perjantai 23. huhtikuuta 2021

Truth Warrior: THE WORLD ON FIRE Feat. Michael Tsarion

 


18 kommenttia:

 1. Eliitin marionettien uusimmat kommentit George Floydin oikeudenkäynnin jälkeen:

  "There's more work to be done"

  Näin toteavat lukuisat yritysjohtajat, poliitikot, yliopistojen johdohenkilöt ja muut vaikuttajat Amerikassa kirjaimellisesti sanasta sanastaan.

  https://mtracey.substack.com/p/these-robotically-similar-reactions

  Monta suuta, yksi agenda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/09/talismaaniset-sanat.html

   Poista
  2. Wow, mikä upea teksti ja ilmiöiden sanoittaminen jälleen! Kiitos! Jakoon menee välittömästi ellei heti.

   Poista
  3. Jos viittaat tuohon talismaanisten sanojen kirjoitukseen, niin sekin on hyvin pitkälti Michael Tsarionin materiaalin innoittama. Unslaved.com - sieltä löytyy.

   Se on muuten hauska lukea noita vanhoja tekstejä vuosien jälkeen itse, kun on jo ehtinyt unohtaa tekstin yksityiskohtaisen sisällön. Vähän kuin lukisi jonkun toisen kirjoitusta. Melko usein vanhoja tekstejä lukiessa tulee sellainen nihkeä olo, kun oma kriittinen silmä näkee niissä niin paljon parannettavaa. Mutta tuo teksti on siitä harvinainen, että se oli jopa omaan silmään melko hyvä.

   Mitäs kaikkia talismaanisia sanoja tässä on koronavuoden aikana nähty? Ainakin sanaa "tartunta" toistellaan koko ajan (vaikka se ei edes tarkoita sairastunutta). Tulee mieleen myös "terveysturvallinen" ja "hybridistrategia".

   Poista
  4. Juu, siihen viittaan :) No siinä tapauksessa hauska nähdä mitä kautta MTn tuotoksista tämäkin löytyy. Unslaved.com on kyllä ahkerassa käytössä, mutta materiaalimäärä ja opeteltavat asiat on vielä tässä vaiheessa niin massiivisia, että etenee milloin mitenkin. Tämä on niitä harvoja asioita, joissa huomaan, että mua vaivaa jonkunlainen malttamattomuus. Asiat ovat mielenkiintoisia ja haluaisin kahmaista kaiken opin samantien. Mm. 'Female illuminati program' -videon alussa MT kehoittaa kaivamaan esiin muistiinpanovälineet ja kirjoittamaan alusta asti ylös huomioita ja havaintoja. Tietenkin hölmöyksissäni kuvittelin, että saan jonkunlaisen kokonaiskuvan ilman muistiinpanojakin, ja niinpä löysin itseni n 3,5 tunnin kohdalla täysin hukassa. Alusta en pystynyt enää aloittamaan siinä hetkessä, kun piti kuulla loppukin, mutta NIIN toivoin, että edes jotain olisi ollut ylhäällä... :D

   Vaikka tekstisi on vanhempi, ajan hammas ei ole purrut tästä(kään) mitään - päinvastoin! Kiva kun nostat näitä vanhempiakin tekstejä keskusteluun, yhdistää loistavasti kokonaisuutta!

   Ja todellakin oikeastaan aika vaikea ilmentää miten mahtavaa, kun sun tekstien, samoin kuin MTn, kanssa käy niin, että omaan varastoon keräytyneet ilmiöläjät saavat sanoitusta, ja löytyy uusia käsittely- ja jäsentelyvälineitä asioille, joita tyrmistyneenä ja epämääräisemmin pohtinut vuosien varrella.

   Korona-talismaaneista tulee itsellä mieleen ensimmäisenä "välittäminen", joka saa kohta jo laatan lentämään. Omissa päivittäisympyröissä ahkerasti käytetty taikasana. Jos et käytä maskia, et "välitä muista", jos et huolehdi turvaväleistä olet "välinpitämätön". Jos seuraat sokeasti kaikkia käskyjä ja ohjeita "välität", jos et seuraa, olet "piittaamaton".
   Ylipäätään, kun jossain aletaan puhua uhkaavasti "yhteisestä välittämisestä" tulee olo, että nyt on tullut aika ottaa se turvaväli :D

   Poista
  5. Itsellekin tuli heti mieleen "turvallinen" tai "turvallisesti", asia jonka takia ihmiset luopuvat mistä vaan, suostuvat mihin vaan ja kaipaavat sitä kuin janoinen vettä...

   Myös "levittää" on ollut viimeaikojen taikasana. Milloin "levitetään" koronaa, milloin "levitetään" vaarallisia salaliittoteorioita ja valheita hirveistä uhista. Huomattavan agresiivisuuden, tahallisuuden, vahingoitustarkoituksen ja uhan mielikuvan herättävä sanavalinta. Näitä uhkia, joita "levitetään", vastaan tarvitaan tietenkin viranomaisten ja hallintojen äidillistä "turvaa", ja isällistä kuria ja järjestystä.

   Sanoissa on voimaa, voisi jopa sanoa että taikaa, tai magiaa "taito johtaa tapahtumia taikakeinoin", erään sanakirjamääritelmän mukaan.

   Poista
  6. H O, sanojen tavaaminen on englanniksi "to spell".

   "Spell" = a spoken word or form of words held to have magic power

   Ei nämä jutut sattumaa ole.

   Poista
  7. Englannin kieleen sisäänkirjoitetusta tasosta LEVELi jakoi ennen joulua youtubeen "Matrix, sanat osa 2, eng." Oli aivan loistava, ja halusin opetella senkin huolella. Mulla oli kuulematta enää puoli tuntia ohjelmasta kun se poistettiin! Siis kirjaimellisesti muutaman tunnin sisällä siitä kun kuuntelun aloitin ohjelma lähti.
   Yritin löytää ao. ohjelmaa eri palvelimilta tuloksetta. Löysin kyllä vastaavantyyppisiä, hyviä nekin, mutta mielelläni tilaisin just ao. ohjelman, kun vaan tietäisin minkä niminen se on ja mistä tilata.
   Ohjelma ei siis ollut LEVELin itsensä tekemä, vaan ilmeisesti brittien tekemä? Erikoisuutena oli, että siinä oli kuvia vain hyvin vähän, koko ohjelma oli tekstiä, jota joku miesääni luki - selventävästi painottaen. Erittäin valaiseva siis.
   Tuli mieleen, josko Antero tiedät tai joku tietäisi sen tai vastaavan, jota suosittelisit tästä aihepiiristä?

   Poista
  8. Tilhi, Female Illuminati ei ole se paras kokonaisuus aloittaa. Se ei voi oikein aueta, ennen kuin olet katsonut pariin kolmeen kertaan Tsarionin Atlantis-luennon. Ja ehkä kannattaa katsoa ensin myös Irish Origins of Civilization, niin on vähän valmiimpi Female Illuminatille.

   Nämä kaikki luennot ovat niin järkälemäisiä kokonaisuuksia, että yksi katselukerta ei yleensä riitä. Ne muistiinpanovälineet todellakin on tarpeellisia. Esimerkiksi Age of Manipulation on yli 10 tuntia tiukkaa asiaa ilman ylimääräisiä lässytyksiä. Se on aivan uskomatonta millainen määrä tietoa yhdellä ihmisellä voi olla.

   Mahtavaa että olet päättänyt lähteä tutkimaan Tsarionin materiaalia. Se on melkoinen kärsivällisyysharjoitus, kun tietomäärä on niin järkyttävän suuri. Tsarionin materiaalin tutkimisessa on vähän sama ilmiö kuin EES:n lukemisessa: Kannattaa tutustua materiaaliin vanhimmasta uusimpaan kronologisessa järjestyksessä.

   Poista
  9. Juu Antero, sen tosiaan opin, että järjestyksessä ja rauhallisesti tuossa on viisasta edetä. Ja itseasiassa tuon alun jälkeen eteninkin kuten ehdotat. Kuuntelin pari kertaa Atlantiksen ja sen jälkeen Irish Origins of the civilization, osittain useita kertoja. Atlantikseen ostin myös kirjan, siinä kokonaisuudessa se tuntui omalla kohdalla tukevan hyvin videota. Muutenhan videot on mahtavan kattavia sisällöllisesti, ja niitä täydentää laajat ja perusteelliset artikkelit.

   EES-blogissa arvostan paljon tätä selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä. Asiat ja kokonaisuudet on nopeita löytää, niistä on helppo tauon jälkeen jatkaa. Unslaved.comissa tuntuu olevan hiukan hankalampi käytettävyys. Jokaisen kokonaisuuden kohdalla (mun) pitää kelata videoiden ohi viimeisimpään, jotta pääsen kuuntelemaan ensimmäisen videon. Vaatii jonkun verran keskittymistä, jotta hahmottaa mikä video kokonaisuudessa on ylipäätään tarkoitettu ensimmäiseksi. Toinen hidastava juttu on se, kun video ei tallennu jatkamaan siitä, johon kuuntelu jäi, paitsi silloin kun jättää sivun ja kännykän auki. Toki on hyvin mahdollista, että jotain/paljonkin sivuston käytössä on jäänyt mulla hoksimatta.
   Selkeät sisällysluettelot, joista klikkaamalla voisi näppärästi edetä, kuten EESissä, auttaisi jokatapauksessa huomattavasti.
   Pienestä teknisestä kankeudesta (sivuston tai käyttäjän) huolimatta aivan huikaiseva ja korvaamaton aarteisto, kultakaivos ja timanttivarasto!

   Poista
  10. Lisätään tähän talismaanisten sanojen listaan "solidaarisuus".

   "Eurooppaministeri Tuppurainen: Elpymis­paketissa kyse on solidaarisuudesta, ja se on Suomelle tärkeää myös turvallisuus­poliittisesti"

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007965625.html

   Eikös sitä kommunismiakin myyty kansalle solidaarisuudella?

   Poista
  11. Myytiin toki.

   Mieleen tuli pari talismaania, jotka saa ns. poistamaan varmistimen. Yksi ikiaikainen ällötyspari on 'erilaisuus-suvaitsevaisuus', jotka tällä hetkellä ehkä enemmän hyllyllä, kun hybriditietoisuus on kuuminta hottia. Mutta tää on ollut sellaista sanaväkivaltaa, ettei mitään rajaa.
   'Erilainen' on suotavaa olla, jos ymmärtää 'olla erilainen' oikealla tavalla. 'Suvaitsevainen' on aivan ehdottomasti oltava, mutta vain tarkasti määriteltyjä asioita kohtaan.

   Tavoiteltava tapa 'olla erilainen' on esimerkiksi kokea olevansa toista sukupuolta kuin keho antaisi olettaa. Jos tämä ei syystä tai toisesta onnistu, niin 'erilaisuutta' tulisi tavoitella esimerkiksi värjäämällä hiuksensa neonvärillä tai ottamalla lävistyksen. 'Erilainen' saa myös olla istumalla keskellä autotietä, makaamalla junaraiteilla ja hyppäämällä katolta ilmaston vuoksi.
   'Erilainen' ei kuitenkaan saa erehtyä olemaan esimerkiksi ajattelemalla omilla aivoillaan tai tuomalla esiin omia, vääriä mielipiteitään.
   Vääränlaista 'erilaisuutta' 'suvaitsevainen' ei saa missään nimessä lähteä hyväksymään saati 'suvaitsemaan'.

   Jaetaanko jossain manuaaleja, joista jengi käy tarkistamassa, milloin ja miten olla 'suvaitsevainen' ja milloin ei? Vai mistä muuten oikealla tavalla 'suvaitsevaiset' tietävät, että muslimihuntuun verhoutunutta terroristileiriläistä pitää 'suvaita', teki hän mitä tahansa, mutta esim. Päivi Räsästä ei saa lähteä 'suvaitsemaan', vaikka hän ei tekisi mitään?

   Manuaalin puuttuminen on fataalia: jos et onnistu olemaan 'erilainen' tai 'suvaitsevainen' määritellyillä tavoilla, se tarkoittaa automaattisesti, että olet myös 'rasisti', 'fasisti' tai joku muu raskaansarjan talismaani-hirviö, joka polkee yhtä talismaanikuningasta, 'ihmisoikeuksia'.

   Aarrgh.

   Poista
  12. Ei ehkä kannata etsiä logiikkaa sieltä missä sitä ei ole.

   Poista
 2. To spell, niinpä. Tavata, sana joka kuvaa muumuassa tutun tai tuntemattoman henkilön kohtaamista. mm. "kohdata, nähdä, tavoittaa joku, olla tapaamassa tai tapaamisessa; tulla kosketuksiin tai lähekkäin erityisesti seurustelu mielessä " Mitä teemme kun tavaamme sanoja? Kieli paljastaa ja kertoo paljon asioita, kun malttaa pysähtyä kuuntelemaan sitä, ainaisen kuulemisen sijasta. Sitä pitää ymmärtää, eli kiertää ympäri tai ympäröidä, tutkailla ympäriltä kunnes se on ymmärretty ja näin otettu haltuun omaksi. Vähän kuten uutta aineellista omaisuuttakin.

  VastaaPoista
 3. "Välittää" on aika taikasana kanssa jos vähän alkaa kaivelemaan. Välittää, eli toimia välittäjänä, toimittaa eteenpäin, eli kun "välität" toisista, välität heille kulttia ja sen opinkappaleita eteenpäin. Siksi se toisista "välittäminen" on niin tärkeätä.

  Asiathan käännetään aina päälaelleen näiden toimesta.

  VastaaPoista
 4. Puhutut sanat, kirjoitettu teksti ja tietyn värähtelytaajuuden omaava musiikki tai äänet todellakin on tietynlaista ”taikaa”, joilla pystyy vaikuttamaan ihmisten mieliin. Ihminenhän pystyy vaikka saada toisen ihmisen tappamaan itsensä ”oikeilla” sanavalinnoilla ja lauseilla, jos niikseen tulee ja on täydellinen ymmärrys ihmisen psykologiasta. Niin ja symbolit ja symboliikka samoin!

  VastaaPoista
 5. Vielä tähän taikuuteen ja psykologiseen vaikuttamiseen sen verran, että kun muistetaan, että englannin spelling tarkoittaa sellaista"tavaamista", jossa ainoastaan luetellaan sanan kirjaimet oikeassa järjestyksessä, ollaan asian ytimessä.
  Tämä "tavaaminen" on monelle englantia puhuvalle haastava tehtävä, mikä luonnollisesti johtuu kirjoitusasun ja ääntämisen erilaisuudesta. "Spelling" on kuitenkin omiaan lisäämään sanojen painokkuutta. Otetaanpa esimerkki Lontooksi, toisin sanoen if you spell magic, it is M-A-G-I-C, johon kirjainten painokkaalla luettelemisella tulee heti roppakaupalla lisää poweria. P-O-W-E-R.
  C-R-E-E-P-Y, vai mitä?

  VastaaPoista
 6. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronakriisista-jaa-selkea-jalki-suomalaisten-muistiin-sanoo-presidentti-niinisto-mtv-uutisille-kun-tasta-selvitaan-tulee-helpotuksen-huokaus/8125026

  "Henkisellä puolella kriisistä jää presidentin mielestä selkeä jälki suomalaisten muistiin.

  – Luulen, että useimmille jää päällimmäiseksi mieleen se, että maailmassa ja elämässä voi sattua asioita, jotka ovat omien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jopa yhteiskuntien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

  – Silloin, kun tällainen muistikuva jää, ehkä ollaan valmiimpia, kun jotain muuta joskus sattuu."

  Tässä puhutaan ihan suoraan asiasta, joka monesti jää vaille huomiota, eli näissä kriiseissä ei ole kyse ainoastaan siitä mitä NYT tapahtuu, vaan myös siitä, mitä nyt tehdyt asiat, (tietoisen mielen ohi) opitut ajattelu- ja käyttäytymismallit MAHDOLLISTAVAT tulevaisuudessa.

  Tämänkin "kriisin" ja sen varjolla tehdyt asiat on edelliset kriisit mahdollistaneet.

  VastaaPoista