maanantai 22. helmikuuta 2021

Haloo Pyramidi!


Haloo Helsingin uusi keikkamainos:
Ihan kuin siinä olisi...

Ei ole! Foliohattu!8 kommenttia:

 1. Ohuet viivat pyramidin ulkopuolella muodostavat vielä muurarisymbolin "square and compass".

  Ja lisää viihdeteollisuutta: https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000007819445.html

  Mikäs luku se siinä Jasperin liivissä?

  VastaaPoista
 2. Tuo punainen ja musta teema näyttäisi toistuvan viihdeteollisuuden tuotannossa, niin jenkeissä kuin Suomessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Se viittaa Maltan ritareihin / temppeliritareihin. Punainen, musta ja valkoinen:

   https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51jqWyDnbbL._AC_SL1000_.jpg

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/03/aton-kultti-osa-15-maltan-ritarikunta.html

   Poista
 3. KJ:n Prisoner ei kuulemma saanut tätä kommenttiaan läpi:

  Stadion -sanan O-kirjain on pyöreä kuin aurinko ja sen sisällä bändin nimen alkukirjaimet HH ovat toisiinsa liitettyinä (numerologisesti 88). Merkurius kiertää auringon 88 päivässä ja taivaalla on 88 tähtikuviota. Tarotissa Taikuri-korttia hallitsee Merkurius. Ja tämän blogin aiempaa kirjoitusta lainaten: "Taikuri-kortti edustaa tarotissa Tähdistö-kulttia, jonka esoteeristen perinteiden jatkajia vapaamuurarit kokevat olevansa.”

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on myös selitys 88, aurinko ja kuu muodosta radallaan 88
   https://www.youtube.com/watch?v=IF0zOBNVy7s&ab_channel=LXXXVIIIfinistemporis

   Poista
  2. Sivusto palaa linjoille pian. Mun moka. Jokohan muuten nyt onnistuisi mun kommentointi tänne. Tosi monta kertaa olen yrittänyt. Nyt vaihdoin selainta..

   Poista
 4. Hei, Antero!

  Jos haluaa kirjallisuuden kautta itsekin tutustua tarkemmin vapaamuurareiden symboliikkaan, onko esimerkiksi tämä kirja hyvä, vai onko tarkoituksella harhaanjohtamista?

  https://www.adlibris.com/fi/kirja/vapaamuurarit-9789513140380?gclid=Cj0KCQiA-OeBBhDiARIsADyBcE7vsMiEO30ldVANJ1nWIZPbj-zP3uL_iIwmdgKd1vJPJqni5-wIY_0aAlOpEALw_wcB

  Tuntuu, että vapaamuurarit yms. runkkurinkiläiset ovat soluttautuneet joka instituutioon, niin miksi he antaisivat julkaista heistä itsestään oikeasti totuutta paljastavaa materiaalia? Eli onko yleensäkin kaikki vapaamuurareista kertovat kirjat joita myydään perus kirjakaupoissa, disinformaatiota vapaamuurareista?

  Kiitos upeasta blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys.

   En ole lukenut kirjaa, mutta tästä voi päätellä aika paljon:

   "W. Kirk MacNulty on ollut vapaamuurari vuosikymmenten ajan. Hän on useiden englantilaisten ja amerikkalaisten loosien jäsen."

   Nämä kirjat ovat aina eksoteerista materiaalia. Sisältö sinänsä on varmasti paikkaansa pitävää, mutta tuskinpa niistä mitään oikeasti merkittävää tietoa löytyy.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/11/alkupuhe-osa-2-esoteerinen-ja.html

   Nämä ovat aina sellaista "vapaamuurarit kehittävät itseään ja tekevät hyväntekeväisyyttä" -osastoa. En usko, että tavallisesta kirjakaupasta löydät yhtään ostamisen arvoista kirjaa tästä aiheesta.

   Mielestäni järkevin sijoitus rahoille on Unslaved-podcastin täysjäsenyys $12 kuukaudessa. Sieltä löytyy premium-sisällöstä videoluentoja, jotka ovat toimineet myös tämän blogin pääasiallisina lähteinä. Erityisesti Origins and Oracles -sarja on täyttä timanttia. Jäätävä määrä informaatiota. Myös Irish origins of civilization on loistava. Paljon esimerkkejä symboliikasta ja loistavasti selitetty historiallinen konteksti.

   Sanon kuitenkin varoitukseksi tämän. Tuo ei ole ihan kevyttä kamaa. Yksi katsomiskerta per luento tuskin riittää. Katsottavaa on kymmenien tuntien edestä, joten tuo materiaali ei ole sellaisille, jotka eivät ota tutkimusta vakavasti. Jos haluaa kevyttä ja helppoa, voi mennä sinne kirjakauppaan.

   Poista