sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Blind Channel: Fuck the system!


Tämän vuoden UMK:n voitti Blind Channel. Eilisessä lähetyksessä kuultiin bändin laulajien ajatuksia.

"Semmonen yleinen kapina on meidän musiikissa ollut heti alusta lähtien. Blind Channel on ollut aina se Fuck the system -bändi." - Niko Wilhelm


Sanoo kaveri, jonka bändin promokuvissa näkyy vapaamuurarien silmäsymboliikkaa. Vapaamuurarisymboliikkaa: silmä

Fuck the system? Yeah, right.

Ihan vain vinkkinä sinulle Niko: Ei ehkä kannata väittää olevansa systeemiä vastustava kapinallinen, kun on itse osa "Eliitin" omistamaa tuotetta. Voit näyttää keskisormea taivaalle vaikka lopun elämääsi, mutta se ei tee sinusta systeemiä vastustavaa kapinallista. 

Bändien ja artistien brändäyksessä käytetystä vapaamuurarisymboliikasta enemmän kirjoituksessa Suomalainen musiikkiteollisuus.

Lisäys 21.5. 2021:

Näemmä tätä vapaamuurarisymboliikkaa löytyy myös lisää:

Kiitos vinkistä UnknownTomorrow.

3 kommenttia:

  1. Luulenpa, että tuo mukakapinallisuus on pelkkää teatteria, eikä sitäkään ole ihan äskettäin keksitty. Tai voihan se tietysti olla pelkkää sattumaakin, että anarkian symbolina on ympyröity A-kirjain (joka muistuttaa pyramidia jonka kärki on irti, ympyrä voisi olla aurinkosymboli :)

    VastaaPoista
  2. Lukaisee tämän voittaja biisin sanat läpi ja ihmiset silti miettii mitenkä mielenterveysongelmat ovat koko ajan nousussa kun tälläistä sontaa on ajatukset täynnä. Tämä feikki kapinallisuus saa nuorison vaa enemmän emotionaalisesti kiintymään tähän viestiin. Tarkoituksella tehdään näitä korvamatoja jotka jäävät mantran lailla soimaan alitajuntaan.

    VastaaPoista
  3. Päivitys: Lisätty kuva silmätatuoinnista.

    VastaaPoista