sunnuntai 4. huhtikuuta 2021

Paavi ja uusi maailmanjärjestys


Paavilla on asiaa. Hän kertoo haastattelussa, miten hänen mielestään koronakriisiä ei saisi haaskata:

"What is happening can awaken everyone. It is time to remove social injustice and marginalization. If we seize the current trial as an opportunity, we can prepare for tomorrow under the banner of human fraternity, to which there is no alternative, because without an overall vision there will be no future for anyone. By putting this lesson to good use, the leaders of nations, together with those with social responsibilities, can guide the peoples of the Earth towards a more prosperous and fraternal future. Heads of state should talk to one another, confront each other more and agree on strategies. Let us all keep in mind that there is something worse than this crisis: the drama of wasting it. We cannot emerge from a crisis the same as before: we either come out better or we come out worse." - Paavi Franciscus


Kuulostaako jotenkin tutulta?
Paavi jatkaa kertomalla miten maailman epäoikeudenmukaisuus voidaan parantaa rakentamalla uusi maailmanjärjestys:

"Instead, we can heal injustice by building a new world order based on solidarity, studying innovative methods to eradicate bullying, poverty and corruption, all working together, each for their own part, without delegating and passing the buck." - Paavi Franciscus


Oi voi... Eikö kukaan ole kertonut paaville, että uusi maailmanjärjestys (new world order) on vain salaliittoteoria? No sattuuhan sitä. Eipä tuo Kimmo Kiljunenkaan sitä tiennyt:

"On katsottava maailmaa silmiin: kansallisvaltio on liian suuri pieniin ongelmiin, mutta yhä enemmän liian pieni suurien ongelmien ratkaisemiseksi. Presidentti Niinistö on oikeassa – meidän on syytä omien etujemme vuoksi olla mukana luomassa uutta maailmanjärjestystä." - Kimmo Kiljunen


Aivan tosiaan... Ilmeisesti Sauli "33 astetta" Niinistökään ei sitä tiennyt?

"Kyllä minulla on se käsitys, että tämä vuosituhannen alku jää maailman historiaan uuden maailmanjärjestyksen aikana." - Sauli Niinistö

"Kolmannen vuosituhannen alku jää historiaan uuden maailmanjärjestyksen aikana. Erityisesti se koskettaa meitä länsimaisen tradition ihmisiä." - Sauli Niinistö


No ei se mitään - harmiton virhe. Onhan niitä muitakin presidenttejä, jotka ovat vahingossa levittäneet tuota perätöntä salaliittoteoriaa:
No, oli miten oli, joka tapauksessa tämä väite siitä, että uusi maailmanjärjestys olisi joku globaali salaliitto maailmanhallituksen luomiseksi, on vain puhdasta mielikuvituksen tuotetta. Tai jos joku sellainen suunnitelma on olemassa, niin eihän sillä nyt ole mitään tekemistä minkään totalitaarisen järjestelmän kanssa. Kaikkea sitä ihmiset saavatkin päähänsä. Kiitos vinkistä H1789.

18 kommenttia:

 1. Tässä 2014 viesti paavilta Klasulle. Kirjeessä paavi lässyttää yhteisestä hyvästä sekä siitä että tarvitaan myös henkinen puoli ihmisille. Raskasta tekstiä, mutta pointti siis on siinä että tämä verkosto on olemassa ja Klaus on varmasti melko korkealla hierarkiassa. Nämä kaikki pelaavat samaan maaliin. Mehän ei edes täällä pohjoisessa ymmärretä paavin vaikutusvaltaa.

  https://holyseemission.org/contents/press_releases/55e34d372bbb38.44896435.php

  VastaaPoista
 2. Soroksen kommenti on päivätty 2009. Helsingin Sanomien mukaan "Kiina saattaa ohittaa USA:n maailman suurimpana kansantaloutena jo vuonna 2028, syynä koronapandemia", mutta tälläkin hetkellä USA on suurin vain bkt:llä mitattuna. Jos sen sijaan taloutta mitataan niin sanotulla ostovoimapariteetilla, joka mittaa sitä, kuinka paljon kunkin maan bruttokansantuotteella on ostovoimaa, Kiina on suurin talous jo nyt. Toisin sanoen Soroksen toive/pyrkimys/päämäärä on toteutunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meanwhile in Finland: useat johtavat poliitikot Sauli Niinistön johdolla tarrautuvat USA:n uppoavaan laivaan yhä tiukemmin, toivoen että tuo velalla ja vääryydellä täyteen puhallettu kumivene pysyisi pinnalla vielä jonkin aikaa, ehkä jopa niin kauan että saadaan masinoitua sota Venäjän kanssa pystyyn.

   Ei tarvitse olla kummoinenkaan oraakkeli, että voi povata jenkkilän olevan menneen talven lumia. Täysin jakautunut maa, jossa 70 miljoonaa ihmistä äänestää vaikka Ronald McDonaldia, jos se on vaihtoehto demokraattien agendalle. Rapistuneen infran, ympäristöongelmien ja valtavan huumeongelman riivaama maa, jonka suurkaupungit ovat päivä päivältä enemmän dystopialeffojen kuvaamia likaviemäreitä, ihmisineen kaikkineen.

   Maa, jossa jokainen kumartaa ainoastaan rahaa. Minkäänlaista moraalia ei ole, kukaan ei luota toisiinsa eikä välitä kanssaihmisistään. Lisäksi valtionvelka on niin tähtitieteellisissä lukemissa, ja suurelta osin Kiinalle, että en ihmettelisi jos tulevaisuuden demokraattien puolueohjelmat kirjoitettaisiin Pekingissä.

   Jättimäinen sotakoneisto on ainoa asia, mikä pitää jenkkejä vielä jotenkin pelissä mukana. Mutta se myös syö valtavan määrän rahaa ylläpitokuluineen. Kiina on valinnut hieman erilaisen tien, he hankkivat maata, yrityksiä ja markkinoita, ja lopulta kyykyttävät pelkällä taloudellisella mahdillaan jokaisen kilpailijan suurvaltapelissä.

   Poista
 3. Bidenin tultua valtaan sotatantereilla on taas alkanut tapahtua. Erityisen huolestuttava tilanne juuri nyt on Ukrainassa, jossa nykyinen presidentti Zelenskyi on 24.3.2021 allekirjoittanut asetuksen Krimin takaisinvaltaamiseksi Venäjältä. Tämä on käytännössä sodanjulistus Venäjää vastaan. Sotakalustoa liikutellan jo itäänpäin ja sitoutumista NATO:on vauhditetaan:

  https://techstartups.com/2021/04/02/world-ready-world-war-3-ukraines-president-signed-decree-retake-crimea-russia/

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007902896.html

  Samanaikaisesti meidän virallinen mediamme on maalaamassa Venäjää aggressiiviseksi (se on "lisännyt toimintaansa Ukrainaa vastaan"), eikä esim. Svenska YLE suostunut julkaisemaan kommenttia, jossa kerroin yllä mainitusta presidentin asetuksesta.

  Asiasta lisää kirjoittaa The Ron Paul Institute:

  http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2021/april/05/why-is-the-biden-administration-pushing-ukraine-to-attack-russia/

  VastaaPoista
 4. Onko yhtään sairasta kenties?
  https://www.youtube.com/watch?v=VgCPMkNlkSI&ab_channel=OgilvyBrazil

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rokote tuoli on varmaan ihmisenahasta väkerretty😂, ei pysty luurista zoomaamaan olisi varmaan löytynyt symboli poikineen😂

   Poista
  2. Jes. Symbolit hyvin esillä.

   Poista
 5. Vaikea päättää, kumpi on karmivampaa: äitien lammashymyt vai animoidun mustan messun creepy pedofiili-ylipapitar, joka nostetaan jonkunlaiseksi pelastavaksi messiaaksi. Tätä ennen en vielä osannutkaan ajatella, että ilmeisesti jokainen rokote on myös jonkunlainen saatanallinen riitti? Toisaalta sopii kuvaan, joten ihme ettei ole tullut aiemmin mieleen.
  Jokatapauksessa oksettavaa lasten pahoinpitelyä ja hyväksikäyttöä jälleen, siihen ei turru koskaan. Yök.

  VastaaPoista
 6. "Nyt se sanotaan ääneen. Ausseissa New South Walesin terveysministeri Brad Hazzard kertoi, että voimassa on Uusi Maailmanjärjestys. Ei kovin uudelta vaikuta - tervemenoa vapaudet."

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1414936726905233409

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tulee esiin yhä enemmän ja enememmän. Ne sanoo sen suoraan New World Order.

   https://twitter.com/samanthamarika1/status/1435850929941606407

   Poista
 7. NWO-kaverit juttusilla:

  https://twitter.com/niinisto/status/1440098329304592386

  Sauli Niinistö:

  "Hieno tapaaminen tohtori Henry Kissingerin kanssa. Pohdimme juurta jaksain valtapolitiikkaa ja teknologiaa. Historian pitkä kaari kantaa kauas tulevaisuuteen."

  https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2017/12/sauli-niinisto-2018.html

  VastaaPoista
 8. Päivitys: Lisätty toinen lainaus Niinistöltä, jossa hän puhuu uudesta maailmanjärjestyksestä.

  Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=0JYsrQQDM00

  VastaaPoista
 9. Saatiin näköjään Sanna Marininkin suusta NWO-kommentti:

  "me näemme paljon sellaista geopoliittista liikehdintää, joka on uudenlaisen maailmanjärjestyksen merkki"

  https://twitter.com/pa_ave/status/1479773414483275776

  VastaaPoista
 10. JUST IN - Pope Francis: Spreading "disinformation" on vaccines and COVID-19 is a violation of human rights. In a speech Friday, he praised "fact-checking" and urged "truth."

  https://twitter.com/disclosetv/status/1487029455184973824

  PJW aiheesta:

  https://www.youtube.com/watch?v=CYq2-v32B70

  VastaaPoista
 11. Niinistö ennen ja Niinistö nyt:

  https://twitter.com/TylerD999/status/1491053449576054785

  VastaaPoista
 12. Biden: Times have shifted, "New World Order" coming.

  https://twitter.com/BlokkiMedia/status/1506146832539389954

  VastaaPoista
 13. 8th edition of the World Government Summit

  https://www.youtube.com/watch?v=cSAw0lvO3ew

  Ja jotkut hullut luulee, että ne suunnittelisi jotain maailman hallitusta.

  VastaaPoista