lauantai 20. helmikuuta 2021

Sakari Peltola: Miten ihmisiä hallitaan pelon ja hyveellisyyden psykologialla...3 kommenttia:

 1. Antero V, tsekkaa Uuden Musiikin Kilpailun finaalin avauskappale-esitys, jonka esittivät Antti Tuisku sekä Erika Vikman. Vikmanilla hieman symbolinen päähine/tiara.

  VastaaPoista
 2. Mielestäni kaikki merkit viittaavat siihen, että tämä koronanäytelmä johtuu siitä, että USA on tehnyt konkurssin ja dollarin arvo on pian nolla. Eliittipankkiirit pelkäävät, että USA:n konkurssi voi aiheuttaa sitä, että koko nykyinen rahajärjestelmä kaatuisi. Niin he ovat paniikissa keksineet hidastaa maailman taloutta feikin pandemian avulla.
  Jos seuraa talousuutisia huomaa, että USA:n rikkaat ovat nyt ostamassa joukolla omaisuutta, kulta, hopea, bitcoinia, mitä vaan kuin dollari. Jossain vaiheessa USA:n kansa taju mitä on tapahtumassa ja menee paniikkiin, siksi aidat on jo valmiiksi rakennettu USA:n hallintokompleksin ympärillä… 😉
  Uskon että Suomen eliitti tietää tästä ja kaikki näyttelee mukana, jota saadaan euron pelastettu. Tämä voi kestää 4-5 vuotta.
  Voi olla, että koko rahajärjestelmä romahtaa silti ja meille tule vaikeita aikoja. Toivon mukaan keksimme parempaa järjestelmä, kun vanhaa kaatuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestä tässä on kyse maailman lopullisesta orjuuttamisesta. Raha on tunnetusti heidän keksimä asia, ja sen on tarkoituksin kaatua. Saadaan hyvä tekosyy "great resetille", jossa luodaan digitaalinen one world currency jossa joka ikistä maksua seurataan, ja täten olet täysi orja.

   Poista