torstai 9. marraskuuta 2023

Sami Antinniemi: Gated Institutional Narrative


On ollut ilo seurata Sami Antinniemen edesottamuksia viime aikoina. Mies on tehnyt todella hyvää työtä paljastaessaan koronaplandemian ympärillä olevia valheita. Nyt Antinniemi teki pitkän Twitter-ketjun aiheesta Gated Institutional Narrative. Ketju on niin hyvin laadittu, että julkaisen sen tähän alle kokonaisuudessaan blogitekstimuodossa. (Minulla ei ole tähän erikseen kysyttyä lupaa, joten jos Sami näet tämän, etkä pidä näkemästäsi, voin halutessasi poistaa julkaisun.) 

Alkuperäisen ketjun voi lukea täältä: 
https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1722299145380372645

Olkaa hyvä:

***

PITKÄ KETJU konsensuksesta, GIN:stä ja siitä miten kaikki todella on toisin.

Toivon, että tämän lukevat ajatuksella etenkin ne ihmiset, jotka pitävät kaltaisiani koronarokotteista ja totalitarismista puhuvia hulluina.

Puoluekannasta riippumatta. 

Turvavyöt kiinni.


Edelleen hyvin monelle on vaikea ymmärtää, miten instituutiot ja media voivat olla väärässä,

”Kyllä ne tietäisivät”

”Koko tiedeyhteisö ja viranomaiset salaliitossako?”

”tiede korjaa itsensä”

Höpöhöpö. Jos ”tiede” toimisi puhtaana kuplassaan, ehkäpä. Mutta ei nyt.

Valtavirran viestintä on luontaisesti hyvin jäykkää. Tavallaan se korjaakin itseään, mutta etenkin koronan suhteen, se estää nyt korjaamasta omia virheitään, vikojaan ja valheitaan. Tämän aiheuttaa Gated Institutional Narrative. Eric Weinstein selittää tässä asian:



Seuraavassa esimerkkejä siitä, miten Eric Weinsteinin kuvaama GIN nyt toimii vinoutuneella tavalla.



Entä jos ivermektiini sittenkin toimii?

GIN narratiivi ivermektiinistä on propagandan alullepanemana tarina matolääkkeestä, jota  yksinkertaiset ja rokotevastaiset Trumpin seuraajat vetävät ja saavat myrkytyksen. Googlaamalla ivermektiini saa vain tätä GIN:ä tukevia tuloksia.


https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008294355.html


Mutta laittamalla vaikka Brave selaimeen ivermectin industry ja Medincell, avautuu toinen bisneksen maailman GIN, jossa ivermektiini on Gates Foundationin tutkimuksella koronaan sopiva lääke.

Medincell yhtiön tutkimuksessa 72% ehkäisy infektioille:

https://www.clinicaltrialsarena.com/news/medincell-covid-19-prevention-trial/



Paljon tehokkaampaa ja turvallisempaa kuin nyt koronaan kaatuville rokotetuille tarjottu koronarokote. Miksi THL ei suosittele ivermektiiniä vanhuksille? Koska THL on kaikkien muiden tavoin kiinni laajemman todellisuuden GIN:ssä, jossa ivermektiini ei toimi koronaan.

Tässä Reutersin uutisessa Kitasaton yliopiston tutkimuksesta muistutetaan GIN:iin ladatut asiat. Joe Rogan, Trump, skeptisyys, jne...


https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/japans-kowa-says-ivermectin-effective-against-omicron-phase-iii-trial-2022-01-31/


Koko GIN:n sitoutunut läntinen maailma kumartaa Yhdysvaltojen korruptoitunutta FDA:ta, jota seuraavat ketjussa muut läntiset kirjainlyhenteet THL:ään ja suomalaiseen mediaan saakka.

FDA:n sivulla on edelleen tämä:



Tätä narratiivia ei ole muuttanut edes se, että FDA myönsi oikeudessa elokuussa, ettei heidän ohjeistuksensa taustalla ole mitään tiedettä ja että oikeastaan he vain ”puhuivat” eivät antaneet ohjeita.

Ohjelma FDA:ta vastaan käydystä oikeudenkäynnistä:



Kaksi erilaista GINi:ä on sementoitunut eroon toisistaan. Liberaalissa ja järjestelmäuskovaisessa GIN:ssä pidetään ivermektiiniä vaarallisena matolääkkeenä ja otetaan edelleen kaikki rokotteet vaikka niistä huolimatta sairastuukin yhä uudestaan.

Ikävää heille.


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009970104.html


Entä jos rokote ei olekaan tehokas ja turvallinen?

Läpikorruptoitunut CDC suosittelee edelleen mRNA-injektioita kaikille yli 6kk ikäisille. GIN:n ansiosta tämä vaarallinen viesti kopioutuu EMA:n kautta tänne THL:n asti - edelleen.



GIN:n tähden suomalainen media toistaa viestiä, tosin THL nähtävästi hieman jo epäröi, ja on siksi lisäpiikkiä janoavien zerocovidistien ja asian oikean laidan tietävien ristitulessa.

Samaan aikaan ryhmä meppejä vaatii EMA:aa perumaan myyntiluvat.



Entä jos Yhdysvaltojen hallintorakenteiden sisällä onkin salaliittoja?

Ufot ovat uskomattomuutensa tähden erinomainen esimerkki GIN:stä. Yhdysvaltojen kongressissa on syksyllä käyty vääntöä siitä, piilottelevatko jotkin tahot hallintosokkeloiden sisällä alien teknologiaa. Tämä voi olla hienoinen ns. mindf'ck, jos et tiennyt tästä aiemmin. On asia totta tai ei, se todistaa jonkinlaisesta salaliitosta USA:n hallintorakenteissa. 

Tekemäni #Syytätietää ohjelma aiheesta:



Yhdysvalloissa asian käsittely on kohtuullisen mainstreamia, siellä se on jo päässyt läpi GIN portista. Useat korkeatasoiset vuosikymmeniä palvelleet upseerit ovat jo puhuneet asiasta.

Moderndiplomacy lehti:


https://moderndiplomacy.eu/2023/11/06/are-china-russia-ahead-of-u-s-in-ufo-retrieval-research/


Maailman uskomattomuuden aste ei riipu siitä mitä olet opiskellut. Kaikki voi todellakin olla toisin ja GIN voi hyvinkin olla väärässä. Mitä monimutkaisempi ja yllättävämpi maailma on, sitä todennäköisemmin varovaisuuteen tähtäävä GIN on väärässä.

Esimerkki arkeologiasta:

Graham Hancockin sarja Ancient Apocalypse käsitteli arkeologisia löytöjä, jotka vihjaavat ihmiskunnan kehittyneen historian olevan hyvin paljon vanhempi kuin GIN arkeologia uskoo. GIN:n porttitoiminto leimasi sen Netflixin vaarallisimmaksi sarjaksi.



Tosiasiat valuvat kuitenkin portista hiljalleen läpi. Nyt Tekniikan maailmassa hiljalleen raotetaan tätä porttia.

Juuri tästä Grahamkin puhui👇


https://tekniikanmaailma.fi/indonesiassa-tutkitaan-pyramidia-jonka-rinnalla-gizan-pyramidit-ovat-melkein-uusia-ika-jopa-27-000-vuotta/


(Teknari alkaa olla jo jäljillä, paitsi että Gizan pyramidit ovat todennäköisesti tätäkin vanhempia, ne tietää, jotka on ottaneet selvää. Suosittelen tutkimaan vaikkapa Youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/@UnchartedX/videos)

Vielä laboratoriovuodon GIN:stä. Kaikki muut kuin tiiveintä valtamediaa seuraavat tietävät, että SARS CoV2 virus on keinotekoinen ja peräisin laboratoriosta. (Minulla on työn alla dokumentti tästä aiheesta.)



Sen tiesi varmaankin myös Jani Kaaro, yksi harvoista GIN:n sisällä vaikuttaneista toimittajista  kolumnissaan jo kaksi vuotta sitten:

"Median ei pidä pelätä salaliittoteoreetikoksi leimautumista raportoidessaan koronaviruksen alkuperää koskevista epäselvyyksistä."


https://yle.fi/a/3-11946046


Mutta pelätä piti. Jani Kaaro ei enää kirjoita YLE:lle. Hän tipahti GIN:n portista. Samoin kuin kaikki totta puhuvat nyt. 

Elämme valheiden maailmassa, jota ylläpitää oma pelkomme ja GIN. Ehdotankin, että lopetamme pelkäämisen ja rikomme GIN:n portin.

***

Loistavaa työtä Sami! 

Aiemmin tällä viikolla keskustelin Tilhen kanssa aiheesta sankaruus ja Sankarin matka. Mielestäni tämä Sami Antinniemen toiminta on hyvä esimerkki sankarillisesta toiminnasta. 

Sankari on aina totuuden palvelija. Se on yksi syy sille, miksi niin monet suhtautuvat Sankariin kielteisesti. Maailma on täynnä totuuksia, joita ihmiset eivät halua kuulla, ja joiden kuuleminen loukkaa heidän tunteitaan. Sankarille totuus on tärkeämpää kuin toisten tunteet. Hän ymmärtää, että totuutta ei voi piilotella vain sen takia, että joku saattaa loukkaantua. 

Se, mitä Sami Antinniemi tällä hetkellä tekee, varmasti loukkaa monien ihmisten tunteita. Selkeästikään Sami ei siitä välitä, eikä hän etsi näiden ihmisten hyväksyntää. Hän tietää uivansa vastavirtaan ja joutuvansa aivopestyjen ihmisten verbaalisten hyökkäysten kohteeksi. Silti hän tekee sitä mitä Sankarit tekevät - puolustaa totuutta muiden mielipiteistä välittämättä. Tai siltä se ainakin tällä hetkellä näyttää.  Joskus käy niin, että Sankari paljastuukin myöhemmin pseudo-sankariksi. Toivottavasti emme joudu Samin tapauksessa tätä todistamaan.


Sami Antinniemi


13 kommenttia:

  1. "Näin GIN tekee toimittajasta kiilusilmäisen robotin jonka päässä pyörii vain yksi luuppi."

    https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1722342654824878580

    (video)

    VastaaPoista
  2. "Kyselyni tulos tähän mennessä terveydenhuollon järjestelmältä.

    Jännitämme ylilääkärin vastausta... saanko tietää, miten vanhempani voisivat saada rokotetta sellaisesta erästä, josta saisi vähemmän haittavaikutuksia?"

    https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1722886808542003644

    (kuva)

    Melko hyvä oivallus Samilta.

    VastaaPoista
  3. Samin syksysatu:

    https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1724048405754782117

    (ketju)

    VastaaPoista
  4. "Yleisradion toimitusjohtaja ei vaikuta olevan tietoinen, että ihmisille jaettavat mRNA-rokotteet on jo monista lähteistä todettu vahingollisiksi.

    Mikä on hänen ja @yleisradio vastuu?"

    https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1725084299689382230

    Merja Ylä-Anttila on Trilateraalisen komission jäsen. Toisin sanoen hän on Round Table -agentti.

    https://www.trilateral.org/people/merja-yla-anttila/

    http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2016/07/aton-kultti-osa-34-bilderberg.html

    http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2016/07/aton-kultti-osa-33-riia-round-table.html

    VastaaPoista
  5. "Suomalainen eliitti tai #narratiivipiiri on irtautunut todellisuudesta.

    #narratiivipiiri= yhteiskunnan narratiivia ylläpitävä joukko ihmisiä.
    Poliitikot, bisnes- ja virkamiehet, toimittajat ja heidän tutut asiantuntijat ja julkkikset.

    Tämä on uhka elämälle."

    https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1725102575836450915

    (ketju)

    VastaaPoista
  6. Sami Antinniemi: #SYYTÄTIETÄÄ - VASTUU ON SINUN - yhteistyötä EU:ssa ja USA:n puolustusministeriössä

    https://www.youtube.com/watch?v=XaZeH4l9kd8

    VastaaPoista
  7. "Koronaplandemian taustalla on laajamittainen rikos ihmiskuntaa vastaan.

    Tätä ei voi enää kieltää.

    Osa pahuudesta on tietoista, osa kollektiivisesta välinpitämättömyydestä johtuvaa.

    On mahdotonta sanoa miten laajaa tahallisuus on.

    Tässä ketjussa mennään syvälle ylöspäin👇"

    https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1729450837553094836

    (ketju)

    VastaaPoista
  8. "SanniBerg teki osuvan mediakatsauksen menneeseen plandemiaan. Usko tarinaan on vakava tauti, eikä median taudinkuva muuttunut … näin syntyi …#tarttuvatarina"

    https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1730962047716749810

    (video)

    VastaaPoista
  9. Sami on taas liekeissä. Erittäin hyvin laadittu kirjoitus, joka avaa tätä nykytilanteen järjettömyyttä todella hyvin. Kannattaa ehdottomasti lukea:

    https://samiantinniemi.substack.com/p/rokotekatastrofin-negatiivinen-nashin

    VastaaPoista
  10. Sami Antinniemi: AGE of REVELATIONS

    https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1738511776365383819

    (pitkä kirjoitus)

    VastaaPoista
  11. Sami Antinniemi: "Kantomedian ensimmäinen #kantoraportti "

    https://twitter.com/MediaKanto/status/1745125706353217654

    (video)

    Kannattaa laittaa seurantaan.

    VastaaPoista
  12. Narratiivipiirin toimittaja Ivan Puopolo raottaa Suomessa ensimmäisenä GIN:n porttia

    https://kanto.media/2024/01/25/narratiivipiirin-toimittaja-ivan-puopolo-raottaa-suomessa-ensimmaisena-ginn-porttia/

    Tästä Kanto.mediasta näyttäisi olevan tulossa aika hieno julkaisu. Hyvä Sami ja Sanni!

    VastaaPoista
  13. Antinniemi: Paha kasvaa hyvästä tahdosta

    https://kanto.media/2024/02/21/paha-kasvaa-hyvasta-tahdosta/

    Sami on asian ytimessä. Hieno kirjoitus.

    VastaaPoista