torstai 9. joulukuuta 2021

Ratkaiseva hetki - The Pivotal Moment


5 kommenttia:

 1. Minulle ainakin riittää. Onko ehdotuksia, mitä tehdään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei totella näitä järjettömiä käskyjä, ja ei oteta piikkiä vaikka mikä olisi. Sitten kun porukka alkaa käsittämään tämän kusetuksen päälle toimitaan henkilöinä jotka auttaa tämän systeemin ymmärtämisessä ja siinä mitä tulee tehdä. Toivottavasti myös systeemin purkamisessa.

   Poista
  2. Tämä vaatisi sitä kuuluisaa kansalaistottelemattomuutta, mitä Suomesta on perinteisesti vaikea löytää. Mutta kun tarpeeksi moni ravintoloitsija vain pitää ovensa auki, tarpeeksi moni koronapassiton vain kävelee sisään (mielellään yhtä aikaa), tarpeeksi moni työssäkäyvä kieltäytyy piikistä ja passista jne., niin mitään eivät mahda. Joukossa on voimaa, se pitää muistaa ja sitä nämä paskiaiset pelkää. Siinä ei jonkun avin konttorirotan ininä paljon paina, eikä poliisinkaan resurssit riitä kun tarpeeksi moni vittuuntunut vaan yksinkertaisesti päättää olla välittämättä paskaakaan näistä ohjeista. Tämä pitää vain saada organisoitua, ja toimia niin somessa, keskusteluissa kuin kadulla yhtenä joukkona henkilökohtaista vapautta ja ihmisoikeuksia puolustaen. Niin sitä ennenkin on maailmaa muutettu, ei kotisohvalta käsin vaan toimimalla niiden rajojen puitteissa jotka elämäntilanne itselle sallii. Tämä yhteiskunta on kusessa alta aikayksikön, jos vaikka työssäkäyvät kieltäytyvät tulemasta töihin koronapassilla.

   Hoitoalaa on helppo kiristää ja laittaa esimerkiksi kun kyse on jokaisen meidän lähimmäisistä ja heidän terveydestään ja hengestään. Näin alhainen toiminta vain osoittaa millainen ihmissaasta meillä päättää asioista. Tämä loisarmeija pitää saada viroistaan ja vastuuseen kaikesta siitä vahingosta minkä ovat jo aiheuttaneet ihmisille.

   Poista
  3. Tosiaan auttaa ja tukea sitä porukkaa joka uskaltaa ottaa sen ensimmäisen askeleen, ei ole pahitteeksi jos omakin elämä on raiteilla. Suurin osa niistä ihmisistä jotka siirtyvät "meidän" puolelle on rokotettuja, joten pitäisi unohtaa muutaman vuoden syyllistäminen ja munille potkiminen, asenteella"parempi myöhään kuin milloinkaan" saa aikaan paljon enemmän kuin, "minähän sanoin" asenteella, turha kääntää piikkiä pistoskohdassa, aika moni jo valmiiksi häpeissään ja nolona, kyllä siitä lampaasta leijona kasvaa kunhan tarpeeksi yrittää oli rokotusstatus mikä tahansa.

   Poista
  4. Totta, kahteen leiriin jakaminen ei vie oikeaan suuntaan. Yhä enemmän ja enemmän omasta lähipiiristä ei ole ottamassa kolmatta rokotetta, nyt on aika ottaa näistä ihmisistä koppi ja johdattaa heitä.

   Poista