perjantai 17. joulukuuta 2021

Lasse Lehtonen ei ole psykoosissa, senkin denialisti!


EDIT 4.3. 2022: Tätä kirjoitusta Blogger ei halua sinun lukevan. Asiasta enemmän täällä

Kumma juttu! -blogista poimittua.

Meidän kaikkien suosikki-korona-asiantuntija Lasse Lehtonen jakoi viisauttaan Puheenaihe-podcastissa:Tein tästä reilun tunnin haastattelusta muutaman mainitsemisen arvoisen poiminnan.

Kohdassa 7:30:

"Se mitä me tiedetään, että ihan ilman rajoituksia semmonen nelisen prosenttia tähän tautiin sairastuneista kuolee. Eli se on tosi paljon."


Eikö olekin metka virus, kun kuolleiden osuus tartunnoista riippuu siitä oliko rajoitustoimet käytössä vai ei? Tämä oli minullekin uutta tietoa, mutta onneksi Lasse jakoi viisauttaan. Nythän kuolleisuusprosentti on jäänyt hyvin matalaksi. Jos rajoituksia ei olisi ollut, virus olisi huomannut sen, ja nostanut kuolleisuusprosentin jopa neljään! Los Angelesissa 2020 tehdyn tutkimuksen mukaan koronan kuolleisuusprosentti oli 0,1 - 0,2. Kyllä se oli teidän kuolleisuusprosenttidenialistienkin onni, että rajoituksilla lepyteltiin virusta olemaan vähemmän tappava.

Kohdassa 13:10:

"Mun oma oletukseni on, kun immunologi olen taustoiltani, että kuitenkin jokaisen rokotuskerran jälkeen se immuniteetti kestää ehkä pikkasen pitempään kuin aikaisemmin. Eli jos tämä nyt on kestänyt puoli vuotta [väitetty rokotteen suoja-aika], niin saattaa olle, että se kestää vuoden tai kaksikin."


Eli mitä enemmän otamme piikkejä, sitä pitemmäksi suoja-aika venyy. Senhän sanoo järkikin, että mitä enemmän piikkejä, sitä tehokkaampi se piikki on. Lasse nyt vaan unohti mainita lähteen tälle oletukselle, mutta eihän nyt tämän tason asiantuntija voisi tällaisia asioita hatustaan vetää. Joka muuta väittää on asiantuntijadenialisti!


https://yle.fi/uutiset/3-12226560


Kohdassa 13:57:

"Mä kyllä korostan, että rokotukset on oikeasti varsin tehokkaita. Se vertailukohta täytyy vain pitää realistisena. Ja nää käytössä olevat rokotukset on valtavan turvallisia. Eli ihmiset usein unohtaa, et näihin meidän perinteisiin rokotuksiin liittyy myöskin haittoja. Jos verrataan vaikka allergisten reaktioiden määrään, tai jotain tämmösiä immunologisia komplikaatioita, mitä vaikka influenssarokotuksista tulee, niin nehän näyttää mun mielestä sen datan perusteella, mitä on, turvallisemmalle kuin aikasemmat rokotteet. Sitä ei vain ehkä uskalleta sanoa ääneen."


Niinpä. Nyt pitäisi kaikkien rohkeasti sanoa ääneen, että nämä koronapiikit ovat kaikkien aikojen turvallisimpia piikkejä. Täytyy uskaltaa uskaltaa! Jokainen piikkiturvallisuusdenialisti katsokoon näitä USA:n piikkihaittalukuja:


Sininen: koronapiikit
Keltainen: kaikki muut piikit


Kohdassa 15:45:

"Sairaalassahan meidän henkilökunta rokotetaan. Meillä on 28 000 henkilöä HUSissa töissä, joista yli 95% on saanu yhden rokotteen ja 28 % on saanut jo kolme rokotetta - niin kuin itsekin olen saanut. Niin kyllähän me siellä niinku nähdään, kuitenkin ikähaitari kahdeksastatoista kuuteenkymmeneenviiteen, niin nähdään todella hyvin se, että onko näistä haittoja tullu. Me tiedetään, että kuumereaktioita voi tulla, mutta ei sen ihmeempää kyllä."


Jotenkin aivan käsittämätöntä, että nämä piikkiturvallisuusdenialistit pelkäävät kuumetta. Mikä siinä nyt on niin vaarallista? Sitä paitsi kuumehan on hyvä asia, koska se on merkki paranemisesta. Varmasti ne Fimean 4000 vakavaa piikkihaittaakin (vammautuminen, sairaalahoito, kuolema) on vain jotain pistoskohdan kihelmöintiä. Jos meillä olisi sama tilanne kuin aikanaan sikainfluenssapiikin kanssa, niin silloinhan tilanne olisi huolestuttava. Mutta ei meillä ole tällä hetkellä 250 vakavaa haittailmoitusta, niin kuin silloin pandemrixin kanssa oli. Ihan turha murehtia. 


https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista


Kohdassa 20:30:

"Ja näyttää nyt siis sille, että Delta-variantin sairastaneet henkilöt voi saada uudestaan korona-infektion omikronista. Eli tää luonnon immuniteetti antaa aika huonon suojan, ja tieteellinen kirjallisuus, tutkimukset kuitenkin täl hetkel on aika vahvasti sitä mieltä, että suoja tätä vakavaa tautimuotoa vastaan saadaan paremmin rokotuksilla kuin tauti sairastamalla."


Nyt olisi kaikkien piikki-immuniteettidenialistien syytä kuunnella tarkkaan, kun Lasse kertoo tosiasioita. Se luonnon immuniteetti on aivan surkea. Sillä ei tee yhtään mitään. Nyt vaan kaikki ottamaan se piikki, niin saadaan koko väestön immuniteetti huipputasolle.


https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008225253.html


Kohdassa 25:18:

"Ja nyt me sit ollaan siin tilanteessa, että korona on taas sellanen terveysuhka, et halutaan varmistaa se, että sitä ei levitetä. Ja rokotukset on siinä se keskeisin väline, jonka takia yhteiskunnalla sit on mun mielestä ihan legitiimi oikeus edellyttää tietyissä asioissa, et rokotukset on otettu. Esimerkiks terveydenhuoltohenkilökunnalta on mielestäni aikalailla eettisesti perusteltua vaatia, että suojataan potilaita, suojataan työkavereita tarttuvalta taudilta."


Vaikka eihän ne koronapiikit tietenkään estä taudin saamista tai levittämistä, niin kyllä se hoitajien piikkipakko on silti eettisesti perusteltua. Ja se ei saa olla este pakottamiselle, että koronapiikit ovat tuottaneet enemmän haittavaikutusilmoituksia kuin yksikään aiempi rokotekampanja. Potkut vaan kaikille etiikkadenialisteille, jotka eivät halua suojella potilaita. Perustuslakikin sen sanoo, että yhdelläkään hoitajalla ei ole oikeutta olla ottamatta piikkiä. Hoitajien keho on valtion omaisuutta, joten pulinat pois!


https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731


Kohdassa 29:30 toimittaja ottaa esiin sen tosiasian, että tartuntojen määrä on tilastojen mukaan kasvanut koronapassin käyttöönoton jälkeen. 

"Täytyy miettiä mikä on se vertailukohta. Että aika suurella todennäköisyydellä ne sairaalaan joutumiset olis noussu vielä huomattavasti enemmän, jos olis rajoitukset purettu ilman et ois tämmöstä koronapassia otettu käyttöön."


Nimenomaan. Täytyy ottaa joku hyvä vertailukohta, kuten vaikka viime talvi, kun meillä ei ollut piikkejä. Verratkaa nyt passitehodenialistit itse näitä tämän hetken lukuja viime talveen. Piikkipassin teho on kiistaton.


https://twitter.com/ORostila/status/1470766885654474760


Kohdassa 32:10:

"Kyllä tää pandemia tukahtuu niin kuin kaikki aikaisemmatkin. Se tukahtuu siinä vaiheessa kun tää tartuttavuusluku kääntyy alle yhden, ja se kääntyy alle yhden joko sitä kautta, että meillä on rajoitustoimia, jotka on raskaita niinku sitten ihmisille ja taloudelle. Tai sitten että meillä on hyvä rokotuskattavuus. Tai sitten että me ollaan sairastettu se koronainfektio. Tähän jälkimmäiseen liittyy korkea kuolleisuus. Ensimmäiseen liittyy isot yhteiskunnalliset haitat, ja tähän kakkosvaihtoehtoon, rokotuskattavuuden nostoon, oman käsitykseni mukaan liittyy kaikkein vähiten haittoja, vaikka sitten nää rokotekriitikot ja rokotusvastaiset pitää kauheeta meteliä siitä kuinka heitä nyt sitten uhataan. Mutta tosiasia on, että niinku kansanterveyden ja yhteiskunnan kokonaisuuden kannalta korkea rokotuskattavuus on kaikkein paras toimi, ja kaikkein vähiten yhteiskunnalle haittoja aiheuttava toimi, jolla tää epidemia saadaan niinku pikkuhiljaa rauhottumaan."


Jos katsotaan viime vuoden kuolleisuuslukuja, lienee kaikkein paatuneimmillekin kansanterveysdenialisteille selvää, että koronakuolleiden määrä on niin sietämättömän korkealla tasolla, että meidän yhteiskunta luhistuu ruumiskasojen alle ilman piikkejä!Kohdassa 33:45:

"Eli kyllä kehotan todella vahvasti, että ottakaa nyt ne rokotukset. Ne on tehokkaita ja turvallisia ja auttaa pitämään tän yhteiskunnan toiminnassa."


Siinäs kuulitte terveysdenialistit! Koronapiikit on tehokkaita ja turvallisia. Totta kai on. Kyllähän sen nyt jokainen tajuaa, että piikki, joka täytyy ottaa useammin kuin yksikään aiempi rokote, on tehokas. Ja että kun vakavia haittoja on enemmän kuin missään aiemmassa rokotteessa koskaan aiemmin, se on turvallinen. Erityisen hyvin koronapiikit toimivat juuri pahimmassa riskiryhmässä, eli vanhuksissa.Kohdassa 41:35:

"Mut meil näihin koviin vapauksiin on sitten myöskin rajoituksia, joista se rajoitus tulee just siitä että ei saa aiheuttaa vaaraa tai vahinkoa muille. Että vaikka sä itse omalta osaltas päätät jostain niin tota, et sä sais muita vahingoittaa. Eli jos sä haluat tehdä itsemurhan, ja ajat tota autolla päin toista autoa, ja satut jäämään henkiin, ja siinä toisessa autossa matkustajat kuolee, niin kyllä sut tuomitaan, ja sun tekoas pidetään tuomittavana." 


Kuunnelkaa nyt mummontappajadenialistit! Ihan sama kuin yrittäisitte tehdä itsemurhan, ja päätyisittekin tappamaan muita ihmisiä. Onko kiva olla murhaaja? Onko? Vähän sama kuin jättäisit käyttämättä käsidesiä, ja sitten sen takia joku päätyisi juomaan sen käsidesin - ja kuolisi! Ja ihan turha väittää, että ette muka levittäisi tautia oireettomana. Vuosi sitten kesällä WHO:n totesi, että kaikki oireettomat ovat superlevittäjiä.


https://www.cnbc.com/2020/06/08/asymptomatic-coronavirus-patients-arent-spreading-new-infections-who-says.html


Kohdassa 42:10:

"Meillä lääkintäoikeudessa on tyypillisesti kaksi ryhmää, joissa tätä itsemääräämisoikeutta on rajattu. Toinen on tarttuvat taudit, jotka aiheuttaa vaaraa niinku väestölle levitessään. Toinen on mielenterveyspotilaat, jotka saattaa aiheuttaa vaaraa sitten muille ihmisille. Ja näitten tilanteiden osalta meillä katsotaan kaikissa ihmisoikeussopimuksissa ja lääketieteen etiikassa, että yhteiskunnalla on oikeus vähentää sitä vaaraa kohdistamalla sitä pakkoa siihen henkilöön, ja rajaamalla hänen itsemääräämisoikeuttaan. Eli meillä kyllä länsimainen oikeusjärjestys hyväksyy myös pakkorokotukset."


Juuri näin! Lukuisat ihmisoikeussopimukset nimenomaisesti alleviivaavat sitä, että ihmisillä ei ole kehollista itsemääräämisoikeutta, vaan heidät voi pakottaa ottamaan kokeellinen geeniterapiainjektio, jonka pitkäaikaisvaikutuksista ei kukaan tiedä vielä mitään. Lasse nyt vaan jostain syystä unohti mainita, että missä ihmisoikeussopimuksissa näin sanotaan. Mutta kyllä se ihan varmasti sieltä jostain löytyy, senkin ihmisoikeusdenialistit! Ettekö te tajua, että se on piikitettyjen ihmisoikeus vaatia kaikkia muitakin ottamaan se sama piikki?!


Helsingin julistus: https://www.laakariliitto.fi/laakariliitto/etiikka/helsingin-julistus/


Kohdassa 43:00:

"Lääketieteen etiikan tutkijathan puhuu vapaamatkustajista. Että kun meillä normaalitilanteessa väestössä tää rokotekattavuus tuo sen laumasuojan jollain 90% rokotuskattavuudella, niin sit se osa väestöstä, joka jättää rokottamatta itsensä on näitä vapaamatkustajia, jotka hyötyy sit siitä, että muut on ottanu sen rokotukseen liittyvän pienen riskin muitten suojaamiseksi. Ja sitä voi tietysti moraalisessa mielessä pitää tuomittavana, että muut kantaa hyödyn, kun toiset ottaa riskin."


Miettikää nyt vapaamatkustusdenialistit, miten epäreilua se on, että muut ottavat riskin, ja te saatte siitä heidän tekemistä laumasuojasta hyödyn! Tai siis eihän siinä mitään isoa riskiä tietenkään ei ole, koska nämähän ovat turvallisia rokotteita. Sellainen ihan pieni riski vain. Mutta kuitenkin - törkeää tuollainen toisten riskin ottamisen hyväksikäyttö!


https://www.talouselama.fi/uutiset/laumasuoja-epatodennakoinen-vapaamatkustusta-ei-ole-husin-infektiolaakarin-kanta-deltavariantista/a0f9ac40-1992-42e4-8fe0-1b62fa07f8eb


Kohdassa 43:38:

"Eli kyllä niinku eettisesti ja juridisesti se rokotusten ottaminen on niinku joko moraalinen tai juridinen velvollisuus. Ja en itse potilaan itsemääräämisoikeutta pitkään tutkineena juristina ja alan professorina niin missään tapauksessa sano, että rokotuksiin velvottaminen sinänsä olis ihmisoikeusrikkomus, vaan se on oikeasti niinku länsimaisen oikeusjärjestyksen hyväksymä tapa varmistaa väestön terveys ja turvallisuus, ja suojata meidän heikompia näiltä vakavilta sairauksilta."


Lasse on ihan oikeassa. Katsokaa nyt vaikka tätä Oviedon sopimusta, senkin oikeusjärjestysdenialistit!


https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/2010/20100024/20100024_2

Kohdassa 45:37:

"Mä en itse kannata rokotuspakkoa noin niinku lähtökohtaisesti, koska mun mielestä se on niinku tietyllä tavalla osotus myös siitä että yhteiskunta on epäonnistunut muissa toimissa."


Ihan turha kenenkään väittää, että Lasse olisi pakkorokotuksia kannattava tyranni. Lähtökohtaisesti Lasse kannattaa sitä, että ihmiset ottaisivat piikit ilman pakottamista. Se olisi kaikille helpoin tie - myös teille valinnanvapausdenialisteille!

Kohdassa 47:00 puhutaan porkkanasta ja kepistä:

"Meil voi toki olla taloudellisia kannustimia. Meil voi olla sosiaalista painetta, niinku täs nyt varmasti monessa on, et niinku molempia tarvitaan. Ennen kaikkea tarvitaan sitä niinku... mä nyt käytän termiä markkinointia. Et meillä pitäis olla mielipidevaikuttajia, jotka niinku toistaa sitä viestiä sille porukalle, joka ei ole rokotuksia ottanut, et tää on tärkeetä ja tää on turvallista ja tää on kannatettavaa. Se on niinku faktoihin perustuva tosiasia, mutta sit kun meillä on väestöryhmiä, jotka ei usko näitä virallisia viestikanavia."


Tämähän on ihan törkeyden huippu, että jotkut eivät usko virallisia viestikanavia. Ja ihan turha kenenkään väittää, että Lasse kannattaisi propagandaa - hän kannattaa markkinointia. Eihän Lasse nyt mitään aivopesua halua, senkin markkinointidenialistit!Kohdassa 51:14:

"Sanoisin näin, että rokotevastaisethan tekee niinku sitä haittojen markkinointia hyvin voimakkaasti. Et levittävät siellä somessa mitä hurjimpia totuuteen perustamattomia väitteitä."


No eihän niitä sekopäädenialisteja kukaan todesta ota. Samat foliohatut väittää, että Nürnbergissä olisi muka tehty joku "julistus", joka "kieltäisi" pakkorokotukset kokeellisilla piikeillä. Mistä ne keksii näitä juttuja!?


https://en.wikisource.org/wiki/Nuremberg_Code


Kohdassa 53:53:

"Meillä on toki perinteistä suomalaistakin rokotusvastaisuutta. Ne on lähinnä jossain tämmösissä vähän niinku sanotaan öh... naturis... noh... naturistiryhmä on ehkä vähän väärä tämmönen, mutta niinku ryhmissä jotka vastustaa kaikkee teknologiaa, eli eli eli vaihtoehtolääkintään liittyviä ryhmiä. Tää on ollu niinku tää perinteinen juttu. Sit on tullu uutena tää polarisoituminen. Et sit tietyt poliittiset ryhmät tai niitten osat lähtee tähän mukaan. Tää on Euroopan laajuinen ilmiö. Ja sit näitä salaliittoteorioita sitten vielä lietsotaan, jotka on niinku tuntuu täysin absurdeilta, mutta tuolla netissä niitä pystytään voimistamaan."


Minä olen jo pitkään seurannut kauhulla tätä naturistien radikalisoitumista. Todella huolestuttava ilmiö, joka saa kaiken maailman vaatedenialistit sekoamaan mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin. Vastenmielistä tuollainen foliohattujen kikkelin esittely!Kohdassa 58:12 toimittaja kysyy, onko tiedossa yhtään rokotteen sivuvaikutuksen takia kuollutta?

"Mun tiedossa on Suomessa tasan yksi rokotteisiin liittyvä kuolemantapaus."


Siinä on kaikille piikkiturvallisuusdenialisteille kiistaton todiste, että Suomessa koronapiikkeihin liittyvät kuolemat ovat äärimmäisen harvinaisia. Vain yksi! Ja jotkut kehtaavat väittää, että Fimeassa olisi yli 130 haittavaikutusilmoitusta, joissa piikitetty on kuollut. Käsittämätöntä tuollainen disinformaation levittäminen!


https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista


Kohdassa 1:05:20 toimittaja kysyy lasten rokottamisesta:

"No kyl sen epidemian hallinnan kannalta meidän on tarpeen lapsetkin rokottaa, ja me on sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa saatu rokotteille myyntilupa myöskin lasten rokottamiseen. Eli lääkevalvontaviranomaiset on arvioinu sen tehon ja turvallisuuden suhteen, ja nyt Yhdysvalloissa on yli viis miljoonaa lasta rokotettu. Ja kun itsekin seuraan hyvin aktiivisesti sitä, että mimmosia tuloksia sieltä tulee, niin ne on ollut äärettömän turvallisia."


Lasten hyvinvointi tulee laittaa etusijalle. Kun on kyse näin vaarallisesta taudista, johon jatkuvasti kuolee valtava määrä lapsia, on erittäin tärkeää sivuuttaa lapsidenialistien väitteet piikkien tarpeettomuudesta. Ne on lapsia! Miten joku voisi haluta lasten jäävän ilman suojaa?! Katsokaa nyt miten monta lasta korona on Suomessa tappanut:


Covid-kuolemat ikäryhmittäin


Lue myös: Rakas Lasse Lehtonen

45 kommenttia:

 1. "Eilen sain kuulla yhdeltä läheiseltä että te rokottamattomat olette syyllisiä näihin tartuntoihin. Kysyin että entä kun tartunnat leviävät paikoissa, joihin me ei päästä, tässä kohtaa suuttui ja sanoi ettei kuuntele tuollaista."

  https://twitter.com/SariHeinonen5/status/1471750364672237569

  Ei tuollaista syyllisyysdenialismia pidäkään kuunnella!

  VastaaPoista
 2. Tänään uutisoitiin Bidenin, yhdysvaltain presidentin, kommentoineen että tästä talvesta tulee rokottamattomien sairauden ja kuoleman talvi. Tuo kaveri tietää tulevaisuuteen. Adios amigos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ottaa huomioon Sleepy Joen höperyyden, voi olla että meni rokotetut ja rokottamattomat sekaisin 😂

   Poista
 3. Jostain kumman syystä mRNA-rokotteen keksinyt Robert Mallone on hieman eri linjoilla Lasse Lehtosen kanssa:

  "VAROITUS lasten vanhemmille – mRNA-rokotteen keksijältä"

  https://tokentube.net/v/3127829493/VAROITUS-lasten-vanhemmille-%E2%80%93-mRNA-rokotteen-keksij%C3%A4lt%C3%A4---Rapsodia-fi--tekstitys

  VastaaPoista
 4. Funtsittavaa: Laillista piikkipropagandaa

  https://www.youtube.com/watch?v=q3Ln7LJ5ETY

  VastaaPoista
 5. Lasse Lehtonen: "Rokotteet ovat tehokkaita."

  HS:

  "TERVAHAUDAN mukaan koronapassi ei tällä hetkellä ehkäise epidemian pahenemista riittävästi. Rokottamattomat henkilöt voivat hankkia testitodistuksen ja sen jälkeen altistaa itsensä paikoissa, joissa rokotetut henkilöt levittävät virusta, Tervahauta perusteli."

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008485331.html

  Tämä alkaa mennä jotenkin ihanan absurdiksi. Nyt ongelmana nähdään se, että terveet rokottamattomat pääsevät testituloksella paikkoihin, joissa rokotetut tartuttavat heitä.

  Let that sink in.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi perus mielenhallintataktiikka näiltä on juuri tuo jatkuva hämmentävä, ristiriitainen ja järjetön informaatiotulva, josta kansa saa riidellä ja hämmentyä, ja sillä välin kun osa sen järjettömyyttä ja ristiriitaisuutta yrittää osoittaa muille, lanseerataan auktoriteettien toimesta uusi hämmentävä järjettömyys Virtasten ja Korhosten omaksuttavaksi.

   Poista
 6. Lasseko se siinä?

  "Why You Need a Second Life Jacket!"

  https://www.youtube.com/watch?v=omrVpA14FpY

  VastaaPoista
 7. Lasse Lehtosen ja kumppaneiden viimeisin propagandakampanja on niin nolo, että jopa valtamedian koronauskovaiset toimittajat pitävät sitä absurdina.

  "Kommentti: Koronasta varoittavassa kirjeessä on harmillinen ylilyönti"

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008489581.html

  Ei ole helppoa propagandisteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Noniin...sieltä se Lehtosen suusta tuli. Aamulehti tänä aamuna. Passin saa kohta vain kolmella piikillä"

   https://twitter.com/VarjoKuun/status/1473198543502516226

   Poista
  2. Kyllä ja veikkaan, että passin saaminen testillä poistuu.

   Poista
  3. Työntäis vaan mahdollisimman kovalla tahdilla nuo piikit. Saataa jopa alkaa ihmisiä viimein vituttamaan tämä pelleily.

   Poista
 8. Lasse haluaa maskipakon sakkouhalla:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008493314.html

  VastaaPoista
 9. Lassella ja Hannalla on kova kisa. Kumpi pystyy tuottamaan hullumpaa propagandaa?

  "– Disinformaation kautta mRNA-rokote on saanut kokeellisen rokotteen leiman. Kaikki koronarokotteet ovat kuitenkin kokeellisia, kunnes ne saavat myyntiluvan. Minusta nämä kaikki siinä mielessä ovat samalla viivalla, Nohynek sanoo."

  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/178e7fa1-d2bf-43e9-8b50-ea5cec22ba7f

  Eli kun kokeellista piikkiä sanoo kokeelliseksi piikiksi, se on disinformaatiota? Ok.

  VastaaPoista
 10. Lassella taas timanttisen kovaa tieteellistä analyysia:

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ba900994-96bd-48a4-9bb4-6caf5904e248

  "– Uskon että meillä jää kiinni yksi viidestä tartunnasta. Oikeasti puhutaan kymmenistä tuhansista tartunnoista päivässä reaalimaailmassa. Oikeita lukuja ei tulla ikinä saamaan, Lehtonen sanoo."

  Uskot. Ok. Sitähän se "tieteen" tekeminen nykyään on. Uskomista.

  Kun media ei vaadi näiden uskomusten tueksi mitään näyttöä, kaikki menee läpi.

  "Kyllä Lasse tietää! Se on asiantuntija!"

  VastaaPoista
 11. Ei ole Lassella helppoa:

  https://www.youtube.com/watch?v=zn_uPgqy84Y

  VastaaPoista
 12. Tämä pääkirjoitus on niin paksua sontaa, että kirjoittaja ei edes kehtaa laittaa siihen omaa nimeään.

  "Pääkirjoitus: Nyt pitää valmistella todellista rokotepassia – kolmella piikillä vapauteen"

  https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008538426.html

  Vai onko ne päästäneet Lassen tekemään näitä pääkirjoituksia?

  VastaaPoista
 13. Samaa mieltä! Kommentteja tuli heti monta sataa ja sulkivat kommentit. Olin jo vähän IS-myönteinen kun päätoim. Johanna Lahti kuvansa kera laittoi kivan positiivisen vinkkelin koronaan pääkirjoituksessaan joulun alla. Tämä on jonkun muun työtä?

  VastaaPoista
 14. TIEDEKOOSTE: Yli tuhat tutkimusta kertoo koronarokotteiden olevan vaarallisia

  https://mkrsuomi.fi/tiedekooste-yli-tuhat-tutkimusta-kertoo-koronarokotteiden-olevan-vaarallisia/

  Onko joku kysynyt Lassen näkemystä tähän listaan?

  VastaaPoista
 15. Lasse on hieno pomo!

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1483808209903267841

  VastaaPoista
 16. Tässäpä mainio hupilanka "kokaiiniliskon" antidisinformaatioviisauksista =D

  https://ylilauta.org/koronavirus/130032661

  VastaaPoista
 17. Voi Lasse parka.

  "Husin Lehtonen: Jätevesiseuranta tällä hetkellä korona­testejä parempi mittari epidemian etenemisestä"

  https://twitter.com/iltasanomat/status/1484970180828663808

  Saa nähdä tekeekö Lasse "nakamurat".

  https://en.wikipedia.org/wiki/Teruo_Nakamura

  VastaaPoista
 18. Näistä Lassen jutuista syntyy hienoa taidetta:

  https://twitter.com/EemeliHuvi/status/1485279824172265473

  VastaaPoista
 19. Lasse keksi uuden termin: "viekas omikron".

  "Muissa Pohjoismaissa levinnyt omikronmuunnoksen alavariantti, niin sanottu ”viekas omikron”, havaitaan todennäköisesti pian myös Suomessa, sanoo Husin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen."

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008560112.html

  VastaaPoista
 20. "Vauva elvytykseen, toisen nenämahaletku irtosi hoitajan ruokatauolla – uuden lastensairaalan teho-osasto kriisissä hoitajapulan takia"

  https://yle.fi/uutiset/3-12279094

  "Potilasturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota"- HUS:n toimitusjohtaja Markku Mäkijärvi.

  "Huoli on varmaan perheellä ollut selvä, mutta kyse voi olla väärinkäsityksestä"- linjajohtaja Jukka Salminen, HUS.

  "Vuonna 2021 viidesosa koko teho-osaston hoitohenkilökunnasta lähti Uudesta lastensairaalasta. Moni heistä oli erittäin kokeneita.
  Teho-osastolla pitäisi olla HUSin tavoitteiden mukaan 30 ECMO-hoitajaa mutta tällä hetkellä heitä on 17.

  Joukkopako johtuu muun muassa vaativista työoloista, huonosta johtamisesta ja matalasta palkasta. Tehohoitajan bruttopalkka ilman lisiä on noin 2500 euroa kuukaudessa."

  Innokkaana kommentaattorina voisit Lasse kommentoida myös tätä uutista, ja vaikka sitä onko helmikuussa lähdössä lisää hoitajia kokeellisen piikin ottamattomuuden vuoksi, piikin joka ei estä levittämästä tai tartuttamasta virusta? Miksi olet nyt hiljaa?

  VastaaPoista
 21. "Minulle vuodetaan SoTe-organisaatioiden sisältä tietoja, jotka osoittavat mm. johdon tyrimisiä ja valehteluja. Nyt HUS:issa on ilmeisesti johdolla löysät housussa, sillä ovat julkaisseet henkilöstölle uhkauskirjeen. Joka on vuodettu minulle"

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1485691797267492868

  Lasseko se siellä? Onko jo vähän kakkaa housussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sananvapaus, eli oikeus kirjoittaa ja sanoa mitä haluaa ilman ennakkosensuuria, mutta ihan mitä vaan ei voi kuitenkaan sanoa, joten muistathan itsesensuurin, tai muuten...

   Autoritäärit osaa kyllä olla hauska parodia itsestään aina välillä :D

   Poista
  2. Vähän täytyy Ossinkin olla tarkkana lähteidensä tai viestinnänsä kanssa. Kyseessä siis kuulemma useita vuosia (5-7v) vanha some-ohje. Ilman tuota tietoakin toisesta kuvasta näkee että kyse on jonkin sortin ohjevihkosesta kun sivut on rei'itetty ja laitettu kansioon. Olisi ihan mielenkiintoista kuulla millä saatesanoin tämä ohjeistus on "vuodettu" Ossille.

   Poista
 22. Puheenaihe-podcastissa tällä kertaa Järjen Ääni ry:n edustajat:

  "Järjen Ääni ry: "Koronarajoitukset poistettava" (Katja Nolvi & Mats Rönnback) | Puheenaihe 201"

  https://www.youtube.com/watch?v=ZIHW5epjOp4

  Onhan se ihan hyvä, että nyt on herätty tähän rajoitustoimien järjettömyyteen, mutta kyllä minä hieman ihmettelen, että Järjen Ääni ry:n Rönnback sanoo: "Kyllä rokotteista on hyötyä."

  Joko se järjen ääni ei ole vielä löytynyt, tai sitten hän ei vain uskalla kritisoida piikkejä. Eli sokea tai pelkuri - kumpikaan vaihtoehto ei ole kovin hyvä.

  Katja Nolvi puolestaan sanoo luottavansa THL:een. Vähän naivilta tuo kuulostaa.

  Ylipäätään koko haastattelu on melkoista sukkasillaan hiipimistä. Mutta ehkäpä se on tarpeellista horkkaunisten tavoittamiseksi?

  VastaaPoista
 23. Lassella taas mahtava kommentti:

  https://twitter.com/MarcoSaarikko/status/1488939974313619464

  Tuntuu siltä, että Lasse on hahmo elokuvasta Stalinin kuolema. Jos ei ole tuttu, suosittelen katsomaan. Perustuu hyvin pitkälti tosiasioihin, jotka ovat niin hulluja, ettei niitä voi uskoa todeksi. Elokuva näyttää hienosti sen, miten valheiden varassa operoiva totalitarismi vie hulluuden lopulta tragikoomiselle tasolle.

  https://seura.fi/tv/poiminnat/elokuva-arvio-stalinin-kuolema-on-onnistunut-poliittinen-satiiri-jonka-levitys-kiellettiin-venajalla/

  VastaaPoista
 24. Lassen mielestä koronapiikit ovat turvallisempia kuin aiemmat rokotteet:

  https://twitter.com/OKuokka/status/1492609537211310082

  VastaaPoista
 25. Puheenaihe-podcastissa ollut taas älyn jättiläisiä:

  https://kummajuttu.fi/2022/02/17/convoy-ja-puheenaihe-podcast/

  VastaaPoista
 26. Ossi Tiihonen: Avoin kirje perustuslakivaliokunnan jäsenille k-passeista työpaikoilla

  https://www.ossitiihonen.com/2021/11/15/avoin-kirje-perustuslakivaliokunnan-jasenille-k-passeista-tyopaikoilla/

  VastaaPoista
 27. Kovaa puhetta koronakusetuksesta:

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/

  "We are all living through one of the most drastic changes in our culture, economic system, as well as political system in our nation’s history as well as the rest of the world. We have been told that we will never return to “normal” and that a great reset has been designed to create a “new world order”. This has all been outlined by Klaus Schwab, head of the World Economic Forum, in his book on the “Great Reset”. This book gives a great deal of insight as to the thinking of the utopians who are proud to claim this pandemic “crisis” as their way to usher in a new world. This new world order has been on the drawing boards of the elite manipulators for over a century. In this paper I have concentrated on the devastating effects this has had on the medical care system in the United States, but also includes much of the Western world."

  VastaaPoista
 28. Tucker Carlson takes a look at the effects the COVID vaccine is being shown to have on people.

  https://twitter.com/TPostMillennial/status/1551734762259234817

  VastaaPoista
 29. 𝗘𝗟𝗘𝗙𝗔𝗡𝗧𝗧𝗜 𝗢𝗟𝗢𝗛𝗨𝗢𝗡𝗘𝗘𝗦𝗦𝗔? Lähetin Lääkärilehdelle ja Lasse Lehtoselle sähköpostia otsikolla "Koronakuolemien lisääntyminen korkeasta rokotuskattavuudesta huolimatta".

  Hyvä Anne Seppänen ja Lasse Lehtonen,

  Viitaten Lääkärilehden artikkeliin "Suomen koronakuolemien tahti nyt kolminkertainen EU:n keskiarvoon nähden": Hyvin monia on jo pidempään hämmentänyt se, että koronaan liitettyjen kuolemien määrä on kasvanut voimakkaasti rokotuskattavuuden kasvun myötä, mikä ilmenee selkeästi THL:n graafista.

  Tälle ei ole esitetty oikein mitään loogista selitystä. Toimivien rokotteiden olisi odottanut painavan koronaan liitetyn kuolleisuuden alemmalle tasolle kuin vuonna 2020, jolloin vielä ketään ei ollut rokotettu. Väitteet, että rokottamattomat merkittävästi selittäisivät dramaattista kuolleisuuden kasvua, eivät ole siten uskottavia. Rokotuskattavuuden kasvu ei ole korreloinut koronaan liitettyjen kuolemien vähenemisen kanssa, vaan on käynyt aivan päinvastoin.
  Kuolleisuus on ollut korkeaa myös kesällä 2022, vaikka kesäisin on aina aiemmin ollut vähän kuolemia hengitystieinfektioihin. Jo kesällä 2021 kuolleisuus oli korkeampaa kuin kesän 2020 lähes nollakuolleisuus.

  Kaiken lisäksi omikronin on todettu olevan selvästi lievin koronamuunnos. Sekään ei siis voi selittää dramaattista nousua kuolleisuudessa, kaikkein vähiten korkean rokotuskattavuuden vallitessa.

  Myös kokonaiskuolleisuus on noussut samalla kun syntyvyys on laskenut. Tilastokeskuksen mukaan ”kuolleiden määrät ovat olleet normaalia suurempia toukokuusta [2021] lähtien koko loppuvuoden ajan” ja ”kuolleiden määrä ja yleinen kuolleisuusluku ovat olleet vuotta 2021 korkeammalla tasolla viimeksi 1940-luvulla”, kuten Lääkärilehdessä kirjoitettiin viime huhtikuussa. Tämäkin vaatisi selitystä. Peruspalveluministeri Lindén on todennut, ettei korona riitä voimakkaan ylikuolleisuuden selitykseksi. Väestön vanheneminenkaan ei ilmene yhtäkkisenä hyppäyksenä kuolleisuudessa.

  Asioita seuraaville on herännyt epäilys: onko tässä nyt se tarunhohtoinen elefantti olohuoneessa, josta ei vain sovi puhua?

  Ystävällisin terveisin
  Vesa Raiskila

  https://www.facebook.com/vesa.raiskila/posts/pfbid0CGrpgSUfRGV4m5CBiYNBT7vEGTT2TKFQFHMMQMNVqJDYi1DBXK9G6xDeeUdEXFDol

  VastaaPoista
 30. "Tämä Lehtonen alkaa olemaan pelkkä vitsi. Oikeasti ihmiset. Katsokaa millaista paskaa se suoltaa. Hän itse väitti kun piikit tulivat etteivät ne saa myyntilupaa jos eivät estä tartuntoja ja on julkisesti myöntänyt, että hänen tietonsa perustuu siihen mitä yhtiö on ilmoittanut. Nyt Pfizer on jo myöntänyt ettei se ole edes tutkinut asiaa ennen kuin rokotteet otettiin käyttöön."

  https://www.facebook.com/petri.rautio.9/posts/pfbid02iksaBZFf2oHEUH95MHGXUVuoKeDbwvsWtVp9qHgFtfEFM2DV9tVjabbvzTu6WB8Rl

  VastaaPoista
 31. "Suomi tarvitsee riippumattoman totuuskomission"

  https://vapaudenliitto.fi/suomi-tarvitsee-riippumattoman-totuuskomission/

  VastaaPoista
 32. "Noniiin. Floridan osavaltio suosittelee nyt, että
  18–39-vuotiaat miehet eivät enää ota mrna covid -injektiota, koska suhteellinen tapauskuolleisuus on kasvanut 84 prosenttia 28 päivän kuluessa injektiosta. Olkaa hyvä. "

  https://twitter.com/petteri_vaara/status/1584234732342022145

  Mitähän Lasse on tästä mieltä?

  VastaaPoista
 33. HUSin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen asettuu kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi

  https://yle.fi/a/74-20007909

  Miten yllättävää.

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/09/kokoomuksen-salattu-historia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lassen kaveriksi saatiin Pekka Toveri. Alkaa Kokoomuksella olla jo aika kova porukka kasassa.

   "Pekka Toveri lähtee ehdolle eduskuntaan"

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/11069ae3-a2ea-419e-9fd5-201a66afb740

   Kokoomuksesta tulee erittäin suurella todennäköisyydellä pääministeripuolue. Miten olisi Lasse Lehtonen sosiaali- ja terveysministerinä ja Pekka Toveri puolustusministerinä? Ai että olisi kova kombo!

   Poista
 34. "HUS:n Lasse Lehtonen arvostelee THL:ää: Linja johtaisi uusien rokotteiden jäämiseen antamatta"

  https://www.verkkouutiset.fi/a/husn-lasse-lehtonen-arvostelee-thlaa-linja-johtaisi-uusien-rokotteiden-jaamiseen-kokonaan-antamatta/

  Lasse ei luovuta!

  "Monissa muissa maissa koronan tehosterokotuksia on annettu selvästi aktiivisemmin ja laajemmalle väestölle kuin Suomessa. Lehtosen mukaan THL:n asiantuntijoilla ei pitäisi olla monopolia määrittää, mikä on hyvää ja vaikuttavaa hoitoa."

  Jännä. Jotenkin minä muistelisin, että ei siitä kovinkaan pitkää aikaa ole, kun THL:n asiantuntijoiden monopoliaseman kyseenalaistaminen oli foliohattujen koronadenialismia.

  VastaaPoista
 35. "Depeche Moden keikan peruminen oli järkevää, vaikka puuskadenialistit muuta väittävät"

  https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009770206.html

  Puuskadenialistit. Oikeasti?

  VastaaPoista
 36. "Suomessa kuoli viikossa ennätysmäärä ihmisiä – asiantuntija arvioi, mistä on kyse"

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010046816.html

  "HUS-yhtymän diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtosen mukaan keskeinen tekijä viime aikojen korkeassa kuolleisuudessa on melko suurella todennäköisyydellä koronavirus."

  VastaaPoista
 37. Lasse Lehtosen näkemys marraskuun hurjista ylikuolleisuusluvuista: "Tehosterokotukset myöhästyivät ja epidemiapiikki pääsi yllättämään."

  https://twitter.com/KatriKoo1/status/1750950991132762247

  (kuva)

  VastaaPoista