lauantai 28. helmikuuta 2015

M-logot


Esimerkkejä vapaamuurarisymboliikasta yritysten logoissa. M niin kuin mason:


Gmail-logo ja vapaamuurarien essut.

MTV ja pöllö

Monsanto

McDonalds - logossa on myös astrologinen taso: M-kirjain on tyylitelty Oinaan merkiksi. Atonismi syntyi Oinaan aikakaudella.

Öljy-yhtiö Marathon

Motorola

MTV:n logo Torontossa. Seinässä lukee "Masonic Temple".

Metro Bank

Monialayritys 3M - liikevaihto noin 30 miljardia. Luku kolme on myös atonistinen symboli.

Most powerful? BMW:n M-sarja.

McAfee

Wikipedian mukaan Turun vaakunassa on A-kirjain. Näen kyllä kirjaimen, mutta se ei ole A.

CNN:n logoon on tyylitelty M-kirjain.

Bank of Montreal


Kuten esimerkeistä näkee, M-kirjain yhdistetään hyvin usein punaiseen väriin. Värin symboliikka juontaa juurensa atonismin syntyaikoihin. Muinainen Ala-Egypti tunnettiin Seth-jumalan palvonnasta. Sethin väri oli punainen, koska hänen uskottiin hallitsevan "punaista autiomaata", asumiseen kelpaamattomia auringon punaiseksi värjäämiä autiomaa-alueita. Seth oli erityisen tärkeä jumala Ala-Egyptiä hallinneille Hyksos-kuninkaille. Seth yhdistetään kaaokseen ja väkivaltaan. Sanonta "nähdä punaista" tulee Sethistä.

Seth

Ala-Egyptin punainen kruunu Deshret


Toinen symbolinen taso punaiselle värille on "Eliitin" sukulinjat (bloodlines). Atonistiselle "Eliitille" veren perintö on kaikki kaikessa. "Eliitin" valtapyarmidin korkeimmille asteille ei voi päästä, ellei kuulu johonkin eliittisukuun. Esimerkiksi Barack Obama ja George W Bush ovat molemmat sukua Englannin kuningattarelle. USA:n yli neljästäkymmenestä presidentistä vain yksi ei ole ollut sukua Englannin kuninkaallisille.

Kolmas symbolinen taso punaiselle värille on sen yhteys Mars-planeettaan. Mars tunnetaan "punaisena planeettana". Astrologiassa Mars hallitsee Oinaan merkkiä. Atonismi syntyi Oinaan aikakaudella, mikä osaltaan selittää "Eliitin" mieltymyksen Marsiin ja punaiseen väriin.

Esimerkkejä "Eliitin" tavasta käyttää punaista väriä:


Temppeliritarien risti oli punainen.

Punainen matto on symboli "Eliitin" sukulinjoille ja veren perinnölle.

Moskovan Punainen tori

Punainen on kommunismin väri. Kommunismi Venäjällä oli vapaamuurarien/Illuminatin projekti. Marx, Engels, Stalin, Trotsky ja Lenin olivat kaikki vapaamuurareja. Sirppi ja vasara ovat molemmat vapaamuurarien symboleja.

Kuninkaallisissa rituaaleissa käytetään punaista.

Punatakit Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa palveluksessa

Englannin lipun punainen risti - suoraan temppeliritareilta peritty.

Suomen vaakunan pohja on punainen

Konstantinus Suuren ritarikunnan punainen kunniamerkki. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kuuluu tähän ritarikuntaan.

Paavin päällä on usein punaista. Kuvassa näkyy myös punaiset Maltanristit.8 kommenttia:

 1. "Toinen symbolinen taso punaiselle värille on "Eliitin" sukulinjat (bloodlines). Atonistiselle "Eliitille" veren perintö on kaikki kaikessa."

  Olen pohtinut tuota, että mahtaako kyseessä olla veren kell-tekijä?

  http://www.theanneboleynfiles.com/henry-viii-kell-positive-blood-type-and-mcleod-syndrome-guest-post-by-kyra-kramer/

  Jotkut sanovat negatiivisen veriryhmän olevan "jumalallista alkuperää"... Kuulemma apinoilla sitä ei esiintyisi ja se vaarantaisi siten evoluutioteorian?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tuota niin tarkkaan tutkinut, että osaisin kommentoida. Mutta tämä "jumalallisen veren" teema on kyllä ihan mielenkiintoinen aihe. Se on todella iso aihe, joka liittyy näihin mytologioihin, joissa "jumalat laskeutuivat taivaista". Niitä on vähän liian paljon ympäri maailman, että ne voisi sivuuttaa olankohautuksella.

   Jopa Raamattu puhuu näistä "jumalista" (monikossa), jotka yhtyivät "ihmisten tyttäriin". (1.Moos. 6.)

   Poista
 2. Minä olen tuon kell-tekijän perinyt ja sen suhteen pitää jalkoja varoa, mustelma kun tulee niin se sitten pysyy vuosia. Tiedä tuleeko sitten iän myötä "krätääsemmäksi". Itse epäilen sen periytyneen Skotlannista 1600-luvun alussa tulleelta esi-isältä, jonka juuret menee tuhatluvulle Ross-klaaniin ja josta Henrynkin haara tietääkseni erkanee. Suomessa on nelisen prosenttia ihmisiä, joilla kell on positiivinen ja saattaa olla hyvinkin samasta esi-isästä.

  VastaaPoista
 3. Mv lehti käyttää myös m-logoa jossa esiintyy sininen sekä punainen. Lehden sivuilla on myös toinen logo jossa on mielenkiintoista symboliikkaa. En usko että on sattumaa kun ottaa huomioon tämän median luonteen, se on kuin vaihtoehtomedioiden oma seiskalehti :D
  Terv antero from da woodz

  VastaaPoista
 4. Tuleeko joskus tyhmä olo? Käykää testaamassa älynne _M_ensassa :)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Mensa_International

  Hieman pohdittavaa vaikkapa unettomia öitä varten: Wikipedian suomiartikkelin kuvassa esitellään ns. G-tekijä. Liekö pelkkää sattumaa, että sama kirjain on myös muurarien logossa?

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Niinpä. Siihen vielä päälle tämä:

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2016/05/historioitsijat-ilman-rajoja-suomessa.html

   Poista
 6. Jokainen menestyvä yritys ansaitsee kunnon logon. Tai siis... kun logo on kunnollinen, myös yritys menestyy.
  https://www.youtube.com/watch?v=Wr1puxzJ-Os

  VastaaPoista