keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Tottelevainen Sanna Marin


Oletteko huomanneet, miten Sanna Marin käyttää välillä tällaista pinssiä?Eksoteerisella tasolla symboliikka viittaa Euroopan unionin neuvostoon, johon kuuluu jäsenmaiden ministerit. Esoteerisella tasolla kyse on jostain aivan muusta. Huomaatteko miten paljon tuossa pinssissä on mehiläissymboliikkaa? Se on muotoiltu mehiläiskennoksi, sen väri viittaa hunajaan ja sen keskellä oleva symboli muistuttaa hyvin paljon mehiläispesää. 

Ette ikinä arvaa mikä organisaatio käyttää mehiläissymboliikkaa. Veikkauksia?


Vapaamuurarisymboliikkaa: mehiläispesä vasemmalla

Mehiläispesä vapaamuuraritemppelissä


Vapaamuurarisymboliikkaa: mehiläiset ja mehiläispesä


Vapaamuurarisymboliikkaa: mehiläispesä


Vapaamuurarikontekstissa symboliikka viittaa tottelevaisiin ihmisiin, jotka palvelevat hallitsijaa.

"The bee was among the Egyptians the symbol of an obedient people, because, says Horapollo, "of all insects, the bee alone had a king." Hence looking at the regulated labor of these insects when congregated in their hive, it is not surprising that a beehive should have been deemed an appropriate emblem of systematized industry. Freemasonry has therefore adopted the beehive as a symbol of industry, a virtue taught in the instructions, which says that a Master Mason "works that he may receive wages, the better to support himself and family, and contribute to the relief of a worthy, distressed brother, his widow and orphans" ; and in the Old Charges, which tell us that "all Masons shall work honestly on working days, that they may live creditably on holidays."" - Albert Mackey (Encyclopedia of freemasonry)

Epäilemättä Sanna Marin on ollut hyvin tottelevainen viime aikoina.


Sanna Marin ja Klaus Schwab


Mehiläissymboliikalla on yhteys myös Merovingi-hallitsijoihin. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Yhdistyneet kansakunnat. Merovingien merkityksestä "Eliitille" enemmän kirjoituksessa Historiallinen Maria Magdalena.

"To the Merovingians, the bee was a most hallowed creature. A sacred emblem of Egyptian royalty, it became a symbol of Wisdom. Some 300 small golden bees were found stitched to the cloak of Childeric I (son of Meroveus) when his grave was unearthed in 1653. Napoleon had these attached to his own coronation robe in 1804. He claimed this right by virtue of his descent from James de Rohan-Stuardo, the natural son (legitimized in 1667) of Charles II Stuart of Britain by Marguerite, Duchesse de Rohan. The Stuarts in turn were entitled to this distinction because they, and their related Counts of Brittany, were descended from Clodion’s brother Fredemundus – thus (akin to the Merovingians) they were equally in descent from the Fisher Kings through Faramund. The Merovingian bee was adopted by the exiled Stuarts in Europe, and engraved bees are still to be seen on some Jacobite glassware." [https://electricscotland.com/history/articles/bee.htm]


Merovingi-mehiläiset (löydetty Childericin haudasta)


Egyptissä mehiläiset oli nimenomaan Ala-Egyptin hallitsijoihin yhdistetty symboli. Ala-Egyptin merkityksestä "Eliitille" enemmän kirjoituksessa Hyksos-kuninkaat.

"In Egypt, the bee was a symbol of royalty and power. This comes from the legend that the bee was born from the tears of Ra, who was an important sun god among ancient Egyptians. Furthermore, the ruler of Lower Egypt was often referred to as "He who belongs to the Bee."" [https://peakd.com/symbols/@cardinalkpatrick/the-sacred-bee-and-what-it-means-to-the-holy-grail-royalty]


"Ra'n kyyneleet"


19 kommenttia:

 1. Nämä ovat tämän blogin parasta antia. Pidetäänhän muuten silmät auki tammikuun 5. päivänä, silloin on kulunut ilmeisesti 666 päivää pandemian alkamisesta. Hurjia juttuja voi tapahtua, vähintään jotain 33 vilahtelee iltapaskan etusivulla, pahimmillaan joku sairaampi rituaali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 666 päivää ei ole totta.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/12/delta-ja-omikron-kolmio-ja-silma.html?showComment=1638792042082#c3775911236289179957

   https://injektiopiikki.com/2021/12/05/omicron-%e2%94%80-the-number-of-the-beast/

   Poista
  2. Oho hupsista. Pahoittelut. No, tapahtui kuitenkin jotain 666 päivän kohdalla. :D

   Poista
 2. Tämä on loistava nosto tuosta Sannnan pinssistä. Osuu Sannaan kun nenä päähän.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, hyvä ja silmiä aukaiseva kirjoitus.

  VastaaPoista
 4. Kun olisikin kerran sellainen päämies joka pitäisi Suomen lippua ylpeästi rintapielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen lippu ei trendaa enää nykyään. Globalistieliitille ja "läntiselle arvoyhteisölle" pyllistely on paljon hienompaa, kansalaisista viis.

   Poista
  2. Eikö ne nuo ristiliputkin edusta jos tarkkoja ollaan yhdenlaista tyranniaa eli sitä kun Kristinusko tuotiin miekalla tänne? Se vaan että kun tietystä asiasta menee riittävä määrä aikaa niin hirmuteioistakin tulee perinteitä.

   Poista
  3. Riittävän pitkään kun aivopestään ihmisiä uskomaan, että "meidän uskonto on paras uskonto", siinä ei se oman uskonnon verinen historia enää kiinnosta ketään.

   "No se oli sillon kauan sitten, mitäs niitä nyt enää muistelemaan", sanoi druidismin ja muinaissuomalaisen kulttuurin tuhonneen uskonnon kannattaja. Epäpyhä muuttuu pyhäksi, kun vain toistetaan samoja valheita riittävän pitkään.

   Poista
  4. Niin ja sen jälkeen kieli ja kulttuuri yhteisenä tekijänä sotkettu onnistuneesti nationalismiin eli kansallisaatteeseen, ja kotimaa valtioon, jolloin saadaan valtiolle lisää valtaa kun ihmiset samaistaan kielensä ja kulttuurilliset tapansa sekä maaperänsä valtioon.

   Poista
  5. "Koti, uskonto ja isänmaa"- teemalla lienee turha kaupitella enää mitään kenellekkään, liian paljon on tapahtunut pahoja asioita ja valheita paljastunut ihmisille. Nythän kansallisvaltioista ollaan kaikin voimin pyrkimässä eroon lähinnä globaalikapitalismin ja EU:n johdolla.

   Onko se sitten tie parempaan, saanen epäillä. Sinänsä rajat tuskin ketään onnelliseksi tekee, lähinnä kyse onkin siitä että suurinpiirtein samanlaisen moraalin ja elämänkatsomuksen omaavat ihmiset tuppaavat viihtymään yhdessä.

   Ihmisoikeus- ja tasa-arvolätinöihin verhoutunut länsimainen liberaalikapitalismi ei taida olla paljon Kiinan mallia kummempi, kun keisarilta riisutaan vaatteet. Sen verran innokkaasti on koronan varjolla tartuttu meilläkin totalitarismin suomiin mahdollisuuksiin.

   Poista
 5. https://www.reuters.com/markets/commodities/four-beekeepers-detained-protest-chilean-capital-police-stung-2022-01-03/?utm_source=reddit.com

  Mitäköhän eliitti voisi tällaisella uutisella viestiä?

  VastaaPoista
 6. Sanna on ollut niin tottelevainen, että hänet on nyt palkittu kutsulla Bilderbergiin.

  https://www.verkkouutiset.fi/a/sanna-marin-bilderberg-kokoukseen/

  VastaaPoista
 7. "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt jälleen kunniamerkkejä ansioituneille suomalaisille. Tämän vuoden korkea-arvoisimman kunniamerkin Suomen Valkoisen Ruusun suurristi -kunniamerkin saa pääministeri Sanna Marin (sd.)."

  https://www.suomenmaa.fi/uutiset/sanna-marin-saa-suomen-valkoisen-ruusun-suurristi-kunniamerkin-kapellimestari-jukka-pekka-sarasteelle-myonnetaan-suomen-leijonan-komentajamerkki/

  On se Sanna niin hienosti suoriutunut, että kyllähän siitä pitää palkita.

  VastaaPoista
 8. Moni on ihmetellyt Marinin viimeisimmän kaukomatkan syytä.

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1598638513343324163

  VastaaPoista
 9. "Sanna Marin saa kunniatohtorin arvonimen New Yorkin yliopistolta"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sanna-marin-saa-kunniatohtorin-arvonimen-new-yorkin-yliopistolta/8660406

  Tottelevaisuudesta palkitaan.

  VastaaPoista
 10. Alkaa olemaan kyllä yhteiskunna joka osa alueella rappio huipussaan.

  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/sanna-marinin-bilekohusta-tehtiin-patsas-n%C3%A4in-v%C3%A4istyv%C3%A4-p%C3%A4%C3%A4ministeri-reagoi-asiaan/ar-AA1aflVX?ocid=mailsignout&pc=U591&cvid=394a30281d1f43fd8c00390bdce6247e&ei=15

  VastaaPoista
 11. Tony Blair kommentoi Marinin palkkaamista: ”Marin on rohkea ja käytännön­läheinen”

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009839338.html

  Ja näin "Eliittiä" tottelevaisesti palvellut Marin sai rahakkaan palkkioviran Tony Blairin instituutista - kiitokseksi siitä, että hän oli edistämässä Great Reset -agendaa, ja mukana koronakusetuksessa aiheuttaen valtavan määrän inhimillistä kärsimystä ja valtion jättimäisen velkaantumisen.

  Se, että Tony Blair on sotarikollinen, ei tietenkään ole Marinille mikään ongelma.

  https://greens.scot/news/iraq-20-years-later-and-tony-blair-is-still-a-war-criminal

  Tony Blair kuuluu Knights of the Garter -eliittiritarikuntaan:

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/04/aton-kultti-osa-22-knights-of-garter.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Jos olisin äänestänyt Marinia, minulla saattaisi olla hieman höynäytetty olo."

   https://twitter.com/MatsUotila/status/1699763766760509594

   (kuva)

   Poista