lauantai 13. helmikuuta 2021

Stam1na ja New World Order


Stam1nan uusi albumi Novus Ordo Mundi julkaistaan myöhemmin tässä kuussa. Kansi näyttää tältä: 

"Palasimme nälkään, raakuuteen, nopeuteen ja raivoon. Jos Taival oli mattamusta taidealbumi, niin Novus Ordo Mundi, Uusi maailmanjärjestys käskyttää kuulijaa ihan eri tempolla." - Antti Hyyrynen

 

Mitä tuohon nyt voi enää sanoa? Näemmä vapaamuurarisymboliikan käytössä ei enää edes yritetä olla hienovaraisia - ainakaan musiikkiteollisuudessa.

Vapaamuurarien silmäsymboliikan alkuperästä enemmän kirjoituksessa Silmän ja käärmeen alkuperä.

Huomatkaa myös viittaus lukuun 33. Silmän ympärillä on kolme ruuvia molemmin puolin - 3 ja 3. 

Kiitos vinkistä Luigi.

16 kommenttia:

 1. Huh huh, onpas suoraa tekstiä. Ilmeisesti tosiaan enää ei tarvitse piilotella mitään. Siihenhän tosin viittaa World Economic Forumin jutut, suunnitelma on paljastettu ihmisille ja ihmiset ovat jo kontrollissa.

  VastaaPoista
 2. Kannen vasemmassa alanurkassa on valkoinen Q-jänis sekä WWG1WGA. Oikealta keskeltä löytyy taas suorakulma ja harppi. Veikkaan, että tässä kannessa on kyse vain salaliittoteoriateemasta

  korkearesoluutioinen:
  https://kaaoszine.fi/stam1nan-yhdeksas-albumi-valmis-novus-ordo-mundi-julkaistaan-helmikuussa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on täysin mahdoton ajatus, että tuo pohjakuva on tehty juuri tuollaiseksi, jotta saadaan luotua valmiiksi perustelu argumentille "tässä on kyse vain salaliittoteemasta"?

   Jos minä olisin kannen ulkonäöstä päättävä levy-yhtiösetä, minä toimisin juuri tuolla tavalla. Sen jälkeen alkaisin kytätä, että koska EES ottaa asian puheeksi, ja tulisin sitten kärppänä paikalle kommentoimaan miten "siinä on varmaan vain kyse salaliittoteemasta".

   Vähän veikkaan, että kun levy lopulta julkaistaan ja siitä tehdään useita lehtijuttuja, nähdään ennalta käsikirjoitettu näytelmä:

   Toimittaja: "Voisitteko kertoa mikä tässä levyn kannessa on ideana?"

   Bändin jäsen: "No me haluttiin ottaa siihen tällainen salaliittoteema, kun tämä aika on niin täynnä kaikkia hulluja salaliittoteorioita."

   Ja sitten naureskellaan sille, miten jotkut ovat niin foliohattuja, että uskovat kaikenlaisiin hulluihin salaliittoteorioihin.

   Luuletteko että levy-yhtiöissä ei suunnitella tällaisia asioita etukäteen?

   Poista
  2. Antti Hyyrynen on syntynet 18.6.1980 = 1+8+6+1+9+8 = 33

   Poista
  3. https://fi.wikipedia.org/wiki/Antti_Hyyrynen#/media/Tiedosto:Tuska_20130629_-_Stam1na_-_39.jpg

   Katsoppa tarroja kitarassa.

   Poista
  4. Kyseinen albumi julkaistaan 26.helmikuuta 2021
   26+2+2+0+2+1 = 33

   Tätä levyä tullaan soittamaan paljon radioissa yms ja viesti on hyvin selvä.

   Poista
 3. Täysiä idiootteja koko bändi. Ihan niinkuin tällaisen suomalaisen hevi-yhtyeen jäsenillä olisi minkäänlaista sijaa tai etuoikeuksia siinä totalitaristisessa uudessa maailmanjärjestyksessä, johon tämän Show’n on tarkoitus mennä. Vapaamuurarius on kultti, joka houkuttelee riveihinsä hyödyllisiä idiootteja egoa hivelevän astejärjestelmän ja typerien salaisten käsimerkkien avulla. Palkkioksi saat jotain esoteeristä tietoa ja monesti jonkinlaista maallista mainetta ja kunniaa. Mitään et kuitenkaan tule ikinä olemaan todelliselle eliitille. Olet vain yksi harhaanjohdettu orja muiden joukossa. Jotkut pöhöposkiset Quasimodot muka opettavat jotain henkistä kasvua - salli mun nauraa! Eikö nämä ääliöt oikeasti tajua, että heitä käytetään hyväksi? Sääli ja myötähäpeä on ne tunteet joita koen tähän itsemurha-kulttiin houkuteltuja kohtaan.

  VastaaPoista
 4. Ottamatta kantaa itse levynkanteen, eiköhän näitä symboleita käytä tietysti "eliitti", mutta en sulkisi pois myöskään "hännystelijöitä" eli henkilöitä jotka toivoisivat pääsevänsä hieman korkeammalle askelmalle tikapuilla, enkä aivan viattomia pulliaisia jotka käyttävät symboleja koska ne herättävät jonkun tunnereaktion käyttäjässään, enkä myöskään ihmisiä jotka joltain osin ymmärtävät miten ja keiden toimesta maailma pyörii ja käyttävät symboleita alleviivatakseen sanomaansa.

  VastaaPoista
 5. Tässä taas hyvä esimerkki mikä tarkoitus artisteilla muunmuassa on.
  Hei nuoret! Ottkaa rokote, se on hip 'n' cool!

  https://www.youtube.com/watch?v=wB9RSffVys4&ab_channel=ColumbiaUniversity

  VastaaPoista
 6. Miten yllättävää. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 7. Joskus aikoinaan kun heräsin symboliikan maailmaan, tajusin miten varsinkin metallimusiikin puolella kansissa vilisee kaikenlaisia kolmioita ja silmiä, saattaapa siellä joskus olla pääkallokin. Olihan se kieltämättä kivulias osa heräämisprosessia, kun alkoi ymmärtämään paremmin kokonaisuutta. Toivottavasti sentään Judas Priestin kappale Electric Eye on vain pelkkää sattumaa:
  https://www.youtube.com/watch?v=BEfOGyvyfFY
  (olen muuten tuolla Wackenin konsertissa yleisön joukossa, olen se jolla on musta bändipaita :D )

  Musiikilla on voimakas vaikutus ihmisiin, joten tätä aasinsiltaa käyttäen haluaisin linkittää tänne ajankohtaiseen lauluun, joka toivottavasti ei palvele eliitin tarkoitusperiä:
  https://www.youtube.com/watch?v=HKN1M74qcYE
  Jos asialliset argumentit eivät tehoa ja läheisesi on lähdössä ottamaan kokeellista rokotetta jonka pitkäaikaisvaikutukset ovat täysin tuntemattomia, niin voi sentään luukuttaa tuota Media Bearin kappaletta. En ainakaan keksi enää muuta, mitä siinä vaiheessa on enää tehtävissä.

  VastaaPoista
 8. Alusta asti Stam1naa kuunnelleena ja tämän Novus Ordo Mundin lyriikoita syvemmin analysoineena voin kyllä melko kovalla itseluottamuksella sanoa että tämä kansi on tehty ns. läpällä. Ihan jo pelkästään sen takia että siihen on väkisellä laitettu kaikki huurupää NWO-symbolit, ja Antti Hyyrynen on jo aiemmin tunnettu jonkinasteisesta satiiristaan. Lisäksi tuo Sakara Records ei ole mikään internationaalinen mylly joka haluaa normalisoida paskaa vaan se julkaisee suomalaisia musiikkitaitureita.
  Tottakai siellä on eliitin symboleja, mutta asiaan enemmän perehtyneenä se käy selväksi että siitä tehdään pilkkaa.
  Katsokaapa vaikka Elokuutio-albumin Mätä Hohtava Omena-kappaleen sanoituksia: (skippailin osan riveistä jotta viesti käy selvemmin perille)
  Nälkää näkevä katseeni osuu oksalla maatuvaan omenaan
  Siinä maistu ei kitkeryys, puun oksissa näen evoluution
  Jätän johtavan jumalan, mädän hohtavan omenan
  Tieto lisää tuskaa, tiedonjano kasvaa ja nälkä huutaa

  Aika selvää "kielletty omena"-settiä ja todella kriittisellä mausteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Yhtiön jakelusta ja promootiosta vastaa Sony Music Entertainment."

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Sakara_Records

   Se, että bändillä (tai artistilla) on oma levy-yhtiö, ei tarkoita sitä, että he olisivat "itsenäisiä toimijoita", jotka eivät ole millään tavalla kytköksissä suuriin levy-yhtiöihin.

   Jos tuo symboliikka on tehty läpällä, se on tehty Sonyn suostumuksella.

   Poista
  2. Ok, hyvä pointti. Takerruin vähän ruohonjuuritasolle tuossa levy-yhtiö asiassa.
   Silti olen vakaasti sitä mieltä että kyseessä on Hyyrysen satiiriläppä, Stam1na-fanina tiedän tasan kaksi biisiä tuolta bändiltä jotka ovat muun kuin Antti Hyyrysen itsensä sanoittamia. Muillakin albumeilla on vahvaa yhteiskuntakritiikkiä (Viimeinen Atlantis, Elokuutio, SLK) mutta tässä Novus Ordo Mundissa se ei ole enää edes runollisesti peiteltyä, se on naamaan läimäisyä.
   Esim. tämä kappale Sirkkeli on hyvinkin pilkkaavaan sävyyn tehty
   https://genius.com/Stam1na-sirkkeli-lyrics
   Unohda erottelu, rasismi
   Eriarvo, saatana, sadismi
   >Juokse poika juokse<
   >juokse tai kuole<
   Oikein tehdään ilmiselväksi viesti että "olet pässi jota viedään narussa jos et ole vielä huomannut, juokse poika juokse"
   Näkisin nuo albumin kansitaiteen symbolit sellasena punaisena vaatteena joiden tarkoitus nimenomaan on herättää huomiota. Ja kun huomio on herätetty niin sanoituksissa lyödään heti kortit pöytään.
   Tiedostan että voin olla täysin väärässä tässä, en ole Antti Hyyrynen enkä Sakara Records enkä Sony Music Entertainment. Mutta olen tosiaan alusta lähtien seurannut Stam1naa ja ajatuksen kanssa lyriikkoja tulkinnut ja tottakai kova fani. Toki fanitus voi myös sokeuttaa, mutta avaa se vähän silmiä myös että minkälainen tuo Hyyrysen tyyli on.
   Sanoituksissa on paljon sanaleikkejä ja kaksoismerkityksiä.

   Aiheen ohi vähän, mutta oma suosikkini on tämä:
   Taivaalla jahtasin aurinkoa
   Tavoite oli puhdasta hulluutta.
   Mutta korkealta näin miten meri on suuri.
   Kaartuva, kaunis pilvien muuri.

   Poista
  3. "Toki fanitus voi myös sokeuttaa"

   Sitä se nimenomaan tekee. Hienoa, että pystyt sen tiedostamaan. Se on erittäin positiivinen merkki.

   Olen monesti puhunut tällä fanittamisen haitallisuudesta. Juuri tuosta syystä. Fani haluaa aina idealisoida oman fanituksensa kohteen, ja uskoa siitä vain mielikuvaansa vastaavia asioita. Kaikki, mikä on tuon mielikuvan kanssa ristiriidassa, on fanittamiseen syvälle uponneelle valhetta, vaikka se olisikin totta.

   Fanittaminen on yksi psykologisen masokismin ilmenemismuoto. Kommentoin asiaa aiemmin täällä:

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2022/07/sakari-peltola-manipulaation-ja.html?showComment=1660750990512#c3482722175727817828

   Poista
  4. "että pystyt sen tiedostamaan" Tämä lienee kaiken opin avain, tietynlainen nöyryys omasta tietämättömyydestään. 'Fani' sanalla en tarkoittanut noin fanaattista sokeutta tosin, onneksi. Stam1na on musiikkityyliltään aika uniikki ja Hyyrysen lauluääni kutkuttelee jotain hermoja omissa korvissa ja aivoissa, siitä ehkä se fanitus mitä tarkoitin. Kun ei ole toista samanlaista niin sitten fanittaa sitä mitä on, vaikka seassa on kyllä myös ihan sontaa.
   Psykologinen masokismi ei ollutkaan terminä entuudestaan minulle tuttu, mielenkiintoinen kirjoitus tuo ja jostain kohdista ainakin itseni kyllä tunnistan.
   Fanituksen sokeuteen liittyen kyllä heti aiemman viestini jälkeen huomasin omassa lyriikkojen tulkinnassa myös kääntöpuolen, jota en huomannut ennenkuin painoin 'JULKAISE'
   Unohda erottelu, rasismi
   Eriarvo, saatana, sadismi
   Juokse poika juokse
   juokse tai kuole
   Tämän voi tulkita myös niin että "unohda tuo irrelevantti vääntö, nyt juokset meidän raittaissa tai kuolet"
   Se on sitten ihan tulkitsijasta kiinni, että kumman viestin noista sanoista näkee. Koko albumi kokonaisuutena huomioiden itse kallistun silti aiempaan kantaani, oli se fanitusta tai ei, varsinkin kun tuo rattaissa pyöriminen ei minun näkemyksen mukaan ole mikään Uusi Maailmanjärjestys. Totuutta asiasta tuskin saa ellei sitä lähde itse Hyyryseltä tivaamaan, jos silloinkaan.

   Poista