maanantai 22. joulukuuta 2014

Symbolit satelliittikuvissa - osa 2: Kolme tarot-patsasta


Muokattu 10.8.2015.

Edellisessä kirjoituksessa käsitelty teema Vapaamuurariprinssit näkyy mielenkiintoisella tavalla Helsingin kartalla. Esoteerinen symboliikka helsinkiläisissä patsaissa ei rajoitu pelkästään itse patsaisiin, vaan myös niiden sijoitteluun kartalla.

Kuten vastakohtia kästelleessä kirjoituksessa todettiin, Mannerheimin patsaan ja Säätytalon Laki-patsaan välinen etäisyys on tarkkaan harkittu - tasan tuhat metriä. Kyse on auringon ja kuun symbolisesta suhteesta. Näiden kahden patsaan välinen suhde on osa toistakin symbolista karttakuviota. Kun kuvioon lisätään kolmas esoteerista symboliikkaa sisältävä patsas, Lönnrotin patsas, paljastuu hyvin mielenkiintoinen viesti, joka on vapaamuurareille ja atonistiselle "Eliitille" tärkeä.

Säätytalolla olevan Laki-patsaan ja Lönnrotin patsaan välinen etäisyyn satelliittikuvin perusteella on 997 metriä. Jos hyväksytään 0,3 % virhemarginaali, voidaan puhua taas tuhannesta metristä. (Tuo virhemarginaali voi selittyä korkeuseroilla.) Melkoinen sattuma, että kaksi patsasta on samalla etäisyydellä Säätytalon keskipisteestä. Melkonen sattuma myös sekin, että nämä kaikki kolme patsasta edustavat tarot-kortteja.


Lönnrotin patsaan piilokuva - tarotin  Paholainen / the Devil

Säätytalon Laki-patsas - tarotin Voima / Strength

Mannerheimin patsas - tarotin Sotavaunut / the Chariot


Lönnrotin patsaan ja Mannerheimin patsaan välinen etäisyys on 552 metriä. Syntyy siis kolmio, jonka sivujen pituudet ovat:

 1. Mannerheim - Laki: 1000 metriä
 2. Laki - Lönnrot: 997 metriä
 3. Lönnrot - Mannerheim: 552 metriä
Näistä linjoista voi laskea, että kolmion Laki-patsaan (Aurinko) kulma on 32,092  astetta. Hmm... 32 astetta - kuullostaako tutulta?


Mannerheim - Laki - Lönnrot ja 32 asteen kulma

Vapaamuurarisymboliikkaa: 32


Kerrataanpa vielä näiden kolmen patsaan suhde tarotiin ja astrologiaan:
 1. Mannerheim - Sotavaunut (the Chariot) - Ravun tähtimerkki - Kuu
 2. Laki - Voima (Strength) - Leijonan tähtimerkki - Aurinko
 3. Lönnrot - Paholainen (the Devil) - Kauriin tähtimerkki - Saturnus
Hmm... Kuu, Aurinko ja Saturnus yhdessä - kuullostaako tutulta?

Kerrataanpa vielä tämä 32. asteen merkitys vapaamuurareille. Se mitä vapaamuurarius todellisuudessa on, kerrotaan vasta 32. (ja 33.) asteen salaisuuksissa. Vasta kun henkilö pitkän ja monivaiheisen valmistelun ja seulonnan kautta vihitään 32. (ja 33.) asteen salaisuuksiin, hänelle kerrotaan mistä vapaamuurariudesta todellisuudessa on kyse. Tässä vaiheessa henkilölle selviää vapaamuurarien atonistinen tausta. Ja mistä atonismi sai alkunsa? Kuu, Aurinko ja Saturnus-kulttien liittoumasta: Is-Ra-El

Kolme patsasta, Kuu, Aurinko ja Saturnus, on koodi Israel-liittoumalle - atonismin syntykodille tuhansien vuosien takaa. Atonismin "keihäänkärkenä" on Aurinko. Kartalle syntyvä 32 asteen kulma Aurinkoa symboloivan patsaan kohdalle viittaa Vapaamurariprinsseihin (32. ja 33. aste), jotka yksin tietävät kaikki salaisuudet, kuten sanan Israel todellisen merkityksen.

Ja kuinka ollakaan, Säätytalon osoite on Snellmaninkatu 9-11. Jopas on sattumaa kerrakseen.


Säätytalon kulma: 9-11 on "Eliitin" numerologiassa "maaginen" numeropari


4 kommenttia:

 1. Oletko tietoinen Säätytalon takana seinässä olevista aateliskilvistä, joitten sisältä löytyy vapaamuurarisymboliikkaa? Onko yleensä tapana laittaa aateliskilpiä talon taakse? Entä mitähän muurarisymboliikka mahtaa tässä yhteydessä merkitä?

  VastaaPoista
 2. Jotenkin "sopivaa" että näiden presidentinvaalien vaalipäivän päänäyttämönä toimii juuri Säätytalo.

  32 ja 33.

  https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2017/12/sauli-niinisto-2018.html

  VastaaPoista