torstai 22. huhtikuuta 2021

JUST 14 MORE YEARS


Tätä kaivattaisiin myös Suomeen:2 kommenttia:

 1. Ei nyt ihan samaa, mutta päivittäin ajelen erään romueetun tontin ohi, piha kuin kaatopaikka ja jossain töllissä lakana jossa miehenkorkuisella tekstillä:korona on ku$etus, myös muita aiheeseen liittyviä julisteita täynnä, en tiedä onko sama kaveri mutta myös pienessä autossa sama teksti takaikkunan kokoisena bongattu muutamaan kertaan.

  VastaaPoista
 2. Röyhkeätäkin röyhkeämpi propaganda, pelonlietsonta ja maailmankuvan vääristäminen jatkuu.

  "Patrik Sjöberg julkaisi pysäyttäviä kuvia sairaalavuoteelta – rokotevastaiset ”herneaivot ja foliohatut” saivat legendan veren kiehumaan"

  https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/4c0a460f-9eaf-4411-9e4d-686c3d40126d

  "Patrik Sjöberg, 56, sairastui vakavasti maaliskuussa. Ruotsalainen makasi sairaalassa nukutettuna kaksi viikkoa, koska hänen molemmat keuhkonsa olivat tulehtuneet. Sjöberg kotiutui noin kaksi viikkoa sitten huomattavan heikossa kunnossa."

  "Sjöberg ylisti sairaalan henkilökuntaa jo kotiutuessaan. Koronan vastustajille hänellä oli sanansa sanottavana.

  – Se, että näytän kuvat täällä johtuu kaikista herneaivoista, jotka kyseenalaistavat göteborgilaisten asenteen covid-19-tautiin, Sjöberg kirjoittaa julkaisussaan.

  – Pandemian kieltävien paskiaisten pitäisi jutella niiden kanssa, jotka työskentelevät sairaalassa. He raatavat niska limassa ja ovat todellisia sankareita, eivätkä ansaitse kuulla foliohattujen, vastarannankiiskien tai harrastajatutkijoiden tarinoita.

  VAIKKA SJÖBERGILLÄ EI OLLUT KORONAA, kärsi hän samankaltaisista oireista. Kuntoutuja on saanut koronaepäilijöistä tarpeekseen."

  Huhhuh.

  Valtamedia ei kerro vilpitöntä totuutta. Se laittaa luomaan haluamaansa totuutta informaation kautta.

  VastaaPoista