lauantai 4. joulukuuta 2021

Kenen joukoissa seisot, Carl Henrik Rosenberg?


Oletteko huomanneet miten tämä meneillään oleva "kolmas maailmansota" muistuttaa hyvin paljon shakkiottelua?

Tässä sodassa on kaksi puolta. Toisella puolella on korruptoitunut median, sosiaalisen median, poliittisen järjestelmän, taloudellisen järjestelmän ja kaikki suuryritykset omistava "Eliitti", jonka agenda on luoda totalitaristinen kontrolliyhteiskunta. Toisella puolella on totuutta, vapautta ja oikeudenmukaisuutta puolustava enemmän tai vähemmän hajanainen vastarintaliike. Paremman termin puutteessa minä kutsun tätä ryhmää totuusliikkeeksi, ja siihen kuuluvia henkilöitä totuustaistelijoiksi. 

Tämä shakkiottelu etenee niin, että molemmat puolet tekevät vuoron perään omia siirtojaan. "Eliitin" puolella media luo jatkuvasti uusia valenarratiiveja, poliittinen järjestelmä luo jatkuvasti uusia kontrollimekanismeja, sosiaalinen media tekee jatkuvasti uusia sensuuritoimia ja niin edelleen. Toisella puolella reagoidaan näihin siirtoihin erilaisilla tavoilla. Paljastetaan valheita, salaisia agendoja, korruptiota ja niin edelleen. Tätä siirtojen ja vastasiirtojen tanssia on hyvin mielenkiintoista seurata.

Lukumääräisesti kumpikin sodan osapuoli on melko pieni, koska suurin osa ihmisistä ei kuulu kumpaankaan leiriin. Suurin osa ihmisistä on vain propagandan ja aivopesun avulla horkkauneen vaivutettuja "siviilejä", joilla ei ole mitään käsitystä siitä, millainen sota nyt on meneillään. He käyttävät kiltisti maskeja, hakevat kiltisti piikkejä olkavarteen ja omaksuvat kuuliaisesti sen maailmankuvan, jonka media heille välittää. 

Olen tätä shakkiottelua seuratessani huomannut kaavan. Joka kerta kun "Eliitti" tekee jonkin uuden siirron, siitä seuraava totuusrintaman vastasiirto lisää aina "Eliitin" korruptioon ja valheellisuuteen heränneiden ihmisten määrää. Horkkaunisten joukko on edelleen suuri, mutta se pienenee koko ajan. 

Vaikka totuustaistelijoiden rintama onkin vielä tällä hetkellä altavastaajan asemassa, voimasuhteiden kehitys on jatkuvasti totuusliikkeelle edullinen. Korruputioon heränneiden leiri kasvaa ja voimistuu koko ajan, mikä on johtanut siihen, että "Eliitti" joutuu tekemään koko ajan enemmän ja enemmän epätoivoisia siirtoja. Viimeisen kahden vuoden aikana tapahtunut voimasuhteiden muutos on ollut aivan valtava, ja se kiihtyy kiihtymistään - pitkälti juuri näiden "Eliitin" epätoivoisten siirtojen takia. 

Tiedän kyllä, että monelle tämä nykyinen tilanne näyttäytyy pahalta, mutta minun mielestä nykytilanne on totuusliikkeen kannalta parempi kuin koskaan aiemmin. Minulla on tähän asiaan aika monta vuotta rintamalla olleen totuustaistelijan perspektiivi. Kaikki tämä ympärillä oleva hulluus - niin pelottavalta kuin se näyttäytyykin - on vain pakollinen välivaihe kohti totuuden, vapauden ja oikeudenmukaisuuden voittoa. Tämä hulluus on ainoa tapa saada suuret ihmismassat heräämään siitä mukavasta ja turvallisen tuntuisesta horkkaunesta, jossa uutiset kertovat totuuden, poliitikot palvelevat kansaa ja lääkeyhtiöt edistävät terveyttä. Tuo herääminen on pitkä prosessi, joka vie vielä vuosia - mutta joku päivä se prosessi tulee maaliinsa.

On ollut upeaa nähdä, miten suomalaisten totuustaistelijoiden rintamaan on koronaplandemian aika liittynyt paljon uusia näkyviä sotureita, jotka ovat astuneet isosti esiin. Heitä ovat mm. Ossi Tiihonen, Tuomas Malinen, Mikael Kivivuori, Ano Turtiainen, Ilkka Tiainen, Jaana Kavonius, Mikko Kemppe ja Levelin porukkaan kuuluvat Slim Mill, Junnu, Tapsa ja Nea. Yksikään näistä ei ollut ainakaan minun tutkalla ennen koronakusetuksen alkua, mutta nyt he ovat varmasti jokaiselle tämän blogin aktiivilukijalle tuttuja nimiä. Jokainen heistä tekee omaa juttuaan omalla tyylillään. Kukaan heistä ei ole täydellinen, mutta ei tarvitsekaan. Jokainen aito totuustaistelija, joka on omalla toiminnallaan valmis puolustamaan totuutta, vapautta ja oikeudenmukaiusuutta, tuo tähän kokonaisuuteen jotain arvokasta. Nostan hattua kaikille, jotka laittavat itsensä likoon.

Meillä on paljon koronakusetuksen läpi näkeviä totuustaistelijoista, jotka aktiivisesti osallituvat tähän täysin poikkeukselliseen maailmansotaan, jollaista ihmiskunta ei ole koskaan aiemmin kokenut. Suurin osa heistä toimii somessa, josta on tullut tämän sodan keskeisin taistelutanner. Monet myös tuottavat omaa materiaalia videoiden, podcastien, blogikirjoitusten tai musiikin muodossa. Nykyään totuustaistelijoita on valtavan paljon enemmän kuin vielä pari vuotta sitten.

Sitten meillä on myös paljon niitä, jotka näkevät tämän koronakusetuksen läpi, mutta eivät tee mitään. He näkevät kyllä sen meneillään olevan sodan, mutta eivät osallistu siihen millään tavalla. Ihmettelen kovasti tällaisten ihmisten toimintaa. Meinaatteko vielä pitkäänkin katsoa toimettomana vierestä, kun muut käyvät tätä sotaa teidänkin puolesta? Ei ole tullut missään vaiheessa sellainen olo, että ehkäpä minäkin voisin osallistua jotenkin? 

Tässä sodassa kukaan ei tule antamaan teille käskyjä, joten teidän täytyy ihan itse selvittää, miten te voisitte osallistua. Jokaisella on jokin keino. Me emme tarvitse sivusta hurraavia cheerleader-kannattajia - me tarvitsemme taistelijoita. Sellaisia jotka laittavat itsensä likoon, koska he tietävät sen olevan tärkeää. Ehkä tärkeintä mitä he ovat koskaan tehneet. 

Vähän aikaa sitten totuusrintamalle ilmestyi uusi hahmo. Fintelligens-yhtyeen Iso H yllätti kaikki ja kutsui podcastiinsa Tuomas Malisen. Se tapa, miten Iso H tässä keskustelussa puhui, on erittäin harvinaista valtavirtapiirien edustajalle. Keskustelussa puhuttiin niin avoimesti meneillään olevasta yhteiskunnallisesta hulluudesta ja korruptiosta, että moni varmasti esitti itselleen kysymyksen: Onko "Eliitin" omistamaa musiikkiteollisuutta pitkään palvellut Iso H vaihtamassa leiriä? Shakkilaudalla tapahtui kummia.

Lisää vettä myllyyn heitti Levelin Nea Live -jakso, jossa Nea Lundström haastatteli Iso H:ta kolmen tunnin ajan:Haastattelun alun perusteella Iso H:sta saa sellaisen kuvan, että hän on älykäs ihminen, joka on hyvinkin kykenevä näkemään tämän koronakusetuksen läpi. Hän näkee miten valheellinen tämä virallinen koronanarratiivi on, ja millainen korruptio tämän narratiivin taustalla vaikuttaa. Haastattelu oli reilut pari tuntia hyvin mielenkiintoista kuultavaa. Sitten tapahtui jotain erikoista.

Ajassa 2:24:25 Nea lukee live-kommenteista kysymyksen: Miksi artisteilla Illuminatin koodeja ja merkkejä? 

Iso H:n reaktio kertoo paljon. Ensimmäiseksi hän rupeaa nauramaan teennäistä tekonaurua juuri sillä samalla pilkallisen vähättelevällä tyylillä, jolla kaikki "Eliittiä" palvelevat aina tämänkaltaisiin kysymyksiin reagoivat: "Hahahahaa! Voi voi..." Jokainen voi nähdä hänen reaktiostaan, että kysymys oli hänelle hiukan kiusallinen.

Sen jälkeen alkaa selittely. Nämä vastaavat selitykset on kuultu jo moneen kertaan aiemminkin. Kaikilla "piireihin kuuluvilla" on näihin vastaaviin kysymyksiin valmiiksi ulkoa opeteltu argumentaatio, jolla ikävä kysymys pystytään väistämään ja tekemään koko asia naurunalaiseksi. Ne vain matkii muita artisteja! Se on vain sattumaa! Pitkän linjan musiikkivaikuttajana Iso H takuuvarmasti tietää millainen vaikutusvalta vapaamuurariverkostolla on musiikkiteollisuudessa, mutta siitäkin huolimatta hän suoltaa katsojille tuollaisia ilmiselviä valheita.

Herää väkisinkin kysymys: Onko tämä Iso H:n viimeaikainen toiminta vain "Eliitin" uusin siirto shakkilaudalla? Yrittääkö "Eliitti" soluttaa oman miehensä suomalaiseen totuusliikkeeseen? Vai onko kyse vain siitä, että Iso H ei kehtaa myöntää olleensa osa sitä "Eliitin" hallitsemaa viihdeteollisuutta, joka on jo pitkään ollut osa "Eliitin" hallintakoneistoa? Vaikea sanoa, mutta tällaisia kysymyksiä tämä tilanne herättää.

Carl Henrik Rosenberg, nyt sinun täytyy tehdä valinta. Haluatko sinä oikeasti ryhtyä totuutta puolustavaksi totuustaistelijaksi? Jos haluat, sinun täytyy lopettaa tuollainen Nean haastattelussa nähty paskan puhuminen. Tuollainen valehtelu on totuuden kasvoille sylkemistä. Jos sinä et pysty puhumaan totuudenmukaisesti oman alasi toiminnasta, sinä et ole aito totuustaistelija. Sinä voisit koska tahansa avata suusi ja ryhtyä puhumaan vapaamuurariverkoston toiminnasta musiikkiteollisuudessa sisäpiiriläisen näkökulmasta. Tiedän, se on varmasti vaikeaa, ja aiheuttaisi sinulle varmasti paljon ikäviä seuraamuksia. Mutta kuka on väittänyt, että totuustaistelijana toimiminen olisi helppoa? Valheiden valtakunnassa totuuden puolustamisesta joutuu aina maksamaan kovan hinnan. Niin kauan kuin sinä vaikenet tästä omaan alaasi liittyvästä korruptiosta, minä en usko, että sinä olet oikeasti vaihtamassa leiriä. Näytä meille, että olet oikeasti valmis vastustamaan tätä "Eliitin" kaikkialla vallitsevaa korruptiota, niin minä muutan näkemystäni. 

Soluttautuminen erilaisiin liikkeisiin on kuulunut "Eliitin" taktiikkaan jo pitkään. Olisi kummallista, jos tätä samaa taktiikkaa ei yritettäisi myös tässä nykytilanteessa. Sen takia on ihan järkevää olla kaikkien  uusien totuusliikkeessä operoivien ihmisten suhteen hieman varautunut. En minäkään luota sokeasti yhteenkään sellaiseen ihmiseen, jota minä en tunne henkilökohtaisesti. Sen takia suhtaudun kaikkiin ihmisiin tietyllä varautuneisuudella. 

Mutta tällainen varautuneisuus on täysin eri asia kuin vainoharhainen syyttely, jolle ei ole mitään perusteita. Erityisen paljon tätä vainoharhaisuutta tuntuu olevan Ano Turtiaisen ympärillä. Vaikuttaa vähän siltä, että tämän vainoharhaisuuden yhtenä lähteenä on Tokentuben Pikkulammas-kanava, jonka seuraajakunta tuntuu uskovan, että Ano on "Eliitin" luoma kontrolloitu oppositio. Mitään järkeviä perusteita en tälle väitteelle kuitenkaan ole vielä nähnyt. Koko juttu tuntuu perustuvan siihen oletukseen, että koska kyseessä on poliitikko, hänen on pakko automaattisesti olla osa "Eliittiä". (Jännä muuten ettei tälle seuraajakunnalle ei ilmeisesti ole tullut missään vaiheessa mieleen sellainen vaihtoehto, että mitäs jos se Pikkulammas-kanava onkin tässä se "Eliitin" luoma valeoppositio? Fakta on kuitenkin se, että tuo kanava mustamaalaa sitä ainoaa kansanedustajaa, joka vastustaa koronakorruptiota, ja puhuu julkisesti siitä, miten eduskunta on vapaamuurariverkoston kontrollissa.)

Tällainen vainoharhaisuus on tavallaan ihan ymmärrettävää, mutta se ei ole kovin järkevää. Huomattavasti järkevämpää olisi arvioida jokaista ihmistä sen mukaan mitä hän tekee tai on tekemättä. Kyllä minäkin suhtauduin Ano Turtiaiseen aluksi hyvin epäilevästi. Minun silmissä poliitikot ovat lähtökohtaisesti ehkä se kaikkein vähiten luottamusta herättävä ihmisryhmä koko yhteiskunnassa. Ano on kuitenkin omalla toiminnallaan näyttänyt, että hän on valmis puolustamaan totuutta, vapautta ja oikeudenmukaisuutta - myös silloin kun se on hänelle epäedullista. 

Ano on ansainnut minun kunnioitukseni omalla toiminnallaan. Yksikään kansanedustaja Suomen historiassa ei ole koskaan aiemmin asettunut tuolla tavalla vastustamaan "Eliittiä". Sitä pitää kunnioittaa. Jos hän joku päivä tekee jotain sellaista, jolla tuo kunnioitus menetetään, voitte olla varmoja, että minä olen ensimmäisenä kritisoimassa häntä. Ja ei, en edelleenkään äänestä vaaleissa, joten tällä Anon kunnioittamisella ei ole mitään tekemistä politiikan kanssa. Minä en kannata poliitikkoja, puolueita tai poliittisia ideologioita - minä kannatan totuutta, vapautta ja oikeudenmukaisuutta. Jokainen, joka puolustaa tätä pyhää kolminaisuutta, ansaitsee minun kunnioitukseni.

Tässä asiassa minä toimin jokaisen ihmisen suhteen samalla tavalla. Kunnioitus pitää ansaita omilla teoilla. Ihmistä, joka toimii kunnioitettavalla tavalla, pitää osata kunnioittaa. Sama pätee myös toiseen suuntaan. Ihmistä, jonka toiminta ei ole kunnioitettavaa, ei pidä kunnioittaa. Teot ja tekemättä jättämiset ratkaisee - vai mitä Henkka?

36 kommenttia:

 1. Minusta Ano on kyllä ihan aito, teot puhuvat puolesta. Näissä käsimerkkijutuissa pitää olla järki mukana, tottakai on selkeitä tapauksia, mutta se lammaksen video ei nyt ihan vakuuta.

  VastaaPoista
 2. Kaiken tän paskan pyyhkii jättimäinen laine, ja se on totuus,
  totuuden edes kuollaan, totuus on piikki joka iskee suoraan suoneen,totuus on se joka kaiken turhan vuolee, jättää valtaapitävät näppejänsä nuolee.

  Lainaus trilluminatin biisistä ylikansallinen kusetus 👍

  https://youtu.be/WKcIU4x0ieg

  VastaaPoista
 3. Tunnelmia vastapuolen päämajasta:

  https://www.youtube.com/watch?v=pMHbge_ZLl0

  Tehty jo kesällä.

  VastaaPoista
 4. Saatat olla oikeassa siinä että tälle puolelle putoilee ihmisiä enemmän ja enemmän.
  Eilen kävin yhden vanhan kaverin luona iltaa istumassa (ei olla nähty noin vuoteen), vähän ihmettelin kutsua(ollut lievässä koronapsykoosissa), no välittömästi alkoi avautua miten tuntee itsensä petetyksi kun kaksi piikkiä ei tuonutkaan pelastusta, oli alkanut kyseenalaistaa koko koronavouhotuksen, no tarjoilin koko illan vaihtoehtoisia kanavia mistä etsiä tietoa, paukutettiin ämyreistä trilluja, jonesta ja jujua ja muuta sielua ravitsevaa, ihan hyvä fiilis kun alkoi vähitellen saamaan juonesta kiinni, eikä kaverini ole ajatuksineen yksin tuplapiikitettyjen joukossa monet hänenkin kavereistaan tuntevat itsensä petetyiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Ja hyvä kun jaoit tämän meille.

   Tuo on juuri se rooli, johon teitä kaikkia tullaan tarvitsemaan tulevina vuosina.

   Poista
  2. Joo, tätähän on tullut tehtyä jo aikasen kauan, omalla naamalla oikeassa maailmassa, tehnyt itsestään naurettavaa salaliitto teoreetikkoa, foliohattua,natsia,rasistia ja mitä tahansa epäilyttävää kyseenalaistaessa "ainoaa oikeaa totuutta", kaverit kaikonneet (nyt näköjään palailevat), vaikka tämä on aika rankkaa ja käy välillä psyykkeen päälle pakko tällä tiellä on on mennä loppuun asti, kyseessä on kuitenkin aika isot asiat ja jos valtarälssi saa hommansa pakettiin, korjausliike on vielä vaikeampaa.

   Poista
  3. Mulla on kans monta tuttua jotka alkanut nyt heräilemään, ja jotkut jopa semmoisella tarmolla jota en olisi ikinä uskonut. Nuista jotka kun havatuu että on tullut kusetetuksi voi tulla fanaattisimpia systeemin vastustajia.

   Poista
  4. Meillä päin tuntuu olevan jopa päinvastaisia kokemuksia. Nyt “saatiin” passi meidän urheiluseurallekin, koska "hirveästi on nyt tautia nimenomaan rokottamattomilla ja lapsilla". Yksi ääni vain oli sitä vastaan :( Mihinkään vastaväitteisiin ei otettu kantaa, vain se oli peruste, että leviämistä pitää urheiluseuroissa estää ja passi on tosi kätevä. Mutta sitä ei kerrottu, miten se puhelinsovelluksen vihreä väri estää yhtään mitään? Kohta kai ihmisen nykyjärki ei riitä enää edes sängystä ylösnousemiseen ilman puhelimen näyttämää väripalkkia, joka kertoo saako tänään nousta vasemmalla vaiko oikealla jalalla.

   Työmaalla sen sijaan ehkä ei niin reteästi enää naureskella minun jutuille, ehkä jopa vaivaantuneen väkinäisesti. Sanoipa yksi aiemmin kovastikin arvostellut, että “saattaa kohta joutua sanomaan, että olit sittenkin oikeassa”. Jospa se todellisuus alkaisi kohta rytinällä kirkastua täälläkin =)

   Poista
 5. Nyt pakko jakaa kaikille isänmaallisille tää...
  https://www.youtube.com/watch?v=0hvKVx8iS-g

  VastaaPoista
 6. https://www.facebook.com/pekka.mattila/posts/10159982659519623

  VastaaPoista
 7. Iso H (@IsoHenkka) twiittasi: Täysin terve henkilö, joka on jo sairastanut Køronan, mutta ei ole ottanut piikkiä, ei pääse uimahalliin, ravintolaan tai kohta edes töihin. Mutta henkilö, jolla on piikit pääsee, vaikka olisi sairas. 🤔

  #koronahysteria #rokotepassi #isoveli #Orwell https://twitter.com/IsoHenkka/status/1468142555380555776?s=20

  VastaaPoista
 8. -myytinkertojat-

  Jakso #1 - The Great Reset | vieraina Malinen,
  Iso H, Puromäki

  https://youtu.be/seRF8dFIcBw

  VastaaPoista
 9. Jos edes kymmenen prosenttia väestöstä omistaisi samanlaisen selkärangan kuin tämä nainen, koronakusetus olisi hyvin nopeasti ohi:

  https://injektiopiikki.com/2021/12/09/vieraskyna-entinen-katilo-heli-ramakko/

  Todellinen leijona. Nostan hattua Heli Rämäkkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Helille. Tunnen monia hoitajia, jotka aikansa tuskailivat influenssapiikkipakon edessä, mutta kun ikää on jo tietyn verran, näkyvissä ei ole muita vaihtoehtoja kuin ottaa piikki, jotta saa jatkaa työtään. Tämä on nyt edessä monella tutulla myös k-piikin kanssa.

   Poista
  2. Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin twitter-tili:

   "Olemme itse asiassa tyytyväisiä, jos rokotevastaiset hoitajat ymmärtävät vaihtaa alaa. Koska he nyt vain ovat väärällä alalla, jos eivät usko lääketieteeseen ja potilaiden suojaamiseen."

   https://twitter.com/KantaHameenSHP/status/1469061271135920132

   Mitenköhän tämä kannanotto vanhenee?

   Poista
  3. Työnantaja vähän harrastaa työpaikkakiusaamista, mutta eihän sitä nyt pidä pienestä pahastua.

   Järkyttävä asenne omaa henkilöstöä kohtaan.

   Poista
  4. Heli näyttää mitä on "The Blue Flame of Anger":

   https://www.facebook.com/636478969/posts/10159882105463970/

   Poista
 10. Marko kertoo, miten hän onnistui vetämään pään pois perseestä. Hieno tarina.

  https://www.facebook.com/komulainen.petteri/posts/10224266210736750

  VastaaPoista
 11. http://www.joriittaavalehtelu.fi/

  VastaaPoista
 12. Ares - Hermès (feat. Elastinen) (Official Music Video)

  https://www.youtube.com/watch?v=0O77qFZ5d9E

  Henkka, viittaako tämä kappaleen nimi ihan vain sattumalta vapaamuurareihin?

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/08/fazerin-kukko.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bauttiarallaa 2.08 kohdassa bongattu tuoreella tavalla toteutettu silmä😂
   Muutenhan tämäkin tekele on niin luokatonta kuraa, että aiheuttaa kuunnellessa finnejä ja perserupea🤮

   Poista
  2. Ai siitäkö se kutina johtui? Minäkin jo vähän ihmettelin.

   Poista
 13. Bulgariassa ihmisillä mennyt kuppi nurin:

  https://www.zerohedge.com/covid-19/bulgarians-storm-parliament-protest-covid-green-pass

  Koska Yle tekee uutisen?

  VastaaPoista
 14. Mielenkiintoinen käänne tässä sodassa:

  Elon Musk’s stake in Twitter will hopefully end its ‘chilling censorship’

  https://www.youtube.com/watch?v=2YNxEie9GoU

  Mitähän siellä kulisseissa nyt oikeasti tapahtuu? Minun kirjoissa Musk on hyvin ristiriitainen hahmo, josta on vaikea sanoa, mikä hän on miehiään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tucker: Elon Musk is putting everything on the line

   https://www.youtube.com/watch?v=CBrFsNcskAY

   Poista
  2. Tucker: You just became a little more powerful

   https://www.youtube.com/watch?v=dGlP9pSfmzM

   Poista
  3. Tämä valtamedian peppukipuilu Muskin Twitter-kaupoista on kyllä koomista seurattavaa. Toimittaja Janne Laakso:

   "Politicon seurauksena muiden muassa konservatiivijournalisti Saagar Enjeti kommentoi Gadden sensuuritoimia, mikä kirvoitti Muskilta Twitteriä kritisoivan vastauksen. Myöhemmin Musk julkaisi vielä Gaddenia ja Twitterin moderointia pilkkaavan meemikuvan.

   Kuva sai Costolon ihmettelemään, miksi Musk nostaa juuri ostamansa yhtiön johtohahmoihin kuuluvan ihmisen häirinnän ja uhkailun kohteeksi. Hetkeä myöhemmin Costolo tviittasi, ettei kiusaaminen ole johtamista."

   https://www.tivi.fi/uutiset/tv/153f7441-95b1-4c1b-befe-2a8dc714d22d

   Yhyy, paha Musk kiusaa!

   No mitä niin kamalaa Musk sitten sanoi, että siitä pitää kirjoittaa tällaisia juttuja? Miksei tuossa jutussa kerrota mitä Musk sanoi? Miksei laitettu edes linkkiä siihen kommenttiin?

   You do the math.

   "Suspending the Twitter account of a major news organization for publishing a truthful story was obviously incredibly inappropriate"

   https://twitter.com/elonmusk/status/1519073003933515776

   Kamalaa häirintää ja uhkailua! Ja sitten se vielä julkaisi ilkeän meemikuvan!

   https://twitter.com/elonmusk/status/1519377424437243904

   Poista
  4. Elon Musk: "Ultimately, the downfall of the Freemasons was giving away their stonecutting services for nothing"

   https://twitter.com/elonmusk/status/1521580576297398274

   Mitäs tämä tyyppi nyt oikein tekee?

   Poista
  5. Nyt se puhuu Illuminatista.

   https://twitter.com/elonmusk/status/1525614005045313536

   Poista
  6. Nyt se puhuu Epstein/Maxwell-jutusta.

   https://twitter.com/elonmusk/status/1533161114586042369

   Elon Musk on menestynyt liikemies, koska hän osaa tehdä strategisesti järkeviä valintoja. Nyt hän kirjoittelee Twitteriin kaikenlaisia "foliokommentteja". Miksi? Tietääkö Musk jotain mitä me muut emme tiedä?

   Poista
  7. On se kamalaa kun joutuu jännittämään sitä pelottavaa sananvapautta.

   "Analyysi: Elon Musk ottaa Twitterin komentoonsa vastentahtoisesti – nyt jännitetään Donald Trumpin paluuta ja lähes rajatonta sananvapautta"

   https://yle.fi/uutiset/3-12669197

   Poista
  8. "Twitter is no longer enforcing its Covid misinformation policy"

   https://edition.cnn.com/2022/11/29/tech/twitter-covid-misinformation-policy/index.html

   Tällä voi olla merkittäviä positiivisia vaikutuksia. Tämän sodan voimasuhteet muuttuvat, jos yksikin iso informaation jakamisen mahdollistava alusta antaa totuuden tulla esiin.

   Poista
  9. PJW: F**k Apple

   https://www.youtube.com/watch?v=2uS8tUbdBNc

   Poista
  10. Tucker Carlson: Apple is covering for the Chinese government

   https://www.youtube.com/watch?v=aHJ_tzgTZn0

   Vieläkö tekee mieli ostaa Apple-tuotteita?

   Poista
  11. Musk kertoo, että suunnitelmissa on myös paljastaa koronasta totuutta puhuneiden sensurointi. Jos tämä on totta, se on todella iso juttu.

   https://twitter.com/elonmusk/status/1601886758987104256

   Poista
  12. Elon Muskin tviitti lietsoo vihaa – täsmäisku kosiskelee ääriaineksia

   https://www.tivi.fi/uutiset/tv/917cfb5c-4725-4740-8583-45cf013c92f2

   Vaikuttaa siltä, että valtamedian toimittajat ovat pienessä paniikissa.

   Poista