sunnuntai 26. marraskuuta 2023

Euroopan lääkevirasto EMA


Suomessa yksikäään viranomaistaho ei ole tutkinut koronapiikkien turvallisuutta. Silti meille jatkuvasti vakuutellaan, että koronapiikit ovat turvallisia. Mistä nämä viranomaiset voivat sen sitten tietää, jos Suomessa ei kukaan ole näitä aineita tutkinut? Vastaus: Koska Euroopan lääkevirasto EMA (European Medicines Agency) sanoo niiden olevan turvallisia. 

Toisin sanoen kaikki suomalaiset terveysviranomaiset luottavat EMA:n näkemykseen koronapiikkien turvallisuudesta niin täydellisesti ja ilman minkäänlaista kyseenalaistamista, että asiaa ei tarvitse tutkia Suomessa ollenkaan. Sama pätee kaikkiin muihinkin EU-maihin. Koronapiikkien turvallisuuden valvonta on keskitetty niin totaalisesti EMA:lle, että ainoastaan EMA:n näkemyksellä on mitään merkitystä. Jos EMA sanoo koronapiikkien olevan turvallisia, kaikki EU:n alueella toimivat terveysviranomaiset luottavat siihen - välittämättä siitä miten paljon rokotehaittoja syntyy, tai miten paljon meillä on vuonna 2021 alkanutta mystistä ylikuolleisuutta, jota mikään viranomaistaho ei osaa selittää.

EMA:n toiminnan rahoittavat EU ja lääketeollisuus. EMA siis saa rahaa niiltä yrityksiltä, jotka valmistavat koronapiikkejä ja tekevät niillä miljardiluokan voittoja. Herää kysymys, onko valvonnan keskittäminen tällaiselle organisaatiolle järkevää? Onko sokea luottaminen järkevää? Onko silmien sulkeminen ilmeisiltä eturistiriidoilta järkevää? Nämä kysymykset nousevat erityisen tärkeiksi, kun tutkimme EMA:n logon symboliikkaa.



Logossa on ympyrä, jonka keskellä on kolmiulotteinen kuppi tai astia, jonka keskellä leijuu pallo. Kuppi ja leijuva pallo - mitä tämä kuvaa? Miksi se pallo leijuu siinä kupin keskellä?

Symboliikka aukeaa, kun katsoo miltä logo näyttää kaksiulotteisessa versiossa. Kuppi ja pallo ovat vain keino piilottaa logoon silmäsymboliikkaa. Silmä on yksi yleisimmistä vapaamuurarien käyttämistä symboleista, jota "Eliitillä" on tapana piilotella vähän sinne sun tänne. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Silmän ja käärmeen alkuperä



Vapaamuurarisymboliikkaa: silmä


Vapaamuurarisymboliikkaa: silmä


Muistakaa: Tehokas ja turvallinen!

Mainittakoon vielä, että samaa silmäsymboliikkaa käytettiin WHO:n julkaisemassa videossa European Vaccine Action Plan 2015-2020:



Ruutukaappaus videolta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti