perjantai 16. helmikuuta 2024

Kanto: Macronin hallitus tekee lääketieteen harjoittamisesta rangaistavaa


Ranska on vähitelleen luisumassa totalitarismiin. Maahan ollaan tekemässä lakia, jonka mukaan valtion hyväksymien lääketieteellisten toimenpiteiden kritisoinnista voi saada 15000 euroa sakkoa tai vuoden vankeutta. Suomeksi: mRNA-injektioiden kritisointi halutaan kieltää. 

Alla Kanto.median raportti aiheesta. Suosittelen myös lukemaan Kannon artikkelin: #kantoraportti – Macronin hallitus tekee lääketieteen harjoittamisesta rangaistavaa



Mielenkiintoista tässä uutisessa on se, että tämä fasistinen laki ollaan ottamassa käyttöön juuri Ranskassa. Kyseisen maan vaakunassa on paljon mielenkiintoista symboliikkaa.


Ranskan vaakuna


Vaakunan keskeisin symboli on fasces, eli kirves jonka ympärillä on vitsakimppu. Kyseinen symboli on kansainvälinen fasismin symboli. Eikö olekin mielenkiintoista, että sitä käytetään aivan avoimesti niin Ranskan vaakunassa kuin USA:n kongressissakin? Julkisuudessa fasismia aina paheksutaan, mutta silti poliitikot toimivat kuin fasistit, ja valtiot käyttävät fasismin symboleja. Päälle vielä valehdellaan, että kollektivismiin pohjautuva fasismi olisi mukamas oikeistolainen aate. Fasces-symboliikasta enemmän kirjoituksessa Kolumbuksen ritarit.


Fasces-kirveet USA:n kongressissa puhemiehen aition oikealla ja vasemmalla puolella


Kirveen ympärillä on atonistien oliivinoksa ja druidismista otettu tammenoksa. Keskellä on teksti "Liberté Égalité Fraternité", eli "Vapaus Veljeys Tasa-arvo". Kyseinen lause tuli tunnetuksi Jakobiinien masinoimasta Ranskan vallankumouksesta 1700-luvun lopulla. Jakobiinit olivat ranskalainen versio Illuminatista, joten kyseessä on Illuminatin luoma motto. Sitä käytetään paljon erityisesti ranskalaisessa vapaamuurariudessa. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Vapaus, veljeys ja tasa-arvo.


"Vapaus Veljeys Tasa-arvo" ranskalaisessa vapaamuuraritemppelissä (Grand Orient de France)


Vapaamuurari- / Illuminati-symboliikkaa: "Vapaus Veljeys Tasa-arvo"
Kuvasssa myös: kaikennäkevä silmä, kättelevät kädet, fryygialaismyssy ja ouroboros-käärme


Vapaamuurarisymboliikkaa: "Vapaus Veljeys Tasa-arvo"


Vaakunaa kehystää ketju, joka on täynnä erilaisia symboleja. Tässä mielenkiintoisimmat poiminnat:


Illuminatin symboliikasta tuttu pöllö


Vapaamuurarisymboliikasta tuttu Hermes


Vapaamuurarisymboliikasta tutut kättelevät kädet


2 kommenttia:

  1. Näköjään Lorrainen tuplaristit sopivat tasavaltaisenkin Ranskan vaakunaan. Varmasti ihan vain sattumaa, että ne sijoitettiin pöllön rintaan.

    https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/03/aton-kultti-osa-18-tuplaristi-ja-kala.html
    https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2019/09/national-press-club.html

    VastaaPoista