lauantai 13. helmikuuta 2021

Stam1na ja New World Order


Stam1nan uusi albumi Novus Ordo Mundi julkaistaan myöhemmin tässä kuussa. Kansi näyttää tältä: 

"Palasimme nälkään, raakuuteen, nopeuteen ja raivoon. Jos Taival oli mattamusta taidealbumi, niin Novus Ordo Mundi, Uusi maailmanjärjestys käskyttää kuulijaa ihan eri tempolla." - Antti Hyyrynen

 

Mitä tuohon nyt voi enää sanoa? Näemmä vapaamuurarisymboliikan käytössä ei enää edes yritetä olla hienovaraisia - ainakaan musiikkiteollisuudessa.

Vapaamuurarien silmäsymboliikan alkuperästä enemmän kirjoituksessa Silmän ja käärmeen alkuperä.

Huomatkaa myös viittaus lukuun 33. Silmän ympärillä on kolme ruuvia molemmin puolin - 3 ja 3. 

Kiitos vinkistä Luigi.

12 kommenttia:

 1. Huh huh, onpas suoraa tekstiä. Ilmeisesti tosiaan enää ei tarvitse piilotella mitään. Siihenhän tosin viittaa World Economic Forumin jutut, suunnitelma on paljastettu ihmisille ja ihmiset ovat jo kontrollissa.

  VastaaPoista
 2. Kannen vasemmassa alanurkassa on valkoinen Q-jänis sekä WWG1WGA. Oikealta keskeltä löytyy taas suorakulma ja harppi. Veikkaan, että tässä kannessa on kyse vain salaliittoteoriateemasta

  korkearesoluutioinen:
  https://kaaoszine.fi/stam1nan-yhdeksas-albumi-valmis-novus-ordo-mundi-julkaistaan-helmikuussa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on täysin mahdoton ajatus, että tuo pohjakuva on tehty juuri tuollaiseksi, jotta saadaan luotua valmiiksi perustelu argumentille "tässä on kyse vain salaliittoteemasta"?

   Jos minä olisin kannen ulkonäöstä päättävä levy-yhtiösetä, minä toimisin juuri tuolla tavalla. Sen jälkeen alkaisin kytätä, että koska EES ottaa asian puheeksi, ja tulisin sitten kärppänä paikalle kommentoimaan miten "siinä on varmaan vain kyse salaliittoteemasta".

   Vähän veikkaan, että kun levy lopulta julkaistaan ja siitä tehdään useita lehtijuttuja, nähdään ennalta käsikirjoitettu näytelmä:

   Toimittaja: "Voisitteko kertoa mikä tässä levyn kannessa on ideana?"

   Bändin jäsen: "No me haluttiin ottaa siihen tällainen salaliittoteema, kun tämä aika on niin täynnä kaikkia hulluja salaliittoteorioita."

   Ja sitten naureskellaan sille, miten jotkut ovat niin foliohattuja, että uskovat kaikenlaisiin hulluihin salaliittoteorioihin.

   Luuletteko että levy-yhtiöissä ei suunnitella tällaisia asioita etukäteen?

   Poista
  2. Antti Hyyrynen on syntynet 18.6.1980 = 1+8+6+1+9+8 = 33

   Poista
  3. https://fi.wikipedia.org/wiki/Antti_Hyyrynen#/media/Tiedosto:Tuska_20130629_-_Stam1na_-_39.jpg

   Katsoppa tarroja kitarassa.

   Poista
  4. Kyseinen albumi julkaistaan 26.helmikuuta 2021
   26+2+2+0+2+1 = 33

   Tätä levyä tullaan soittamaan paljon radioissa yms ja viesti on hyvin selvä.

   Poista
 3. Täysiä idiootteja koko bändi. Ihan niinkuin tällaisen suomalaisen hevi-yhtyeen jäsenillä olisi minkäänlaista sijaa tai etuoikeuksia siinä totalitaristisessa uudessa maailmanjärjestyksessä, johon tämän Show’n on tarkoitus mennä. Vapaamuurarius on kultti, joka houkuttelee riveihinsä hyödyllisiä idiootteja egoa hivelevän astejärjestelmän ja typerien salaisten käsimerkkien avulla. Palkkioksi saat jotain esoteeristä tietoa ja monesti jonkinlaista maallista mainetta ja kunniaa. Mitään et kuitenkaan tule ikinä olemaan todelliselle eliitille. Olet vain yksi harhaanjohdettu orja muiden joukossa. Jotkut pöhöposkiset Quasimodot muka opettavat jotain henkistä kasvua - salli mun nauraa! Eikö nämä ääliöt oikeasti tajua, että heitä käytetään hyväksi? Sääli ja myötähäpeä on ne tunteet joita koen tähän itsemurha-kulttiin houkuteltuja kohtaan.

  VastaaPoista
 4. Ottamatta kantaa itse levynkanteen, eiköhän näitä symboleita käytä tietysti "eliitti", mutta en sulkisi pois myöskään "hännystelijöitä" eli henkilöitä jotka toivoisivat pääsevänsä hieman korkeammalle askelmalle tikapuilla, enkä aivan viattomia pulliaisia jotka käyttävät symboleja koska ne herättävät jonkun tunnereaktion käyttäjässään, enkä myöskään ihmisiä jotka joltain osin ymmärtävät miten ja keiden toimesta maailma pyörii ja käyttävät symboleita alleviivatakseen sanomaansa.

  VastaaPoista
 5. Tässä taas hyvä esimerkki mikä tarkoitus artisteilla muunmuassa on.
  Hei nuoret! Ottkaa rokote, se on hip 'n' cool!

  https://www.youtube.com/watch?v=wB9RSffVys4&ab_channel=ColumbiaUniversity

  VastaaPoista
 6. Törmäsin kirjakaupassa tällaiseen kirjaan, joka kiinnitti huomioni. Aika kuvaavaa, että juuri markkinoinnista kertovan kirjan kansikuvaksi valikoituu tuo.

  https://www.suomalainen.com/products/sisaltomarkkinoinnin-tyokalut-1

  VastaaPoista
 7. Joskus aikoinaan kun heräsin symboliikan maailmaan, tajusin miten varsinkin metallimusiikin puolella kansissa vilisee kaikenlaisia kolmioita ja silmiä, saattaapa siellä joskus olla pääkallokin. Olihan se kieltämättä kivulias osa heräämisprosessia, kun alkoi ymmärtämään paremmin kokonaisuutta. Toivottavasti sentään Judas Priestin kappale Electric Eye on vain pelkkää sattumaa:
  https://www.youtube.com/watch?v=BEfOGyvyfFY
  (olen muuten tuolla Wackenin konsertissa yleisön joukossa, olen se jolla on musta bändipaita :D )

  Musiikilla on voimakas vaikutus ihmisiin, joten tätä aasinsiltaa käyttäen haluaisin linkittää tänne ajankohtaiseen lauluun, joka toivottavasti ei palvele eliitin tarkoitusperiä:
  https://www.youtube.com/watch?v=HKN1M74qcYE
  Jos asialliset argumentit eivät tehoa ja läheisesi on lähdössä ottamaan kokeellista rokotetta jonka pitkäaikaisvaikutukset ovat täysin tuntemattomia, niin voi sentään luukuttaa tuota Media Bearin kappaletta. En ainakaan keksi enää muuta, mitä siinä vaiheessa on enää tehtävissä.

  VastaaPoista