tiistai 16. maaliskuuta 2021

Kimmo Kiljunen ja globaali salaliitto


Kimmo Kiljunen eduskunnassa 8.3.2021: 

"Nää kriisit ja ilmiöt, jotka ovat yli rajojen olevia koko ihmiskuntaa kohtaavia ilmiöitä, niin ne voitetaan [sic] hallitsemaan vain globaalitasolla, ja semmoinen salaliitto ehkä täällä taustalla on, ja jos on, niin minä saattaisin lähteä tukemaan sitä." 


Samainen Kimmo Kiljunen viime vuoden elokuussa:

”Tämä ei tule olemaan liittovaltio. Euroopan unioni, se on aivan oman tyyppisensä järjestelmä ja todennäköisesti se antaa mallin maailmanlaatuiselle hallintajärjestelmälle, joka toivottavasti tulee ihan kahden-kolmenkymmenen vuoden aikana, viimeistään viidenkymmenen vuoden aikana voimaan.” (Lähde)


Vuonna 2013 hän kirjoitti seuraavaa:

"On katsottava maailmaa silmiin: kansallisvaltio on liian suuri pieniin ongelmiin, mutta yhä enemmän liian pieni suurien ongelmien ratkaisemiseksi. Presidentti Niinistö on oikeassa – meidän on syytä omien etujemme vuoksi olla mukana luomassa uutta maailmanjärjestystä." (Lähde)


Jännä maa tämä Suomi. Jos tavallinen kansalainen puhuu siitä miten poliitikot ovat mukana New World Order -salaliitossa, hänet leimataan samantien sekopäiseksi foliohatuksi. Mutta kun kansanedustaja täysin avoimesti kertoo kannattavansa New World Order -hanketta, maailmanlaajuista hallintajärjestelmää tai globaalia salaliittoa, kaikki vain kohauttavat olkiaan.

Hyvin on toiminut tämä ihmisten aivopesu.

Demareiden NWO-taustoista enemmän kirjoituksessa Fabianismi Suomessa.

Kiitos vinkeistä Jauhottaja ja H1789.

21 kommenttia:

 1. Kaikki kun tajuaisi sen asian että ei nuilla ole todellisuudessa mitään valtaa, valta tulee ainoastaa tottelevaisuudesta. Tuollaiset läskimahat, rillipäiset madot ynnä muut surkimukset jotka saisivat keskiverto mieheltä turpaan 2 sekunnissa sanoo meille miten päin meidän tulee olla.

  VastaaPoista
 2. Muistaakseni tämä kaveri tipahti eduskunnasta, mutta nousi taas uudestaan viime vaaleissa eläkeläisten äänillä kun puhui taitetun indeksin poiston puolesta. Tuossa näkee kenen asialla oikeasti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kaveri on niin pyrkyri kuin vain olla ja voi. Liian höntti eturivin poliitikoksi, niin saa tyytyä tuollaisen B-luokan juoksupojan virkaan. Moraalista joustavuutta varmasti löytyisi ylenemään pallilla, mutta kyvyt ei riitä.

   Poista
 3. Vuodet 1975–1980 hän opiskeli Englannissa Sussexin yliopiston kehitystutkimuslaitoksessa (Institute of Development Studies) ja väitteli siellä valtiotieteiden tohtoriksi.

  IDS on rekisteröity hyväntekeväisyysjärjestö. [14] Viisi tärkeintä IDS-rahoittajaa ovat: [15]

  Yhdistyneen kuningaskunnan kansainvälisen kehityksen osasto
  Talous- ja sosiaalikomitean Research Council
  Bill ja Melinda Gatesin säätiö
  Euroopan unioni
  Rockefeller-säätiö .
  Sussexin yliopiston

  VastaaPoista
 4. Aika selvää puhetta Kiljuselta. Missäs on ne Ylen ja muun valtamedian toimittajat, jotka alkavat hiillostamaan Kiljusta mitä hän puheillaan oikein tarkoittaa? - Joel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja miettikää että tämä Kimmo pitäisi olla tuolla oman kansan asioita ajamassa. Ei jonkun globaalin kultin asioita. Aivan uskomatonta.

   Poista
 5. Eikö ole huvittavaa että koulussa ei saa käyttää tunnilla puhelinta, mutta tuolla politiikka hommissa nuo pellet tuolla taustalla muuta teekkään.

  VastaaPoista

 6. Katsokaas tätä.

  "Maailman johtajat esittävät sopimusta tulevien pandemioiden varalta"
  ...

  "Johtajat vaativat eristäytymisen ja kansallisen itsekkyyden lopettamista ja maailmanlaajuista solidaarisuutta."

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1c73ba6f-8557-47dd-a0b1-efeb5e81bb50

  Olipas taas yllätys että meitä viedään tuohon suuntaan pandemian varjolla.

  VastaaPoista
 7. https://oikeamedia.com/o1-157803

  Tämäkin media aikaisemmin karttanut aihetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on oikein hyvä teksti. Paljon asiaa hyvin tiivistettynä.

   Poista
  2. Onhan se, ennenkaikkea uusi media joka tarttui aiheeseen ja Ahvio ilmeisen arvostettu ainakin jonkinsortin kristittyjen parissa. Nyt kun ei tarvitse "hypätä syvään päätyyn eikä sukeltaa kaninkoloon" ehkä nämä jutut alkaa levitä laajemmalle 😂

   Poista
 8. Erittäin hyvä teksti, jonka lähdelinkeistä löytyy mm. G. Edward Griffinin loistava kirja The Creature From Jekyll Island.

  VastaaPoista
 9. Jos kansoja ei saada koronan varjolla yhden käskijän alaisuuteen, tämä varmaan seuraava askel:
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/759c8a5e-c788-475f-af1a-0d957baf5508
  😂 Kaikki yhdessä taivaalle heijastettuja pahiksia vastaa😂
  Sale kiskaisee potan päähän ja Sanna pukeutuu anteliaaseen hopeiseen sotisopaan, tämä voitetaan kunhan vain teette mitä käsketään.
  Näin loppuviikosta meinaa pää hajota, taidanpa tämän päivän rykäisyn jälkeen saunoa urakalla ja hieman "nollata"😂
  Viiden tunnin päästä tällä startataan:
  https://youtu.be/xgqcZD_2KO0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se ollut project bluebeam, josta on jo iät ja ajat ollut "hörhö"piireissä puhetta. :D Juttu meni jotenkin niin että jollain hologrammiteknologialla lavastetaan maan ulkopuolisen elämän hyökkäys tai vastaava tänne, ainut ratkaisu tilanteessahan on yhdistää maailman kansat, siis ei hyvässä yhdistää, vaan pahassa yhden vallan alle, jotta siitä selvitään.

   Kaikenlaista joo, mutta totuus on tarua ihmeellisempää kuten nytkin nähdään ja voi vaan kuvitella kuinka sekin menisi mukisematta sukkana läpi... :D

   Hyvää viikonloppua itse kullekkin, muistakaa ehdottomasti välillä löysätä ja pitää myös hauskaa, se on elämän suola ja antaa voimia näinä psykologisen kidutuksen aikoina!

   Poista
  2. 90-luvun loppupuolella luin jonkun artikkelin tai kirjan (harmikseni en muista kumman/minkä). Syykin oli, miksi en erityisemmin mieleen painanut: siinä kerrottiin, että suunnitteilla on 1) maailmanlaajuinen valepandemia, johon kuuluu maskit ja suojapuvut, ja keskeinen juttu on vaarallinen rokote, joka yritetään saada kaikki ottamaan. Ja että samoin oli jo silloin suunnitteilla 2) keinotekoinen, globaali nälänhätä ja vielä lisäksi 3) ufojen hyökkäys. Asiallisesti selvitettiin, että nämä kaikki osaltaan auttavat edistämään uuden maailmanjärjestyksen lanseeraamista.
   Tuolloin ja tuossa ajassa ajattelin, että ensinnäkin kohta 1) on mahdoton toteuttaa koko maapallolla yhtäaikaa. Ja koska kohta 1) oli järkeilyni mukaan mahdoton, paljon en jäänyt pohtimaan kohtia 2) ja 3).
   Kuitenkin matkan varrella on selvästi näyttänyt sille, että juuri näitä narratiiveja kurotaan kokoon, huolella ja pitkäjänteisesti. On ollut sikainfluenssaa ja milloin mitäkin harjoituksenomaista näille skenaarioille.

   Kun koronavedätys reilu vuosi sitten alkoi sanoin ystävilleni, että jos ja kun tämä pandemia meni läpi että läpsähti, on mahdollista olettaa että muutkin kohdat ovat hyvässä valmisteluvaiheessa. Ja viime kesänä jenkeissä kuvatut hologrammiufohavainnot antoivatkin olettaa, että meitä varten nähdään nyt paljon vaivaa ja valmistellaan oikein kunnon showta. Ja lopultakin "Pentagon vahvistaa"! Mutta että:
   Ei fosforia höyryäviä humanoideja laserpyssyineen? Ei uhkaavia valonvälähdyksiä, humua, jylinää?
   Kolme(!) kolmionmuotoista(!) ufoa(?) infrapunakamerassa...? Hoh-hoijaa. Taidan jättää popparit kuumentamatta.

   Poista
 10. Lentävät pyramidit siis toivat meille koronan Siriukselta.

  VastaaPoista
 11. Kemppe syvässä päädyssä 😂

  https://youtu.be/puCzpijf2gc

  VastaaPoista
 12. SDP:n Kiljunen kallistui Naton kannalle, mutta haluaa ydinasevarauman

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/540a0872-ab3f-43bf-8e44-c0546ad5e9f3

  Miten yllättävää.

  VastaaPoista