lauantai 20. joulukuuta 2014

Aton-kultti - osa 7: Daavid

Edellisessä Israelin syntymistä käsitelleessä kirjoituksessa käytiin läpi juutalaisuuden ja Israel-nimen merkitystä atonistiselle "Eliitille". Juutalaisuus (atonismi 2.0) ja sen symboliikka on yllättävän isossa roolissa vapaamuurariudessa.

Skottilaisen riitin 33 asteessa on monta viittausta juutalaiseen perinteeseen. 13. aste on Royal arch of Solomon. 16. aste on Price of Jerusalem. 23. aste on Chief of Tabernacle. 24. aste on Prince of Tabernacle. 30. aste on Knight Kadosh. Asteiden nimistä löytyy monia muitakin mielenkiintoisia teemoja, joita on käsitelty tämän sivuston aikaisemmissa kirjoituksissa.

Vapaamuuraritemppeleissä on aina ruutulattia, joka on symboli myyttiselle Salomonin temppelille. Tätä ruutulattiateemaa löytyy todella paljon Hollywood-elokuvista ja viihdeteollisuuden symboliikasta.


Temppelin ruutulattia

Terminaattori ja ruutulattia

The Imaginarium of Doctor Parnassus ja ruutulattia

Kellopeliappelsiini ja ruutulattia

Unbreakable ja ruutulattia

Fight club ja ruutulattia

Liisa ihmemaassa ja tyylitelty pyöreä ruutulattia. 

Kosto ja ruutulattia

Nicki Minaj ja ruutulattia

Rihanna ja ruutulattia

Michael Jackson ja ruutulattia


Helsingistä löytyy Salomonkatu, joka alkaa Mannerheiminaukion vierestä.

Mielenkiintoinen juutalaisuudesta tuttu symboli, Daavidin tähti, löytyy vapaamuurarien symboliikasta. Tämä symboli ja nimi Daavid on "Eliitille" erityisen tärkeä. Eksoteerisella tasolla Daavidin tähti, tai heksagrammi, selitetään juutalaisena symbolina, mutta se ei ole koko totuus. Esoteerisella tasolla kyse on atonistisesta symbolista, jota "Eliitti" käytää myös juutalaisuuden ulkopuolella.

Tässä muutama esimerkki siitä, miten Daavidin tähden voi huomata välillä melko yllättävissäkin yhteyksissä:


Vapaamuurarit ja Daavidin tähti

USA:n vaakuna ja Daavidin tähti

Kanadalaisen kirkon ikkuna ja Daavidin tähti

Moskeija ja Daavidin tähti


Raamatun mukaan Daavid oli suuri sankari, joka voitti jättiläismäisen Goljatin lingolla. Tämä tarina ei tietenkään ole millään tavalla historiallisesti tarkka kuvaus - eikä vertauskuvanakaan mitenkään originaali. Linkotarina on otettu suoraan huomattavasti vanhemmasta muinaisirlantilaisesta mytologiasta, jossa aurinkojumala Lugh voittaa taistelussa pahan jättiläisen Balorin - lingolla.

Balorilla oli otsassa silmä, josta lähti tuhoava säde. Tästä tulee termi paha silmä (evil eye), jota esimerkiksi Tolkien käytti kirjassaan Taru sormusten herrasta. Siinäkin tarinassa pahan silmän voittaa "altavastaaja" sankari. Frodo kantaa sormusta ketjussa, mikä on symbolinen vihje Lughin linkoon. Lopulta sormus tuhoaa Sauronin - kuten Lughin linko tuhosi Balorin.


Daavid ja Goljat

Lugh kohtaa Balorin - linko kädessä

Sauronin silmä

Frodon sormusketju


Jotta voisi ymmärtää Daavidin tähden symboliikan, täytyy ymmärtää mikä Daavid on - ja mikä se ei ole. Daavid ei varsinaisesti ole henkilön nimi. Daavid on titteli.

Daavideja ei ollut vain yhtä - niitä oli useita. On olemassa teorioita, joissa Raamatun Daavid vastaisi tiettyä atonistista johtajaa, mutta Daavid ei ollut hänen varsinainen nimensä. Daavid on kuninkaallinen tai elitistinen etuliite samalla tavalla kuin Egyptissä faaraoiden etuliitteenä oli "Tut":  Tuthmosis, Tutankhamon ja niin edelleen. Itseasiassa Daavid tulee hyvin suurella todennäköisyydellä juuri tuosta Egyptiläisestä Tut-etuliitteestä. (Daavid = DWD = mahdollinen käännösvirhe TWT:sta = Tut = "Beloved")

Daavid sanalla tarkoitetaan Aton-kultin johtajaa tai korkea-arvoista "Eliitin" henkilöä. Nykyaikana se voidaan kääntää muotoon komentaja tai marsalkka (mars-hal). Onko siis ihme, jos esimerkiksi paavin hatussa on Daavidin tähti? Tai jos USA:n presidentin "loma-asunto" on nimeltään Camp David?


Paavi ja Daavidin tähti

Atonistit Camp Davidissa


Daavid-tittelin symbolina käytetään kyyhkystä. Kyyhkynen, dove, tulee sanasta david. Kyyhkynen on latinaksi columba. Tämä näkyy usein "Eliitin" nimissä: Knights of Columbus, District of Columbia (Washington DC), Christopher Columbus, Columbia Broadcasting Company (CBC), Columbia University, Columbia Pictures ja niin edelleen.


USA:n kansallinen henkilöitymä Columbia, joka perustuu Pallas Athenen hahmoon


Kyyhkynen on Englannin monarkkien valtikassa. Kuningatar Elizabeth on Aton-kultin "komentaja". Erikoinen "sattuma" on myös kyyhkynen Visa-kortissa. Mitähän tämä kertoo pankeista tai luottolaitoksista?


Valtikka ja kyyhkynen

Kyyhkynen Visa-kortissa


Moni muistaa tarinan Nooasta ja vedenpaisumuksesta. Tämänkin tarinan konsepti on lainattu muinasesta irlantilaisesta mytologiasta, mutta Raamatun versiossa kyyhkynen on tärkeässä roolissa. Kyyhkynen tuo viestin kuivan maan löytymisestä ja tuo mukanaan - yllätys yllätys - oliivinoksan. Kyyhkynen ja oliivinoksa - kaksi atonistista symbolia yhdessä.


Kyyhkynen ja oliivinoksa


Kirkko selittää kyyhkysen pyhänä henkenä.
Kun myös Jeesus oli kastettu, niin taivas aukeni hänen rukoillessaan ja Pyhä Henki laskeutui hänen ylleen näkyvässä muodossa, kyyhkysen kaltaisena. Ja taivaasta kuului ääni: "Sinä olet minun rakas Poikani, sinuun minä olen mieltynyt."  - Luuk 3:21-22


Jeesuksen kaste ja kyyhkynen


Hmm... Oliskohan tässä kyse jostain muusta kuin pelkästä "kasteesta"?


13 kommenttia:

 1. Brysselin iskun päivänä, Ylen Brysselin toimittajalla oli ruutukuvioinen huivi kaulassa.
  http://imgur.com/hGQwoXj

  Linkki videon:
  areena.yle.fi/1-3067413

  VastaaPoista
 2. https://elitesesotericsymbols.blogspot.fi/2017/09/oculus-of-wtc-transportation-hub.html

  VastaaPoista
 3. Itseasiassa Daavid tulee hyvin suurella todennäköisyydellä juuri tuosta Egyptiläisestä Tut-etuliitteestä. (Daavid = DWD = mahdollinen käännösvirhe TWT:sta = Tut = "Beloved")
  Daavid on rakastettu (wikipedia) "beloved". Mielestäni kyyhkynen kuvaa armon henkeä. joka laskutuu rakastetun päälle.
  Kiitos muuten hienoista kirjoituksista (Vipunen?)

  VastaaPoista
 4. https://www.youtube.com/watch?v=1il8IkoSuuk

  Kohdassa 5:56 Joseph Göbbelssin Haus am Bogensee -huvilan lattia.

  Wikipedian mukaan Göbbels opiskeli jesuiitta-koulussa.

  VastaaPoista
 5. Kyyhky ja Lady Gaga Bidenin virkaanastujaisissa: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tama-ikoninen-kuva-rajaytti-sosiaalisen-median-lady-gaga-vastaanottaa-kultaisen-mikrofonin-mike-pencelta/8042708

  VastaaPoista
 6. Lady Gagan asu näyttää ihan elokuvan Nälkäpeli kopioita.


  https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/conspiracy/comments/l1osot/it_seems_lady_gaga_got_her_inspiration_from_the/

  No ehkä sinnepäin ollaan juuri menossa.

  VastaaPoista
 7. Sattuipas löytymään sopiva lattia elokapinalle

  https://twitter.com/EemeliHuvi/status/1444908527655477253

  VastaaPoista
 8. Tytti tepastelee kovin tutunoloisella laittialla ja oranssissa puvussaan. hmmm

  https://twitter.com/TyttiTup/status/1463915497607548933

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä vähän muutakin symboliikkaa.

   Hyvä poiminta. Kiitos.

   Poista
 9. Miksei tätä tarinaa käsitelty rippikoulussa?

  The Foreskins Story | Bizarre Bible Stories

  https://www.youtube.com/watch?v=yDPu0j6qEDY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Söin tässä samalla päivällistä, johon kuului sipulirenkaita, joista kovasti pidän.
   Pidin.

   Poista
  2. Juu ei kestä kiittää. Ole hyvä vain.

   Poista