sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Hölmöläisten kylän uutiset: Laulaminen ja tanssiminen kielletty


Hölmöläisten kylän uutisista hyvää iltaa. Tänään aiheenamme:


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007832191.html


Seuraavaksi Hölmöläisten kylän johtajat harkitsevat huutamisen kieltämistä.

- Valmistelemme koko kylän kattavaa kännihuutokieltoa, toteaa Hölmölän keskuskomitean pääsihteeri Sanna Džugašvili.

20 kommenttia:

 1. Suoraan Fakta Hommasta! Katsokaa vaikka tästä kohdasta (9:39) puoli minuuttia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki taisi unohtua, kas tässä uusiksi: https://youtu.be/kp8BUCkn28U?t=579

   Poista
  2. Antero, olet itsekin viitannut jossain postauksessasi tähän: https://fi.wikipedia.org/wiki/Strasbourgin_tanssimania

   Eli ehkä onkin ihan hyvä, että se tanssiminen kielletään. Ehkä meininki alkaa jo olemaan tällä tasolla ;)

   Poista
 2. Sellaisen yltiörationaalisen tai "tieteellisen" maailmankuvan omaavat joutuvat kyllä venyttämään maailmankuvaansa ja uskomusjärjestelmäänsä todella pitkälle pitääkseen identiteettinsä ja turvallisuuden tunteensa. :D Mua ainakin alkaa jo nämä jutut naurattamaan ihan toden teolla, vaikka hymy taas hyytyykin kun muistaa mitä kohti tällä menolla mennään.

  Mutta niinhän se menee, että kiusaajaa ei pääse karkuun, se seuraa joka paikkaan jos haluaa, ja menee niin pitkälle teoissaan kun vastapuoli antaa mennä. Nyt on vaan turha odottaa MITÄÄN ulkoista pelastajaa.

  Harmillista on, että nyt todella lyödään kiilaa tähän näytökseen uskovien, ja sitä epäilevien väliin. Niin on varmasti tarkoituskin. Kaikki epäileväthän uskovat ties mihin kuujuutalaisiin ja siruihin, ja siksi linkoavat viirusta joka paikassa. Tai vähintäänkin linkoavat viirusta ja ovat kulkutautimyönteisiä, tai edes toimivat ja ajattelevat "paheellisesti", joka tietysti johtaa ainoaan vaihtoehtoon, vapauksien ja oikeuksien riistoon, jotka saa takaisin tietysti vain viranomaisten ja hallinnon määrittelemällä "hyveellisyydellä". Perus totalitarismin alkua siis. No, mitä voi odottaa ihmisiltä, jotka luulevat, että oikeudet tulevat viranomaisilta ja hallinolta?

  Kaiken kaikkiaan todella nerokkaasti vähintäänkin hyväksikäytetty kriisi, valitettavasti.

  VastaaPoista
 3. Eihän tälle voi enään kuin nauraa :D

  VastaaPoista
 4. Kuuden miljoonan euron puuhasteluprojekti :)

  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/7aaf8104-8c00-4340-b8f9-6f384e75bc36

  VastaaPoista
 5. Noniiiiiiiin
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/adba428e-bd57-4a99-8998-f75f20eee509

  Kukahan näille nämä oikeudet on antanut? Ei me kansalaiset ainakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perustuslaki:

   "Perusoikeuksista voidaan säätää lailla tai laissa erityisestä syystä säädetyn ja soveltamisalaltaan täsmällisesti rajatun valtuuden nojalla annettavalla valtioneuvoston asetuksella sellaisia tilapäisiä poikkeuksia, jotka ovat välttämättömiä Suomeen kohdistuvan aseellisen hyökkäyksen samoin kuin muiden kansakuntaa vakavasti uhkaavien, laissa säädettyjen poikkeusolojen aikana ja jotka ovat Suomen kansainvälisten ihmisoikeusvelvoitteiden mukaisia. Lailla on kuitenkin säädettävä tilapäisten poikkeusten perusteet."

   Missä se vakava uhka on? Sairaaloissa on hyvin tilaa, eikä flunssatauteihin kuolleiden lukumäärä ole millään tavalla normaalista poikkeava.

   Näemmä perustuslailla ei ole enää mitään merkitystä.

   Poista
  2. Eipä ole enään perustulailla mitään merkitystä. Nyt alkaa menemään oikeasti pahaksi tämä touhu, saa nähdä käveleekö lampaat teuraalle vai ei.

   Poista
  3. Elämä hölmölässä jatkuu..

   "Hallitus ottaa aikalisän valmiuslain pykälien käyttöönotossa – Iltapäivällä kerrottu päätös valmiuslaista on laiton, sanoo oikeusoppinut"

   https://yle.fi/uutiset/3-11815670

   Poista
 6. KJ-blogista poimittua:

  https://www.facebook.com/vesa.raiskila/posts/10159197792654530

  VastaaPoista
 7. Tähän väliin pieni kaupallinen tiedote: Microsoft esittelee uuden passin. https://vk.com/video594402314_456242293
  (Vastuuvapauslauseke: Videon aitoudesta sekä alkuperästä ei ole mitään takeita)

  Takaisin ajankohtaisiin asioihin: Tiesittekö, että Wayback Machine onkin disinformaatiota? Eli jos luette vaikka tätä blogia tuon palvelun kautta, niin tieto onkin sitten jostakin syystä muuttunut epäluotettavaksi.
  https://avoin.media/2021/03/01/facebook-waybackmachine-disinformaatiota/
  (Vastuuvapauslauseke: Älkää missään tapauksessa tutustuko tuohon Avoimen Median sivustoon tarkemmin! Sieltä löytyy kirjoituksia, jotka vaikuttavat olevan ristiriidassa virallisen narratiivin kanssa!)

  VastaaPoista
 8. Onneksi huutaminen on vielä sallittu, koska siihen on korona-psykoosiakin parempi syy:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ilmastokriisi-uhkaa-myos-mielenterveytta-jarjestot-julistivat-ymparistohatatilan-nain-ilmastoahdistusta-voi-purkaa-huutamalla/8092436#gs.vtgump

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon kiteytyy koko ilmastokultin tila. Kun ei kykene aikuismaisesti analysoimaan tosiasioita, jäljelle jää vain pikkulapsen tasolle taantuneen huuto.

   Poista
  2. Varmasti moni kuvittelee olevansa mukana jossain suuressa ja tärkeässä kun osoittaa mieltään ja huutaa ilmastokriisin puolesta.

   Kuitenkin ennen kuin lähtee huutamaan, kannattaisi tutustua tosiasioihin ja miettiä vasta sitten onko asia oikeasti huutamisen arvoinen.

   Jokaisen ilmastoahdistuneen tulisi ensi töikseen lukea tämä Tilastokeskuksen entisen tutkijan analyysi ilmaston lämpenemisestä ja sen tilastoinnista:

   https://vastavalkea.fi/2020/05/21/maailmanlopun-odottajien-disinformaatiota/

   Eli temppu, ja miten se tehtiin.

   Poista
  3. Tän videon kohdassa 1:33 on tismalleen samanlainen kuva kun tossa uutisessa :D Muutenkin tää video on nykyaikaan loistavasti sopiva! https://youtu.be/8MMc3f588yc

   Poista
 9. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/df3e8331-1eda-4692-bd36-d64073661731

  Katsokaa tuotakin, miten hölmöä hommaa.

  VastaaPoista
 10. Hölmöläisten kylän keskuskomitea on miettinyt missä menee vaarallisen ja turvallisen laulamisen raja. Tieteellisen prosessin lopputuloksena todettiin, että raja menee kahdessa laulussa. Kaksi vielä menee, mutta kolmas on jo vaaraksi.

  https://www.facebook.com/katri.koskinen.5661/posts/432960391633789

  https://tampereenseurakunnat.fi/seurakunnat/etelainen_seurakunta/kotiseurakunta/ajankohtaista/koronapassi_tulee_kayttoon_kauneimmat_joululaulut_-tilaisuuksissa.57873.news

  "Myös messuissa ja toimituksissa yhteislaulun määrää suositellaan vähennettävän esimerkiksi vähentämällä säkeiden määrää."

  VastaaPoista
 11. Hölmöläisten kylän eläintarhassa paniikki!

  "ANTWERPENIN eläintarhassa Belgiassa on todettu maailman ensimmäiset virtahepojen koronavirustartunnat, kertoo uutistoimisto Reuters.

  Virus löydettiin kahdelta virtahevolta. Imanilla, 14, ja Hermienillä, 41, ei ole vakavia oireita, mutta niiden nenät vuotavat."

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008453241.html

  VastaaPoista