lauantai 21. maaliskuuta 2015

Puolueiden logot - osa 3: SDP


Vaalit lähestyvät. Sopiva aika katsoa puolueiden logoja.

SDP


SDP:n logo


Puolueen tiedotuspäällikkö Matti Hirvola kertoi 2010 tehdyn logouudistuksen jälkeen: "Ruusun lehti tulee siitä, että ruusu on kansainvälisen työväenliikkeen symboli."

Ruusu on pentagrammisymboli, joka edustaa quintessence-tietoisuutta. SDP:n logo on tässä suhteessa vähän samankaltainen kuin Keskustan logo. Muun muassa armeijan ja luterilaisen kirkon tunnuksista tuttu viisilehtinen pentagonin muotoinen ruususymboli on ruusristiläisyydestä peritty Tudor-ruusu. Nykyajan ruusuristiläisyys on käytännössä vapaamuurariuden haara. 


Tudor-ruusu

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon logo ruusuilla


Punainen väri on atonisteille tärkeä väri, joka liittyy Hyksos-kuninkaiden aikanaan hallitsemaan Ala-Egyptiin. Kuninkaalliset käyttävät punaista erityisesti rituaaleissa.


Punainen on kuninkaallinen väri


Perinteisesti punainen väri on liitetty poliittisen kentän vasempaan laitaan, koska se oli aikanaan kommunismin tunnusväri. Kaikki 1900-luvun alun kuuluisat kommunistijohtajat kuuluivat vapaamuurareihin. Julkisesti he edustivat työväkeä - salaisesti "Eliittiä".

Jos katsoo SDP:n johtajistoa, kaava on sama. Edustaako yli 200 000 euroa vuodessa tienaava Antti Rinne työläisiä? Mitä kosketuspintaa hänellä on työläisten arkeen? Asetelma, jossa AY-liike ja työnantajapuoli ovat toistensa vastavoimia, on "Eliitin" luoma illuusio. Kyse on teatterista, jonka tarkoitus on tehdä rikkaista rikkaampia ja köyhistä köyhempiä. Järjestelmä on modernia orjuutta, jossa orjat eivät edes tajua olevansa orjia. 


Karl Marx ja vapaamuurarien "käsi piilossa"

Antti Rinteen tulot: 218 143 € (vuonna 2013)1 kommentti:

  1. Prinsessa Dianan (isis = kuu = femine) muistolaatta: http://vigilantcitizen.productionshardl.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2009/04/407626786_97d0eaeaa9.jpg

    VastaaPoista