sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Tucker Carlson: Everything You Need to Know about the Government’s Mass Censorship Campaign



Erittäin hyvä haastattelu, jossa on paljon tärkeää asiaa "Eliitin" valtavan laajasta propaganda- ja sensuurikoneistosta. Kannattaa ehdottomasti katsoa kokonaan. 

Haastattelussa ei puhuta Tavistockista mitään, mutta asioista perillä olevat voivat nähdä, miten se liittyy tähän haastatteluun. Jos Tavistock ei ole tuttu, kannattaa lukea kirjoitus Tavistock Institute of Human Relations ennen videon katsomista.

On melko irvokasta, että valtamedia haukkuu ja mustamaalaa Tucker Carlsonia jatkuvasti. Vaikka Carlsonilla on varmasti omat sokeat pisteensä, hän on silti tällä hetkellä yksi niistä erittäin harvoista toimittajista, jotka tekevät oikeaa journalismia ja tuovat esiin oikeasti merkityksellisiä yhteiskunnallisia asioita. Voiko valtamedian toimittajista sanoa samaa?

Valtamedian toimittaja Ivan Puopolo sanoi kahdeksan kuukautta sitten Carlsonista näin: "Eihän hän [Carlson] ole mikään uutistoimittaja. Hän on siis propagandisti ja kolumnisti ja öyhöttäjä." (Lähde)

Näin puhuu toimittaja, joka ei ole missään vaiheessa informoinut yleisöään meneillään olevasta maailmanlaajuisesta joukkomurhasta, jota toteutetaan kokeellisilla koronapiikeillä.

2 kommenttia:

  1. Kanto: Suomennettua: Tucker Carlson haastattelee Mike Benziä

    https://kanto.media/2024/02/20/suomennettua-tucker-carlson-haastattelee-mike-benzia/

    VastaaPoista
  2. Mikko Pauniolta erittäin hyvä kirjoitus. Kannattaa lukea.

    "USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä"

    https://www.oikeamedia.com/o1-213900

    VastaaPoista