lauantai 27. helmikuuta 2021

Hölmöläisten kylän rokotestrategia


Todella hyvä kirjoitus Prisonerilta Kumma juttu! -blogissa koronarokotteeseen liittyvästä järjettömyydestä. 

Miettikää nyt vähän. Rokote, joka ei estä sairastumista eikä taudin levittämistä (koska kyse on vain oireiden estämisestä), on nyt jostain syystä valtion johdon mielestä tärkeää ottaa. Siitäkin huolimatta, että kyseinen rokote ei vaikuta millään tavalla taudin leviämiseen. Tämähän kuulostaa aivan hölmöläisten kylän tarinalta.

Luuleeko joku vielä, että tällä rokotteella on joku vaikutus rajoitustoimien purkamiseen? 

Hei meidän täytyy nyt kaikkien ottaa se rokote, niin sitten päästään takaisin normaaliin elämään! 

Hölmöläisillä on hölmöläisten logiikka.


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007611176.html


Entäs tämä rokotepassijärjestelmä, jota nyt ollaan puuhaamassa? Jos tulevaisuudessa vain rokotetuilla on oikeus matkustaa, päädymme hyvin erikoiseen tilanteeseen: rokotettu ja rokottamaton levittävät koronaa aivan samalla, mutta vain toisella on oikeus matkustaa. 


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007807615.html


Luuleeko joku vielä, että tässä kaikessa on kyse pandemiasta?

Onko näiden tosiasioiden ääneen sanominen nyt sitten osa sitä kuuluisaa rokotteiden vastaista disinformaatiokampanjaa, jolla pyritään lietsomaan epäluuloa? Kertokaa joku, kun minä en enää tiedä miten tämän pelin säännöt menevät.


https://yle.fi/uutiset/3-11813064


Kuten Prisoner kirjoituksessaan toteaa, yli 300 000 suomalaista on jo ottanut koronarokotteen. Kuinka moni heistä tiesi rokotteen ottamisen yhteydessä miten kyseinen rokote oikeasti toimii? 

Miten tämä vedätys voi mennä läpi? Vastaus on yksinkertainen: "Eliitti" tietää miten ihmisten mieliä manipuloidaan. On tiennyt jo pitkään. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Edward Bernays - Organizing Chaos.25 kommenttia:

 1. "Kuinka moni heistä tiesi rokotteen ottamisen yhteydessä miten kyseinen rokote oikeasti toimii?"

  Kysyin asiaa äsken pistokoe-tyyppisesti riskiryhmään kuuluvalta äidiltäni, joka on menossa rokotukseen. Hän ei ollut kuullutkaan sellaisesta, ettei rokote suojaisi tartunnalta tai eteenpäin tartuttamiselta. Oli siis nimenomaan päinvastaisessa käsityksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saitko hänet miettimään 2 kertaa ottaako piikin? Itsellä siinä mielessä hyvä tuuri, että oma lähipiiri näkee tämän kusetuksen läpi

   Poista
  2. Kuten omassa kirjoituksessani sanoin, mua ei kiinnosta juurikaan muiden tekemiset. Hulluksihan täällä tulisi jos alkaisi muiden tekemistä huolta kantamaan. Ymmärrän myös ihan hyvin, että riskiryhmäläiset haluaa rokotteen enkä ala heitä siinä asiassa neuvomaan. Mutta rajoituksia, rokotepasseja ja muuta hölmöläishomamaa en missään nimessä hyväksy. Siinä vaiheessa, jos aletaan mun ja mun lasten elämään puuttumaan, tulee raja vastaan.

   Poista
 2. Tuota olen yrittänyt saada ihmisille sanottua että tarkoitus ei ole ikinä palatakaan mihinkään normaaliin, rajoitukset jatkuu rokotteista huolimatta. Ja niinhän ne "asiantuntijat "sanoo ihan suoraan. Ihmiset eivät suostu tätä uskomaan, vaan lapsellisesti uskotaan että kun me noudatetaan rajoituksia ja otetaan rokotteet niin sitten se on ohi. Ei, mikään ei ole ohi. Ainut keino palata normaaliin on alkaa vaan käyttäytymään normaalisti.


  VastaaPoista
 3. Hyvä kirjoitus. Vielä lisäksi sen verran että jos elettäisiin järkevässä maailmassa, rokotettuja ei kiinnostaisi rokotevastaiset ihmiset, koska heillähän on suoja kyseistä tautia vastaan?

  Tässä sen näkee kuinka järjetöntä touhua tuo on.

  Ps. Mediassa jatkuvasti kuulee "hallitus ottaa käyttöön kovempia keinoja jos tämän hetkiset rajoitukset eivät pure". Tässä kohtaan pitäisi kysyä ihmisten että kuka heille on antanut kyseiset oikeudet? Aivan täysin päässyt unohtumaan mitä ns. demokratia tarkoittaa.
  Presidentin tulisi sanoa "arvon kansalainen, kuinka voin palvella? Eikä toisin päin että kansalainen sanoo "herra presidentti, kuinka voin palvella?".

  VastaaPoista
 4. Toinen hölmöläisten kylä:

  "Uuden-Seelannin Aucklandissa löytyi uusi koronatartunta – kaupunkiin viikon ulkona­liikkumis­kielto"

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007830398.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä meillä on kuulemma mallimaa, joka on hoitanut koronaviruksen esimerkillisesti. Ihmiset on jotain koiria jotka hyppii ja tottelee miten auktoriteetti nyt milloinkin haluaa. Ihan uskomatonta. Naureskelin samalle uutiselle.

   Poista
 5. Digitaalinen rokotustodistus joka sidotaan maksupäätteisiin. Jos rokotukset eivät ole kunnossa, niin korttipääte piippaa maksettaessa hylättyä. Voidaan varmaan olla tässä vaiheessa yhtä mieltä siitä, että ilmestyskirjaa eletään?

  https://www.sitra.fi/uutiset/eu-maat-sopuun-eurooppalaisesta-rokotustodistuksesta-sitra-selvittaa-voisivatko-maksupaatteet-olla-ratkaisu/

  VastaaPoista
 6. Rokote joka ei estä tartuntaa tai taudin levittämistä - onko tämän riskin arvoinen?

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1365227528613482499

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, meille markkinoitiin nämä rokotteet turvallisina. Mitä itse näen kun katson Fimean tilastoja että ei nuo siltä näytä. Ihmiset psykoosissa ja ei auta vaikka tuota faktat esille.

   Poista
 7. En ole menettänyt toivoani, mutta olen henkisesti täysin valmis jonkinlaiseen Mad max -skenaarioon😂 Valitsisin Mad max -yhteiskunnan kaltaisen anarkismin aina mieluummin kuin totalitarismin. Olisipahan edes jännittävää ja seikkailuntäyteistä elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavaa on, että mitä pidemmälle tätä näytöstä jatketaan, sitä epätodennäköisempää takaisin annettu "vapaus" (tarkoitan edes sitä, mitä meillä oli) on.

   Poista
  2. Eiköhän se mad-max skenaario ole ihan suunnitelmissa, eihän tämä vastakkainasettelu muuhun johda.

   Poista
  3. Niin kaaokseen tämä johtaa ensiksi. Se lienee tarkoituskin.

   Poista
  4. Ei kyllä Mad max -skenaario on sellainen, että Suomen mittakaavassa esimerkiksi 500 tuhatta - miljoona ihmisistä kieltäytyy rokotuksista kaikesta painostuksesta ja uhkailusta huolimatta. Tilanne etenee siihen, että nämä ihmiset eivät enää jossain vaiheessa voi ostaa kaupasta ruokaa, eivät enää pääse julkisiin tiloihin, menettävät työpaikkansa ja syrjäytyvät yhteiskunnasta kaikilla tavoilla. Mitä kukaan voi tehdä jos valtava määrä ihmisiä ei enää noudata MITÄÄN lakeja? Mitä poliisi tai armeija voi tehdä jos Suomen suurimmissa kaupungeissa on yötä päivää sadat tuhannet ihmiset kaduilla osoittamassa mieltään ja rikkomassa kaikkia annettuja määräyksiä tunkeutumalla heiltä kiellettyihin julkisiin tiloihin jne? Tästä ollaan tosin Suomessa vielä kaukana, mutta monissa muissa maissa ei.

   Poista
 8. Jos joku vielä epäilee että onko tämä koronavirusjuttu totta vai ei, niin voi katsoa tämän.


  Laulaminen ja tanssiminen kielletään ravintoloissa heinäkuun alkuun saakka – Husin Lehtonen arvioi rajoituksen järkevyyttä

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007832191.html

  Vaikka haluaisi uskoa niin voiko näiden tuplamaski ja laulurajoitusten jälkeen enää muuta kun nauraa.

  VastaaPoista
 9. Mitä suuri ja mahtava Kiina edellä, sitä... perästä... ? https://www.thetimes.co.uk/article/china-makes-anal-swab-covid-tests-compulsory-for-foreign-arrivals-mvthjq8c7?fbclid=IwAR2uBXZdHzuwjlM34v_GzZBQ_ePsgV6zpMl0ilg6LBBSLya-acLI0YVb9eI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma po finska: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/11abec66-9a63-4646-b980-2ef7b6d9709d

   Poista
 10. THL:n Hanna Nohynek Iltalehdessä:

  "Nyt on myös käynnistetty biologisia tutkimuksia, joissa selvitetään mitä erilaiset koronarokote tekevät vasta-aineille ja hyytymistekijöille. Sitä tutkitaan niin rokotetuissa ihmisissä itsessään kuin laboratorioissa soluilla."

  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/e1c651e3-52da-4327-8533-4430d1bf5e56

  Hienoa että tutkitte jo nyt, kun Suomessakin on rokotettu kohta miljoona ihmistä. Suomeksi sanottuna käynnissä on siis ihmiskoe.

  VastaaPoista
 11. Tässä propagandaa oikein tuutin täydeltä, oikein pahaa tekee lukea. Veikkaan, että täysin keksitty juttu:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ekaluokkalainen-niilo-kiidatettiin-ambulanssilla-sairaalaan-vakavat-oireet-koronasta-eihan-7-vuotiaalle-voi-nain-tapahtua/8280884#gs.fj5y5o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla aitokin. Mistäs sitä tietää. Mutta olennaisinta tässä on nämä uutisoinnin ilmiselvät kaksoisstandrdit. Koronapiikkien takia on joutunut jo kymmenittäin lapsia sairaalaan, mutta niiltä media sulkee silmänsä täysin, ja leikkii ettei niitä ole olemassa. Sitten kun tulee se yksi koronatapaus, jossa lapsi joutuu sairaalaan, siitä kyllä saadaan isot otsikot.

   Ihan sama kaava on koronaan kuolleiden tapauksessa. Montako nyyhkytarinaa olemme jo tähän mennessä lukeneet "koronan kanssa kuolleista"? Montako vastaavaa juttua on tehty piikkikuolleista, joita on rekisterissä jo pitkälti yli toista sataa? Ja kun ottaa vielä huomioon sen tosiasian, että maksimissaan 10% piikkihaitoista päätyy haittavaikutusrekisteriin, meillä on hyvin suurella todennäköisyydellä nyt jo yli tuhat piikkikuolemaa. Jostain syystä media vaikenee tästä täysin.

   Poista
  2. Samat kaksoisstandardit kun uutisoidaan sairaalaan joutuneista, tuplapiikitetyt on ikäloppuja tai muuten vaan yhden tai useamman perussairauden omaavia, rokottamattomien iästä tai sairauksista ei mainita mitään, mutta jossain kohtaa juttua todetaan että kyllähän nuoret ja terveetkin voivat sairastua koronaan 😂

   Poista
 12. "Kanaloissa leviävä koronamuunnos uhkaa viedä jopa puolet munantuotannosta – kaikki kanat rokotetaan
  Kyseinen IB-virus ei ole ihmiselle vaarallinen, eikä lisää kanojen kuolleisuutta. Virusta vastaan aloitetaan rokoteohjelma, jossa kanat saavat rokotteen juomaveden kautta."

  https://yle.fi/a/74-20034930

  VastaaPoista
 13. "HUS katkaisi rokottamattoman hoitajan palkanmaksun kahdesti – hävisi oikeudessa"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hus-katkaisi-rokottamattoman-hoitajan-palkanmaksun-kahdesti-havisi-oikeudessa/8763176

  VastaaPoista
 14. Perusterve mies on ottanut kahdeksan koronarokotusta – ”Ehkä tarpeettoman paljon”, hän sanoo ja suunnittelee jo seuraavaa

  https://yle.fi/a/74-20061514

  "Kuosa ei ottanut rokotteita siksi, että hän pelkäisi vakavaa tautia. Hän pyrkii ennen kaikkea välttämään tartunnan ja lievän taudin."

  VastaaPoista