keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Charlie Hebdo


Moni tämän sivuston lukija on jo herännyt siihen tosiasiaan, että uutisten tehtävä ei ole kertoa totuutta, vaan ohjata mieliä uutistoimistojen omistajien, "Eliitin", haluamaan suuntaan. Moni on myös herännyt siihen, että kun maailmalla tapahtuu jotain dramaattista, joka leviää kaikkiin uutisiin, kaikki ei ole aina ihan sitä miltä se päälle päin näyttää. Joskus koko tarina saattaa olla vain suurta teatteria, joten ei voi koskaan olla varma mitä on oikeasti tapahtunut.

Tämän päivän Pariisin ammuskelutapauksen uutisvirrasta pomppasi silmille jotain outoa. Time-lehden uutisessa käytettiin erikoista uutiskuvaa. Kun tällainen kuva päätyy uutisiin, symboliikkaa tuntevan kulmakarva nousee.

Time-lehden kuva päivän traagisesta ammuskelutapauksesta.

Herää kysymys, että mikä merkki potilaan päässä on? Ja miksi?

Eksoteerisella tasolla selitys on tietenkin, että "se on numero 2, koska... no se on joku ensihoitajien merkki... se laitetaan päälaelle koska, noh... joku syy sille varmasti on!"

Voi olla, en tiedä tai tunne ensihoitajien toimintatapoja niin tarkasti. Mutta sen tiedän, että tämä potilaan päähän piirretty merkki, ja siitä julkaistu uutiskuva, on kieltä joka sanoo alitajunnalle: Kauris.

Kauriin merkki

Tämän päivän uutisissa toistellaan jatkuvasti sanaa satiiri. "Charlie Hebdo on satiirinen lehti..." Sana tulee latinan sanasta sature, joka tulee sanasta saturn.

Kauriin merkin hallitseva planeetta sattuu olemaan juuri saturnus. Melkoinen sattuma.

Ja mihin tarot-korttiin kauris yhdistetään?

Kauris on Paholaisen hallitseva merkki

Näin meidän alitajuntaa ohjataan haluttuun suuntaan.

Media pyörittää tätä uutista otsikoissaan varmasti muutaman päivän isoilla kirjaimilla. Tarina menee näin: "Muslimit on pahoja. Muslimit on terroristeja. Muslimit on uhka sananvapaudelle. Muslimit on PAHOLAISIA! Lisää rahaa taisteluun ISIL:a vastaan. Lisää rahaa aseisiin. Lisää pelkoa. Lisää kontrollia ja valvontaa."

Veikkaan, että uutisia katsoneiden ihmisten mieliin tästä tapauksesta jää vain se, että Charlie Hebdo kritisoi muslimeja, ja sen takia muslimit tappoivat heidän työntekijöitään. Veikkaan, että yksikään media ei tule mainitsemaan sanallakaan, että Charlie Hebdon satiirin miekka sivalteli tasaisesti kaikkia atonistisia uskontoja, poliitikkoja ja "Eliittiä".

Veikkaan, että tästä pilakuvasta media ei sano mitään.

Tai tästä.

Tai tästä.

Tai tästä. 

Ja nyt kun on tapahtunut jotain dramaattista, josta saadaan isoja otsikoita päiväkausiksi, saadaan näppärästi huomio pois petro-dollarin horistontissa häämöttävästä lopusta, Kreikan mahdollisesta euro-erosta ja kaikista muista "Eliitille" kiusallisista uutisista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti