perjantai 12. joulukuuta 2014

Alitajunnan voima


Kun alkaa kiinnittää huomiotaan ympärillään oleviin symboleihin, herää väkisinkin kysymys: Miksi?

Miksi "Eliitti" panostaa symboliikan käyttämiseen niin paljon? Miksi "Eliitti" vaivautuu käyttämään niin paljon aikaa, rahaa ja vaivaa symboliikkaan? Nehän on vain kuvia, mitä merkitystä niillä muka voi olla?

Enemmän kuin uskotakaan.


"Juuri sinut tarvitsemme tappamaan ihmisiä joita et edes tunne!"


Symbolit ovat viestejä alitajunnalle. Ne ovat alitajunnan kieltä, josta tietoinen mieli voi olla autuaan tietämätön. Kuvittele, että olet jossain rakennuksessa, joka on täynnä symboleja, jotka pommittavat alitajuntaasi negatiivisilla ja ahdistavilla viesteillä. Tietoinen mieli saattaa ehkä huomata, että "tässä rakennuksessa minun on ahdistava olla", mutta ei välttämättä osaa sanoa miksi. Tietoinen mieli saattaa jopa huomata symbolit, mutta ei välttämättä osaa tulkita niiden käyttämää kieltä. Alitajunta puolestaan imee kaiken informaation tuosta symboliikasta, minkä seurauksena mieleen nousee ahdistava tunne. "Uh, mulla on tosi huono olo. Onkohan täällä jotenkin huono ilmanvaihto?"

Oletko koskaan ihmetellyt miksi joissain paikoissa voit tuntea rauhaa, tasapainoa ja tyytyväisyyttä ilman mitään "järjellistä" syytä? Tai vastaavasti, miksi joissain paikoissa tunnet levottomuutta, ärtymystä ja sinun on vaikea hengittää? Jokaisella ihmisellä on näitä kokemuksia, mutta kaikki eivät ole välttämättä kiinnittäneet asiaan mitään huomiota. Muistatko millaisiin paikkoihin nämä vastakkaiset kokemukset yleensä liittyvät? Kenties luontoon? Kenties urbaaniin ympäristöön?
Joka päivä, kaikkialla, alitajuntasi ottaa vastaan valtavia määriä informaatiota kuvien, muotojen, värien ja äänien muodossa. Alitajuntaa ei tarvitse "opettaa" tunnistamaan symboleja - kaikki on jo valmiiksi koodattuna. Carl Jung kutsuu tätä "kollektiiviseksi piilotajunnaksi".

Mitä symbolit sitten oikeastaan ovat? Ehkäpä Nikola Teslan kuuluisa kommentti vastaa tähän kysymykseen.
"Jos haluat ymmärtää maailmankaikkeuden salaisuudet, ajattele asioita energian, taajuuksien ja värähtelyn kautta." - Nikola Tesla
Symbolit ovat energiaa, taajuuksia ja värähtelyä. Ne vain toimivat eri "taajuudella" kuin tietoinen mielemme. Mutta yhtä kaikki ne vaikuttavat meihin - eikä ihan vähän.

Voimme älyllisellä tasolla ymmärtää, että ympärillämme värähtelevät radiotaajuudet ovat korviemme kuuleman taajuusalueen ulkopuolella. Emme näe tai kuule niitä, mutta tiedämme niiden olevan olemassa. Tiedämme, että koko ajan ympärillämme soi musiikki useammalla radiotaajuudella samanaikaisesti. Se voidaan todistaa vain avaamalla radio. Tämä tekninen laite poimii radiosignaalin ja muuntaa sen sisältämän informaation sellaiselle taajuusalueelle, että korvamme pystyvät poimimaan sen.

Vähän samaan tapaan symbolien kuvat, muodot ja värit toimivat sellaisella taajuudella, joka on (harjoittamattoman) tietoisen mielemme havaintokyvyn ulkopuolella. Silmämme poimivat kyllä näkyvän valon taajuudelta informaatiota, mutta tietoinen mieli ei välttämättä osaa tehdä sillä mitään. Kuin suljettu radio, se jättää nuo taajuudet poimimatta. Mutta alitajunta, se poimii tuolta taajuusalueelta kaiken informaation - kykenemättä analysoimaan tai arvioimaan sitä.

Alitajunta ei osaa loogista ajattelua. Looginen ajattelu on tietoisen mielen puolella tapahtuvaa, mutta jos se on "suljettu" näiltä taajuuksilta, kaikki informaatio menee suoraan alitajuntaan ilman mitään kriikkiä. Alitajunta on kuin pieni lapsi, joka uskoo kaiken mitä hänelle kerrotaan. "Äiti sano et jos mä oon kiltti niin joulupukki tuo mulle barbin."Tutkimusten mukaan (ks. Dr. Bruce Lipton) tietoinen mieli kykenee käsittelemään noin 40 viestiä sekunnissa. Samassa ajassa alitajunta käsittelee 40 000 000 viestiä sekunnissa. Kyllä, neljäkymmentämiljoonaa. Ero on valtava. Alitajunnan voima on miljoonakertainen tietoiseen mieleen verrattuna.

Jos sinä hallitset tietoista mieltäsi, mutta joku muu hallitsee alitajuntaasi, kuka hallitsee sinua? Kuka hallitsee päätöksentekoasiValintojasiAjatteluasi?

"Kyllä minä hallitsen omaa ajatteluani!"

Niinkö?

40 vs. 40 000 000.

Kumpi voittaa?

Kun ymmärtää tämän tosiasian ihmismielen mekaniikasta, voi ymmärtää miksi ihmiset käyttäytyvät välillä niin järjettömästi. 


"JEE! TARJOUKSIA!!!"

"Mun on pakko saada tää!"

"Mä oon jonottanu uutta iPhonea koko yön ja kohta mun unelmat käy toteen!"

"Joo ottakaa vaan..."

"Hitler tulee! Jee!"

"Jumalan nimeen!"

"Koska meidän maa on paras! Ja me uskotaan vapauteen ja demokratiaan!"

"Joo oltiin kavereiden kaa ulkona ja tehtiin kaikkee kivaa yhdessä..."

Ampparit.com - suosituimmat uutiset 


Kuka ohjaa ajatuksiasi?

"Minä tietenkin!"

Niinkö?

Voimasuhteet: tietoinen mieli 1 - alitajunta 1 000 000.

Mitä me sitten voimme tehdä? Miten voimme suojata mielemme maailmassa, jossa alitajuntaamme pommitetaan jatkuvasti joka suunnasta?

Et voi välttyä siltä, että näet sinua rajoittavaa, manipuloivaa tai jopa vahingoittavaa symboliikkaa joka puolella - se ei ole mahdollista. Ainoa tapa suojautua on viedä tietoinen mieli niille "taajuuksille", jotka puhuttelevat alitajuntaa. Alitajunta tarvitsee tuekseen tietoisen mielen kykyä loogiseen ja kriittiseen informaation käsittelyyn - samalla tavalla kuin lapsi tarvitsee aikuista.

Tiedän, se on paljon vaadittu. Se vaatii valtavaa työmäärää. Jos haluaa opiskella alitajunnan kieltä, symboliikkaa, sen taustoja ja sen ilmenemismuotoja maailmassa, siihen vaaditaan hurjasti aikaa ja kärsivällisyyttä. Eikä asiaa tee yhtään helpommaksi se, että monet ympärilläsi olevat ihmiset pitävät sinua todennäköisesti "hulluna foliohattuna", jota voi pilkata ja jonka kimppuun voi hyökätä verbaalisin loukkauksin.

Symboliikan valta alitajuntaan katoaa heti kun tietoinen mieli tajuaa mistä on kyse. Kuvitellaan tilanne, että näet mainoksen, jossa myydään hammastahnaa miehille. Mainoksen kuvakerronta yrittää vakuuttaa alitajunnalle "tällä hammastahnalla saat seksiä". Jos tietoinen mielesi näkee tämän järjellä ajateltuna absurdin väitteen läpi, tulet immuuniksi mainoksen voimalle. Olet kuin aikuinen, joka sanoo lapselle: "Ei pidä uskoa kaikkea."


Sama pätee kaikkeen symboliikkaan, jolla "Eliitti" yrittää hallita suoraan tai epäsuorasti mieltämme. Kun näet esimerkiksi uskonnollisen symboliikan läpi ja ymmärrät sen olevan vain vallankäytön väline, tulet immuunksi tuolle vallankäytölle. Uskonnollisen johtajan auktoriteetti ja vaikutus sinun itsenäiseen päätöksentekokykyyn katoaa.

Kun kuulet poliitikkojen käyttävät alitajuntaan vetoavia kielikuvia, joilla yritetään peitellä tai vääristellä totuutta, tulet immuuniksi tuolle harhauttamiselle. "Tehostettu kuulustelu? Sehän tarkoittaa kiduttamista!"

Kun näet kaikissa vallankäytön instituutioissa "Eliitin" symboleja ja ymmärrät mikä tuo "Eliitti" on, näet tuon vallankäytön taustalla olevan agendan ja tulet samalla immuuniksi näiden instituutioiden propagandalle.

Kun näet samojen atonististen symbolien toistuvan lukuisilla yhteiskunnan eri tasoilla, kykenet näkemään näiden näennäisesti erillisten tasojen väliset yhteydet, jotka paljastavat "Eliitin" vallankäytön ison kuvan.

Tulet immuuniksi sille illuusiolle, jossa "Eliitti" haluaa sinun elävän.

3 kommenttia:

 1. Niinpä.

  http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/03/orwellin-suomi.html

  VastaaPoista
 2. Voisiko saada jatkoa kyseiselle aiheelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki:

   https://www.youtube.com/results?search_query=bruce+lipton+subconscious+mind

   https://www.booky.fi/tuote/gustave_le/joukkosielu/9789527197059

   https://fi.wikipedia.org/wiki/C._G._Jung#Suomennetut_teokset

   Poista