maanantai 2. marraskuuta 2015

Posse - osa 7


Possen seitsemäs jakso.

Ohjelma alkaa kuvalla, jossa on kolme ruumisarkkua. Ruumisarkun symboliikasta enemmän kirjoituksessa Lakeuden Risti. Luvun kolme symboliikasta enemmän kirjoituksessa Kolmio ja luku kolme.Vapaamuurarisymboliikkaa: ruumisarkku


Jaksossa vilahtava Mikko Kuustonen näyttää 666-käsimerkit. Hetkeä myöhemmin Aku Hirviniemi kutsuu häntä Mikko Kuus-kuus-kuustoseksi. Tämän alunperin astrologisen koodin symboliikasta enemmän kirjoituksessa Pedon luku.
Ritarikuntasymboliikkaa: holy crown = "nezer ha-kodesch" = numerologisesti 666


Stunttiosuudessa nähdään lähes joka jaksossa esiintyvä kallo ja reisiluut. Symboliikasta enemmän kirjoituksessa Skull and Bones.Vapaamuurarisymboliikkaa: kallo ja reisiluut


Tiina Jylhää haastatellaan osuudessa Silly cone wheel, jonka tunnuksessa on taustalla maailmanpyörä. Maailmanpyörä ja pyrivät kiekot ovat eläinratasymboleja. Vastaavaa symboliikkaa on esiintynyt monessa aiemmassakin Possen jaksossa. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Eläinrata ja luku 12.


Vieraaksi saapuvan Roope Salmisen päällä on paita, jossa on vpaamuurarien paljon käyttämä symboli ankkuri.Vapaamuurarisymboliikkaa: ankkuriEi kommentteja:

Lähetä kommentti