lauantai 10. huhtikuuta 2021

Lasten rokoteaivopesu ja pedofiilisymboliikka


Lasten aivopesuun on keksitty uusia keinoja: 

Alla olevista kuvakaappauksista näkee miten animaatiohahmon asussa on käytetty Boy Lover -pedofiilisymboleja.


Rintakehässä, olkapäissä

Rintakehässä, olkapäissä

Haaroissa, polvissaTästä symboliikasta on ollut juttua aiemmin jopa Ylen uutisissa:


Pedofiilisymbolit esiteltynä Ylen uutisessa


Pedofiliasymboliikkaa on käsitelty tässä blogissa runsaasti aiemminkin. Suosittelen tutustumaan aiheeseen pedofiliatunnisteen kautta.

Tämä pedofiilisymboliikkaa käyttävä virtuaalitodellisuusohjelma on suuren kansainvälisen mainostoimisto Ogilvyn tuotantoa.

"Ogilvy is a New York City-based British advertising, marketing, and public relations agency. It was founded in 1850 by Edmund Mather as a London-based agency. In 1964, the firm became known as Ogilvy & Mather after merging with a New York City agency that was founded in 1948[3] by David Ogilvy." (Wikipedia)


Mainittu David Ogilvy oli yhtiön oman esittelyvideon mukaan entinen Mi6-jäsen. Miten yllättävää.


Kuvakaappaus Ogilvyn esittelyvideosta

Mi6-pinssi, jossa tuttua silmäsymboliikkaa


Kiitos vinkistä A-4.6.

13 kommenttia:

 1. Propaganda kiihtyy:

  https://www.mediuutiset.fi/uutiset/mu/cd884c36-737d-46ec-a29d-c013b4762417

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.express.co.uk/news/royal/1421098/Prince-Philip-news-Duke-of-Edinburgh-dead-Freemason-Windsor-Castle-Queen

   Poista
  2. "Hyviä uutisia on jo saatu Turusta, jossa on ollut voimassa kasvomaskisuositus kouluikäisille. Turussa altistumistapauksia on saatu vähennettyä ja koulunkäynti on voinut jatkua ilman keskeytyksiä."

   Näin perheellisenä ihmisenä sanon että tässä kulkee minulla raja. Jos pieniä lapsia kehittyvine aivoineen ja psyykkeineen aletaan altistaa hapenpuutteelle ja ties mille henkisille vaikutuksille kasvojenpeittämisineen, niin ollaan jo niin pitkällä sairauden puolella että en varmasti jätä asiaa siihen.

   Poista
  3. Netissä koodailtiin eilen ”yhteensattumia” prinssi philipin kuoleman suhteen. Hän kuoli 99-vuotiaana, vuoden 99. päivänä, 9. Huhtikuuta. Myös päivämäärä 9.4.2021 on numerologisesti 9. Gematriassa muunmuassa sanat: Ritual, die, worship, friday, prince Philip ja royals, ovat kaikki numerologisesti 9. Prinssi Philip kuoli 3 vuotta ja 33 kuukautta edellisen täyden auringonpimennyksen jälkeen. Gematriassa ”Solar eclipse sacrifice” = 99. Seuraavan löysin itse: Prinssi Philipin syntymäpäivän mukaan laskettu sielunkortti on tarotissa kortti numero 20. Judgement. Gematriassa: Judgement = 99. Aika paljon yhteensattumia.

   Poista
  4. Miettikää minkälaista vauriota kehittyvälle lapselle tämä tekee. Lapsen aivot/alitajunta ei kykene kehittämään kunnollista eleiden, ilmeiden ja tunteiden tunnistusta, jos kasvot ovat peitettynä jatkuvasti.

   Millaisia ihmisiä heistä tulee? Autisteja vaiko vain tunnevammaisia? Kognitiivisesti ja sosiaalisesti puuttellisia joka tapauksessa. Ja tämä jo siis pätee, vaikka pelkästään aikuisilla olisi maskit. Auta armias, jos omanikäisiltä kavereiltakin peitetään kasvot.

   Off-topic:
   Mitäpä, arvon herrasväki, teille sanoo tuo Bill Gatesin himo "himmentää aurinkoa"? Hän ilmeisesti luulee olevansa joku jumala, joka voi vaan päättää mitä planeetallemme tehdään. Silläkin saataisiin äärimmäiset kriisit aikaiseksi, jota tottakai käytettäisiin agendan ajamiseksi.

   Poista
  5. Gates yrittää estää tulevan auringonpurkauksen vaikutuksen ihmisiin ja muut auringon positiiviset vaikutukset. Auringonpurkaukset ovat todella korkeavärähteistä energiaa, jotka vaikuttavat ihmiskehoon, mieleen ja henkeen, koska kaikki nämä ovat myös ”vain” energiaa ja värähtelyä. Myytinkertojat -kanavallakin on spekuloitu paljon tämän auringonpurkauksen mahdollisuudesta. Henkisissä piireissä tästä eventistä on puhuttu jo pitkään. Kaikki ennusteet siitä, että milloin se tapahtuu on toki kyllä menneet pieleen. Kaikki odotti, että 21 tai 25 päivä joulukuuta 2020 olisi tapahtunut. Kyse ei ole mistään ihmisten massavalaistumisesta tai vastaavasta, mutta tuollaisella energiapommilla on luultavasti sellaiset vaikutukset, että jokainen olio maan päällä tuntee sen ja tällaisen kokemuksen seuraksena taas aukeaa uusia ovia. Tämän tapahtuman estämisestä tai vaimentamisesta tässä auringonpimennys-agendassa minun mielestäni on kyse.

   Poista
  6. Oman mielenkiintoisen rikkansa propagandasoppaan tuo Hesarin "mielipideosasto". Elokuussa sinne ilmestyi kirjoitus, jossa lastenlääkärit "tuomitsivat testit lasten pahoinpitelyksi". https://www.suomenmaa.fi/uutiset/lastenlaakarit-tuomitsevat-hsssa-hyvakuntoisten-lasten-koronatestit-pahoinpitelyyn-verrattavaa-toimintaa/ Päämäärä oli kaksoisviestintä ja kaasuvalo: 1) kerromme totuuden, mitä testit oikeasti ovat ja poistamme itseltämme näin karmallisen vastuun 2) ajamme lampaan alitajuntaan valheellisen rauhantunteen, että 'joku korkea-arvoinen ja vaikutusvaltainen tuolla jossain on sittenkin huolissaan lastemme hyvinvoinnista', joka puolestaan lamaannuttaa sen, että yksilö itse heräisi asiaa miettimään tai sen eteen mitään tekemään.

   Jälleen ovat lastenlääkärit kirjoittaneet hesariin "mielipiteensä". Tällä kertaa viesti on: lapsia ei pitäisi maskittaa, kunhan heitä testataan paljon ja rokotetaan. https://www.hs.fi/mielipide/art-2000007911862.html

   Medianlukutaidoton, kritiikitön ja hyväuskoinen lammas ei kykene näiden kahden, muutaman kuukauden välein tuutatun "mielipiteen" jäätävää dissonanssia tiedollisella tasolla käsittelemään, joten se painuu suoraan alitajuntaan.
   Siellä, tiedostamattomassa leijuu epämääräinen möykky: "Lasten maskittaminen on väärin ja tuhoisaa heille, joten siltä vältytään kunhan heitä pahoinpidellään tarpeeksi testaamalla."

   Poista
 2. Voi vaan kuvitella, mihin muuhun tarkoitukseen tälläisia sovelluksia voitaisiin käyttää. Aika sairasta

  VastaaPoista
 3. Ei rokotetta, ei evakuointia. Aika jännä tosiaan että näin "luonnon" katastrofejakin tuntuu tänä vuonna tapahtuvan jatkuvalla syötöllä.

  https://www.bitchute.com/video/m6jDTNE2tOir/

  Tässä näitä katastrofeja joita tapahtunut lähiaikoina:

  https://www.youtube.com/channel/UCp2Ld1eSnZjiWbOd4sQOp6Q

  VastaaPoista
 4. https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4093748


  Eskarilaisille maski vai ymmärsinkö väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tarkoitus on maskittaa kaikki. Lapsille kun se opetetaan, niin paluuta ei ole. Itse näen että halu on maskittaa ihmiset heidän lopun elämän ajaksi. Katsokaa kun vedetään pakasta samat "asiantuntijat" esim. tuo Eeva Ruotsalainen.

   Poista
 5. "Olemme aloittaneet työn myös 5–11-vuotiaiden ikäryhmässä sekä pienempien lasten ikäryhmissä kuuden kuukauden iästä lähtien." https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007923686.html?fbclid=IwAR3pkPepHEvWm6zXDHzCpn6oHYdajeGgoY81g67_4lJCb80zh-NtCm2fiqo

  VMP

  VastaaPoista
 6. https://www.youtube.com/watch?v=ODicS-ddVcA
  Aika erikoinen animaatio sertifikaattifirmalta, jolla on aika erikoinen logo.

  VastaaPoista