keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Korona ja Hölmöläisten kylä


Hölmöläisten kylän koronahybridistrategian kokonaistoimenpideohjeistuksen toimintaohjedirektiivisuositukset:

 1. Pidä turvavälit!
 2. Käytä maskia!
 3. Ota koronarokote! 
 4. Käytä käsidesiä!


Tosin turvaväleistä ei ole mitään hyötyä:


https://www.verkkouutiset.fi/uusi-tutkimus-turvavali-ei-suojaa-koronalta/


Eikä siitä maskistakaan mitään hyötyä ole:


https://koronarealistit.com/maskit-ovat-todistetusti-tehottomia-ja-haitallisia/


Eikä se rokotekaan oikein toimi:


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007611176.html


Käsidesikin vähän niin ja näin:


https://www.is.fi/terveys/art-2000001125775.html


14 kommenttia:

 1. Näin media oikeuttaa lapsiin kohdistuvan väkivallan:

  https://www.lapinkansa.fi/toimittajalta-pieni-lapsi-itki-koronatestissa-ja-i/3558462

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas harvinaisen vastenmielinen vuodatus.
   Toivottavasti tulee päivä, jolloin tällaisia voidaan käyttää kauhuesimerkkinä synkästä menneisyydestä, jolloin psykopatia ja joukkopsykoosi hallitsivat surullisella tavalla ihmisen olemusta ja viestintää. Esimerkkinä, miten julma ihminen sokeana oli ja samalla manipulatiivisen tunteikas.
   VMP. YÖK.

   Poista
 2. Hämmennystä on aiheuttanut esim. jenkkien maalla, kun tilastojen perusteella kauan sitten kuolleet sukulaiset ovat tulleet näkymättömälle vierailulle vain kuollakseen koronaan. Tästä on päätelty, että edes kuolema ei suojaa täydellisesti koronalta.
  Tosin varmaksi ei voida sanoa ovatko vainajat noudattaneet turvavälejä, käyttäneet maskeja tai käsidesiä. Jonkunlaisen rokotteen ovat kyllä saattaneet aikanaan saada.

  VastaaPoista
 3. Intiasta uutisointia:

  https://twitter.com/NymanVeepee/status/1387424829683478528

  Eli kaasuvuoto viime vuonna ja nyt sitten sama kuva ja henkilöt ja Covid. Sitten kysytään miksi vaihtoehtoiset mediat ovat niin suosittuja.

  VastaaPoista
 4. Hölmöläisten kylän kirkossa tapahtuu:

  https://yle.fi/uutiset/3-11920629

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon horroria heti viikon alkuun. Vaikea tosin arpoa, kumpi on hyytävämpää: pahvipälliäiset kirkon penkissä vai "keräyksen suojelija on Sauli Niinistö".

   Poista
 5. Hölmöläisten kylän uutiset:

  https://www.sss.fi/2021/07/mahdollinen-korona-altistus-salon-joutsenessa/

  Laarin pohjalta kaivellaan.

  VastaaPoista
 6. Tulihan se sieltä. Lätkämatsi maskit päässä:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/farssi-naisten-jaakiekossa-kanada-ei-suostu-poistumaan-pukuhuoneestaan-venajan-pelaajat-odottivat-turhaan-ottelun-alkamista/8349182

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/naisleijonat-pelaa-venaja-ottelun-kasvomaskeissa/8350406

   Näin.

   Tuli mieleen, ettei tässä olisi tarkotuksella tai ihan synkronisiteettinä jonkinlainen symbolinen ulottuvuus liittyen viimeaikojen Venäjä-kohkaamiseen?

   Poista
  2. Liiankin ilmiselvää, etten enää edes tiedä mihin uskoa.

   Poista
  3. Eikä missään nimessä kukaan boikotoi kisoja Kiinan ihmioikeusloukkausten tai sen sosiaalisen pistejärjestelmän vuoksi. Mietitään kuin filosofian yliopistoluennolla 1000 vuotta, kuuleeko kukaan, jos puu kaatuu korvessa satojen kilometrien päässä ihmisasutuksesta; Vertauksena mediassa kysellään, miksi politiikka ja urheilu pitää liittää yhteen. Ne liittyy siksi yhteen, että järjestäjämaan tekosista vaietaan, kun kisoihin osallistutaan. Kukaan ei kuitenkaan osallistuisi Pohjois-Korean järjestämiin kisoihin, tai Trumpin tukemiin Jenkkikisoihin. Ristiriitaisesti nämä tietokoneet ja älypuhelimemme on Kiinassa tehtyjä ja kun katsotte tarkemmin, missä vaatteenne on tehty niin sanoisin, että ihmisillä Suomessa on keskimäärin varmaan n. 30% Kiinassa tehtyjä lumppuja. Jos asian nostaa esiin, tyypillinen vastaus on, "no tarvitsevathan ne kiinalaisetkin jostakin rahaa." Eli siirretäänpä sitten kaikki Kiinaan, halvallakin tekevät.

   Poista
 7. Asko Järvinen maskeista:

  "Järvinen ei siis pidä tiukkoja koronarajoituksia ja laajaa maskisuositusta nykytiedon valossa tarpeellisena esimerkiksi ensi syksynä, vaikka tartuntamäärät tulevat todennäköisesti kasvamaan hieman nykyisestä. Hän kuitenkin muistuttaa, että maskia käyttämällä voi suojata erityisesti lähimmäisiään.

  – Vaikkei maski olekaan paljon muuta kuin symbolinen, niin täytyy muistaa, että jokainen suojaa maskilla itseään. Koko epidemia-aallon torjumisen kannalta sillä ei ole suurta merkitystä, mutta maskia käyttämällä voi suojata itseään ja lähipiiriään."

  Ei se mitään suojaa, mutta sillä kuitenkin voi suojata itsensä ja lähipiirinsä. Just.

  "Sen enempää Lehtonen kuin Järvinenkään ei pidä laajaa maskisuositusta tai muutoinkaan tiukkoja rajoitustoimenpiteitä tarpeellisina.

  Epidemiatilanne on vakaa, ja nykyisenkaltaisen tilanteen kanssa joudutaan elämään melko pitkään. Asiantuntijat eivät myöskään usko, että ihmiset olisivat enää valmiita käyttämään maskia yhtä laajalti kuin epidemian varhaisemmissa vaiheissa.

  – Olemme nähneet, että monessa Etelä-Euroopan maassa, jossa on sovellettu maskipakkoa, kuolleisuus on ollut korkeampaa ja tauti huomattavasti voimakkaampi. Se kuvastaa maskin tehoa tartuntojen määrän ehkäisijänä. Yksilön suojana se on kuitenkin edelleen hyvä, Järvinen toteaa."

  Eli maskeista ei ole mitään hyötyä, mutta yksilön suojana se on kuitenkin edelleen hyvä. Just.

  Aika hienosti on samassa päässä kaksi täysin ristiriitaista ajatusta samaan aikaan.

  VastaaPoista
 8. Matt Hancock: Leaked messages suggest plan to frighten public

  https://www.bbc.com/news/uk-64848106

  "When do we deploy the new variant."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antti Launonen: Peloteltiinko kansalaisia tahallaan?

   https://www.youtube.com/watch?v=gYeICKpNZwc

   Poista