maanantai 6. joulukuuta 2021

Delta ja omikron - kolmio ja silmä


Yksi tämän meneillään olevan koronakusetuksen näkyvimmistä muodoista on tämä jatkuva panikointi eri varianteista. Tämä koomisiakin muotoja saanut varianttikaruselli on pyörinyt siihen malliin, että kreikkalaiset aakkoset ovat tulleet kaikille tutuiksi.

Suurimman mediahuomion on tähän mennessä saanut delta-variantti. Se on valtamedian mukaan kamalan vaarallinen ja kauhistuttava hirviövariantti, jonka voisi otsikoiden perusteella uskoa olevan vähintään ruton tasoinen uhka. Sanaa "delta" on toisteltu mediassa niin paljon, että kaikki ovat varmasti kuulleet sen jo tuhansia kertoja.

"Delta kylvää kauhua!"


https://www.talouselama.fi/uutiset/koronan-delta-variantti-kylvaa-kauhua-euroopassa-virologi-virus-ei-ole-enaa-se-jonka-tunnemme-siita-on-tullut-paljon-vaarallisempi/3aba6d1d-ea1f-4286-a367-272f053d4bca


Nyt narratiivi on selkeästi vaihtumassa. Deltan saama mediahuomio on alkanut laskea, ja otsikoihin on noussut uusi uhka - omikron-variantti. Vaikka tähän mennessä kyseinen variantti on osoittautunut melko vaarattomaksi, media ei ole jättänyt käyttämättä mahdollisuutta pelon lietsontaan.

"Pelätkää!"


https://www.kauppalehti.fi/uutiset/omikron-iski-rajusti-markkinoille-ja-porsseissa-on-nyt-edessa-todellinen-testi-epatietoisuus-voi-jatkua-viikkoja/0693bb10-fa3b-4887-8677-1a8b382df529


Delta ja omikron - mielenkiintoinen yhdistelmä. 

Tiesittekö, että delta (iso kirjain Δ) tarkoittaa kolmiota? Entä tiesittekö, että omikron (iso kirjain Ο) tarkoitti alunperin silmää?


"fifteenth letter of the alphabet, from a character that in Phoenician was called  'ain (literally "eye") and represented "a very peculiar and to us unpronounceable guttural" [Century Dictionary]. The Greeks also lacked the sound, so when they adopted the Phoenician letters they arbitrarily changed O's value to a vowel. (Thus there is no grounds for the belief that the form of the letter represents the shape of the mouth in pronouncing it.) The Greeks later added a special character for "long" O (omega), and the original became "little o" (omicron)." [https://www.etymonline.com/word/omicron]


Delta + omikron =  kolmio + silmä

Varmaan ihan vaan sattumaa, eikö?


Vapaamuurarisymboliikkaa: silmä kolmion sisällä


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin, mutta sekin on vain sattumaa, senkin foliohattukoronadenialisti!

   Sattumaa on myös se, että pandemian julistuksesta omikronin nimeämiseen meni 666 päivää.

   https://injektiopiikki.com/2021/12/05/omicron-%e2%94%80-the-number-of-the-beast/

   Poista
  2. Pahoittelen luulosairauttani 😔 Moral noticed.
   Hommasinkin heti itelleni passin:
   https://pbs.twimg.com/media/FF4ZwYfWQAM96J4?format=jpg&name=small

   Poista
 2. Tämä olikin loistava havainto. Itsekin arvelin että jotain kummaa noiden kirjainvalintojen takana on, mutta ihan tätä en osannut arvata. Jotenkin ne kerrotut selitykset, miksi nyy ja xi skipattiin kuulosti hiukan epäuskottavilta yksinään.

  VastaaPoista
 3. Delta tarkoittaa myös olkavarren kolmipäistä lihasta johon se varianttiruiske pistetään. Delta -variantti ihan konkreettisesti.

  VastaaPoista
 4. Taas uutta tietoa minulle. Kiitos! Voisiko tähän artikkeliin vielä avata, miksi aakkosista jätettiin osa välistä ainakin virallisen selityksen mukaan? Eikö välistä jäänyt muitakin kuin vain nyy ja ksii?

  VastaaPoista
 5. Ihme että on vielä Youtubessa tämä. Aika hyvin tehty.

  https://www.youtube.com/watch?v=UrEUzKTt7j0&ab_channel=LeonardoofBiz

  VastaaPoista
 6. Ihme, että tää blogi on vielä luettavissa. Suomalainen Sini Ariell, joka asuu Australiassa, on omassa Instagramissa kertonut Australian tilanteesta mm. karanteenileireistä ja mielenosoituksista mitenkään niitä liittämättä mihinkään rokotevastaisuuteen tms. niin ensin hänet laitettiin arestiin Instassa, niin ettei profiilia enää löydä ja sitten hän julkaisi youtubessa omalla kanavallaan samaa materiaalia, niin nyt sekin on hänet laittanut epäilyttävien sivujen joukkoon. Meillä media on täysin hiljaa Australian tilanteesta, jonkin pienen uutisen löysin.

  VastaaPoista
 7. "Hallitukset kylvää kauhua Euroopassa -tutkija: "Hallitus ei ole enään se jonka tunnemme, siitä tullut paljon vaarallisempi"

  VastaaPoista
 8. Sinä kun olet tähän eliitin symboliikkaan enemmän perehtynyt, niin näetkö mitään symboliikkaa EU:n komission puheenjohtajan sukuvaakunassa ?

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ursula_von_der_Leyen#/media/Tiedosto:Coat_of_arms_of_the_von_der_Leyen_family.svg

  Tuntuu, että tämä kyseinen puheenjohtaja vetelee naruista aika lujaa tällä hetkellä. Esim. Kolmannet rokotukset lähtivät täysillä käyntiin vain päivä sen jälkeen, kun tämä kyseinen rouva oli lähettänyt eri maiden hallituksille kirjeen jossa käskettiin kiirehtimään kolmansien annosten jakamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä paljonkin. Suosittelen lukemaan seuraavat kirjoitukset:

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/aton-kultti-osa-7-daavid.html

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/02/aton-kultti-osa-12-kolmio-ja-luku-kolme.html

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/11/ea-hagforsin-muistomerkki.html

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/aton-kultti-osa-5-kotka.html

   Niin ja onhan tuossa tosiaan kolme kuusisakaraista tähteä, eli 666:

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/astro-teologia-osa-5-pedon-luku.html

   Poista
 9. Korona-uutisointi on niin luotettavaa, että on pakko käyttää kriisinäyttelijöitä:

  https://twitter.com/RWTaylors/status/1475951634496868356

  VastaaPoista
 10. https://pbs.twimg.com/media/FIr4yn5XEAEAiIi?format=jpg&name=medium

  VastaaPoista
 11. Mietin että minkä otsikon alle laitan tämän kommentin. Olisinko vuoden päivät sitten löytänyt blogisi ja lukenut kyllä ahkerasti. Symboliikkaa ja sen merkitystä(alitajuntaan vaikuttamista myös) pohtinut paljonkin. Nyt muutama päivä sitten itse hoksasin ( en tiedä onko moni muukin hoksinut ja asiaa käsitelty jossain..jos on en ole huomannut) niin kun viimeisten parin vuoden aikana lehdet otsikoineet paljon COVID-19 sanaa. Mulle tuli ahaa elämys tuosta. COV-ID. ID. TUOTA NYT VILISEE SIELLÄ TÄÄLLÄ. Tähänhän se on menossa. Digitaaliseen identiteettiin. Sitä nyt iskostetaan ihmisten alitajuntaan näin symbolisesti niin sanotusti?? Hmmm...

  VastaaPoista