keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Aton-kultti - osa 31: Yhdistyneet kansakunnat


Lokakuussa vuonna 1945 San Franciscossa perustettiin maailmanlaajuinen hallitusten välinen yhteistyöliitto Yhdistyneet kansakunnat - YK.

Viralliseti tämä "Eliitin" luoma organisaatio perustettiin edistämään kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta, oikeudenmukaisuutta sekä ihmisoikeuksia. Jos miettii miten maailma on muuttunut vuodesta 1945 ja millainen maailma on tänään, miten hyvin tuo YK:n mandaatti on onnistunut? Onko maailmassa rauha? Onko maailmasta tullut turvallisempi, oikeudenmukaisempi tai ihmisoikeuksiltaan parempi paikka?

Puheet YK:n luomisesta rauhan, turvallisuuden, oikeudenmukaisuuden ja ihmisarvon edistämiseksi ovat eksoteerista höpöhöpöä, johon valitettavan moni ihminen haluaa vieläkin naivisti uskoa. Todellisuudessa kyse on "Eliitin" pitkän aikavälin strategiasta, jolla pyritään vallan keskittämiseen. YK on "Eliitin" valtakoneiston yksi keskeisimmistä organisaatioista.

Todellisuudessa tämä organisaatio oli olemassa jo kauan ennen vuotta 1945 - se vain käytti aiemmin eri nimiä. Historia alkaa vuodesta 1910, jolloin perustettiin organisaatio nimeltä The American Society for the Judicial Settlement of International Disputes. Tästä organisaatiosta kehittyi myöhemmin The League to Enforce Peace, josta puolestaan syntyi League of Nations, suomeksi Kansainliitto. Toisen maailmansodan jälkeen organisaatio kehittyi nykypäivänä tunnettuun muotoon United Nations, Yhdistyneet kansakunnat.

Tämä historiallinen kehityspolku paljastaa YK:n perustajista jotain hyvin oleellista. Organisaation ensimmäsen inkarnaation (The American Society for the Judicial Settlement of International Disputes) ensimmäinen puheenjohtaja oli William Howard Taft - Skull and Bones -salaseuran jäsen ja Skull and Bonesin perustaneen Alphonso Taftin poika. Skull and Bonesia rahoittaa Ordo Templi Orientis (OTO), jonka juuret ovat Thule-seurassa - samassa esoteerisessa veljeskunnassa, joka vaikutti natsien taustalla.

Että sellainen "rauhaa edistävä" organisaatio.


William Howard Taft - Skull and Bones -jäsen


YK:n logossa on useampiakin kerroksia esoteerista symboliikkaa. Logon ympärillä on atonistiset oliivinoksat, pohjaväri on sininen ("blue degrees of freemasonry", Sethin "salainen" väri) ja maapallon jakavia sektoreita on 33. Vapaamuurarien Skottilaisessa riitissä on 33 astetta. (Luvun 33 merkityksestä  enemmän kirjoituksessa Vapaamuurariprinssit.)

Logon 33 sektoria maailman päällä edustaa vapaamuurarien globaalia valtaa.


33 sektoria

Vapaamuurarien kaksipäinen kotka ja Skottilaisen riitin 33 astetta

Akhenaton ja oliivinoksa


Logossa näkyvät 33 sektoria kuvaa myös verkkoa. Verkkosymboliikalla viitataan "Eliitin" esi-isien hallitsemaan Ala-Egyptiin, jonka suojelijajumalattarena oli Neith, jonka nimi voidaan kirjoittaa myös muodossa Net (=verkko). Aiheesta enemmän kirjoituksessa Kehruu ja Metsästys.


Neith / Net - Red Lady

Verkkokuvio dollarin setelissä


Verkkosymboliikalla on myös toinen taso. Se kuvaa hierarkiaa. Mitä hierarkisemmaksi yhteiskunta rakennetaan, sitä helpompi "Eliitin" on ylläpitää valtaansa. Kaikki "Eliitin" luomat organisaatiot ovat erittäin hierarkisia.

Kun ihmiset elävät hierarkisessa järjestelmässä, he alkavat automaattisesti kilpailla keskenään, jotta he pääsisisvät hierarkiassa korkeammille tasoille. Ne jotka pärjäävät tässä kilpailussa, pääsevät johtamaan - ne jotka eivät pärjää, joutuvat alistumaan johdettaviksi. Tämä on hyvin olennainen osa "Eliitin" hajota ja hallitse -strategiaa.

Tähän hierarkiamalliin kasvattaminen alkaa jo lapsesta. Täytyy pärjätä hyvin peruskoulussa, että saa hyviä numeroita. Jos saa parempia numeroita kuin muut, pääsee parempaan lukioon. Lukiossa kilpaillaan hyvistä numeroista, jotta päästäisiin mahdollisimman hyvään opiskelupaikkaan, jonne vain harvat pääsevät. Korkeakoulussa kilpaillaan siitä ketkä saavat parhaat työpaikat. Sitten kun vihdoin päästään työelämään, alkaa kilpailu ylennyksistä, palkankorotuksista ja hienoista titteleistä.

Hierarkiassa nouseminen on psykologinen ansa. Se on houkuttelevaa, se hivelee egoa, ruokkii narsismia ja antaa (keinotekoisen) tunteen menestyksestä. Näin ihmiset saadaan tavoittelemaan "jotain parempaa" ja palvelemaan uskollisesti "Eliitin" luomaa valtapyramidia. Kun uskollisesti palvelemme hierarkiassa ylempänä olevia ja osoitamme olevamme "parempia" kuin vertaisryhmämme, saamme palkkioksi muodossa tai toisessa tapahtuvan ylennyksen (parempi palkka, hienompi titteli, enemmän vastuusta jne.). Se tuntuu hienolta ja mahtavalta - mutta vain hetken. Ennen pitkää onnen illuusio haihtuu pois ja alamme jälleen himoita hierarkian seuraavaa askelta. Ja näin kilpailun kierre jatkuu ja jatkuu.

Tämä lapsesta saakka mieliimme syövytetty hierarkiassa elämisen ajatusmalli on niin voimakas, että sitä on hyvin vaikea kyseenalaistaa. Olemme niin tottuneita yhteiskunnan hierarkisuuteen, että emme oikeastaan osaa edes esittää kysymystä: Onko tässä mitään järkeä? Eikä ihme - harva on edes kuullut muista vaihtoehdoista.

Onko hierarkian ansaan koukuttunut ihminen onnellinen? Onko onni sitä, että on "parempi" kuin muut, pääsee johtavaan asemaan, saa hienon tittelin tai korkean palkkatason? Kun törmäämme siihen todellisuuteen, että hierarkiassa nouseminen ei tuokaan elämäämme onnellisuutta, teemme siitä hyvin usein täysin absurdin johtopäätöksen: Tämä ei vielä riittänyt, onnen täytyy olla sillä seuraavalla hierarkian tasolla! Niinpä jatkamme hierarkian (eli "Eliitin") palvelemista ja tavoittelemme vielä hienompaa titteliä ja vielä korkeampaa palkkaa.

Just one fix! 


Ja kuka tästä kaikesta hyötyy?

"Eliitin" tunnetuin hierarkiasymboli on tietenkin pyramidi. Tämä erityisesti Illuminatiin liitetty symboli juontaa juurensa "Eliitin" esi-isiin Egyptissä.


Pyramidi dollarissa

Pyramidi Elias Lönnrotin patsaassa


Lue myös suomalaisista pyramidimuistomerkeistä kirjoituksessa Atonille uhratut.

Kolmas vähemmän tunnettu hierarkiasymboli on vapaamuurarien käyttämä mehiläispesä. Mehiläisyhteiskunnassa on hierarkia: kuningatar, kuhnurit ja työläiset.


Vapaamuurarisymboliikkaa: mehiläispesä vasemmalla

Mehiläispesä vapaamuuraritemppelissä

City of London / Corporation of London -päämaja (Lord Mayor's office) muotoiltuna mehiläispesäksi

Paavin tiara esittää mehiläispesää


Tämäkin symboli on peritty druidismista - joskin druidistisessa kontekstissa merkitys ei liittynyt hierarkiaan tai vallan keskittämiseen. Druidistisessa kontekstissa mehiläispesä liittyy simaan - jumalten juomaan, jonka valmistukseen käytettiin hunajaa.

Aiheesta enemmän kirjoituksessa Tuatha de Danann.

Lisäys 13.12.2019:

"Eliitin" kontekstissa mehiläissymboliikalla viitataan myös heille tärkeään Merovingi-sukuun:
"To the Merovingians, the bee was a most hallowed creature. A sacred emblem of Egyptian royalty, it became a symbol of Wisdom. Some 300 small golden bees were found stitched to the cloak of Childeric I (son of Meroveus) when his grave was unearthed in 1653. Napoleon had these attached to his own coronation robe in 1804. He claimed this right by virtue of his descent from James de Rohan-Stuardo, the natural son (legitimized in 1667) of Charles II Stuart of Britain by Marguerite, Duchesse de Rohan. The Stuarts in turn were entitled to this distinction because they, and their related Counts of Brittany, were descended from Clodion’s brother Fredemundus – thus (akin to the Merovingians) they were equally in descent from the Fisher Kings through Faramund. The Merovingian bee was adopted by the exiled Stuarts in Europe, and engraved bees are still to be seen on some Jacobite glassware." [https://electricscotland.com/history/articles/bee.htm]

Napoleon ja Merovingi-mehiläiset

Amazonissa myydään "Merovingian bee" -paitoja

Mehiläinen Extinction Rebellion -lipussa

11 kommenttia:

 1. Päivitetty 19.11.2015. Lisätty mehiläispesäesimerkkejä.

  VastaaPoista
 2. Truthstream Media: The Even Older Plan for World Gov't You've Never Heard Of

  https://www.youtube.com/watch?v=a2hN7CHGGqU

  VastaaPoista
 3. Ihan sattumoisin Cheyenne Järvisellä jota kutsutaan CCksi on numero 33 jäätelöpurkeissa tässä kuvassa. cc = 33
  https://www.instagram.com/p/Bjt9scqFDPE/?hl=fi&taken-by=missccheyenne

  VastaaPoista
 4. America's Birthplace 2019: A UNESCO World Heritage Site of Global Culture and Interdependence

  https://www.youtube.com/watch?v=zQIJf3gmsDQ

  VastaaPoista
 5. Hyvä poiminta.

  https://kummajuttu.fi/2019/12/yk-logot/

  VastaaPoista
 6. Päivitetty: Lisätty loppuun Merovingi-osuus.

  VastaaPoista
 7. Katsokaapa tämän videon alussa minkä muodostelmaan ensimmäisen maailmansodan jälkeen amerikkalaiset tekivät saksalaisista sotakypäristä New Yorkkiin. https://www.youtube.com/watch?v=NYYX3aoNoW0

  VastaaPoista
 8. "United Nations announces Klaus Schwab of the World Economic Forum and UN General Secretary Antonio Guterres have signed an agreement to ‘accelerate’ Agenda 2030"

  https://twitter.com/CaelorumAngelus/status/1549123326244798466

  VastaaPoista
 9. UN Declares WAR on “Conspiracy Theories”, Launches #ThinkBeforeSharing Campaign!!

  https://www.youtube.com/watch?v=OwPTpdyIR9Q

  Onko hieman epätoivoista?

  VastaaPoista
 10. "United Nations, Melissa Fleming says “They *own* the science on climate change”, and they have worked with Google to make sure the algorithms shows only UN information."

  https://twitter.com/Resist_05/status/1576051650963247104

  (Video)

  VastaaPoista
 11. "The Secretary-General of the @UN, @antonioguterres, wants to silence anyone who dares to stand in the way of their global power grab.

  The UN, once a beacon of hope and peace, has devolved into a totalitarian entity and thus needs to be dismantled."

  https://twitter.com/goddeketal/status/1705626475490160722

  (video)

  Vastapuoli on huolissaan. Syytä onkin.

  VastaaPoista