torstai 22. huhtikuuta 2021

Valta Kuuluu Kansalle OSA III


Onko Alfa-TV:n Ilkka Tiainen uusin leijona? 

Jos Venäjällä pidätetään toimittajia, suomalainen media nostaa siitä aina ison kohun. Kun sama tapahtuu Suomessa, media on täysin hiljaa. Yksikään tämän pidätetyn toimittajan kollega ei nähnyt uutisoinnin arvoisena sitä, että Suomessa toimittaja pidätetään mielivaltaisesti ilman mitään perusteita. Edes verorahoilla pyörivä Yle ei nähnyt asiaa huomion arvoisena.

Suomalaiset alkavat vähitellen herätä siihen, että Suomea johdetaan ulkomailta. Vielä kun herättäisiin siihenkin, että valtamedia on tässä tyranniassa mukana.

10 kommenttia:

 1. Viralliseen kerrontaan maailmasta on aina kuulunut, ainakin täälä meillä, että mielivalta, alistaminen ja väkivallanteot hallintojen ja heidän asiamiestensä toimesta tapahtuu "tuolla" ja "tuolla" jossain kaukana, kuten esimerkiksi juuri Venäjällä, ei koskaan täälä meillä.

  Pahuuden tarinointiinhan aina kuuluu ajasta ja paikasta riippumatta, että sitä ei ole olemassakaan, tai että se tapahtuu tuolla jossain, ei täälä.

  Tahtoisin vielä huomauttaa, että poliisi ei ole kansalla töissä, poliisi on hallintojärjestelmällä töissä.

  VastaaPoista
 2. Pitää varmaan mennä vuoteen miekka ja kilpi tai vielä kauemmas, eli aikaan jolloin kyläläiset mahtuivat kaikki ison puun alle päättämään asioistaan yhteisesti, silloin viimeksi se valta taisi olla kansalla. Suomessa varmaan Euroopassa pisimpään, aina ruotsien tuloon asti, sitä kautta piti varmaan se linnakin polttaa ja kaikki arkistot sen mukana ettei jälkipolville jäisi väärää käsitystä kenelle se valta kuuluu. Oliko se Aleksandrian kirjaston käräytys tehty samasta syystä, tiedä häntä, mutta kovasti meiltä historiaa pimitetään.

  VastaaPoista
 3. Päivän Psykoosit - Erikoisraportti: Uusi seuraleikki Helsingissä!

  https://tokentube.net/v/2756391625/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappuna saadaankin varmaan oikein kunnon kinkerit pystyyn🤠

   Poista
  2. Niin, tässähän porukka oli selvinpäin. Mitenköhän humalassa olevat ihmiset suhtautuu tähän poliisien mielivaltaan?

   Poista
  3. Humalaisessa ihmisjoukossa myös he, jotka ovat alunperin ilmaantuneet paikalle ihan vain ryyppäämään, saattavat liittyä myös mukaan mielenosoitukseen. Kännissä kun tietyt estot tuppaavat katoamaan ja uskaltaa sanoa ääneen sen, mitä oikeasti ajattelee tästä nykymenosta. Kaljapäissään myös saattaa kaivata jonkinlaista toimintaa ja huliganisointia, ihan vain perseilyn ilosta :D Innolla (ja kauhulla) odotan vapun meininkejä.

   Poista
 4. Kovasti sitä toivoo, että nyt on nähty poliisin mahalaskun pohjakosketus ja tästä alkaa huima nousu pimeydestä kohti valoa. Ja ei kai tästä ole muuta tietä kuin ylöspäin... eihän...?

  Tuo videolla mainostettu järjestö on kuitenkin jonkunlainen valonsäde poliisin pimeisiin poteroihin - toivottavasti kerää mittavan jäsenistön ja tuo haussa oleva kärki löytyy pian!:

  "Kansainvälisesti toimiva järjestö Police For Freedom on aloittanut toimintansa nyt myös Suomessa.

  Missionamme on yhdistää poliiseja, armeijan henkilöstöä ja muita turvallisuusalan toimijoita kulkemaan yhtenä rintamana yhdessä muun kansan kanssa vapauttamme, demokratiaa, ihmisoikeuksiamme, perustuslakiamme ja eettisiä sekä moraalisia arvojamme rauhanomaisesti puolustaen tässä haastavassa maailmantilanteessa. Meillä kaikilla tulisi olla yhtäläinen oikeus sananvapauteen, vapaaseen liikkumiseen ja kuulluksi tulemiseen ilman pelkoa leimatuksi tulemisesta, sensuurista tai muusta häirinnästä tai syrjinnästä.

  Kansalaistemme tulee tuntea olonsa turvalliseksi ja suojelluksi poliisin läsnäollessa.

  Tarjoamme moniammatillisen ryhmämme luottamuksellisen tuen, tietoa, neuvontaa, vertais- ja keskustelutukea, juridista apua ja uusia työkaluja rauhanomaiseen kanssakäymiseen kansan kanssa yhteistyötä tehden poliiseille, armeijan ja muiden turvallisuusalojen jäsenille. Police For Freedom – järjestöön voit olla halutessasi yhteydessä myös anonyymisti, matalalla kynnyksellä.

  Löydät lisää tietoa Police For Freedom – järjestön kansainvälisestä toiminnasta ja myös Suomen osaston yhteystiedot osoitteesta https://policeforfreedom.org

  Haemme nyt henkilöä joka haluaa toimia järjestössämme eturintamassa yhteisellä asiallamme -voit olla esimerkiksi virassa oleva, entinen poliisi tai eläköitynyt poliisi.

  Toimin Police For Freedom Suomen koordinaattorina ja minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen suomi@policeforfreedom.org.

  Tule mukaan marssimaan vapautemme puolesta!"
  (Telegram)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että pohjaa on vielä nähty. Touhu tulee melko suurella todennäköisyydellä menemään vielä hullummaksi.

   Mutta ehkä se on hyvä asia. Tällä hetkellä poliisi herättelee horkkaunisia enemmän kuin yksikään blogin kirjoittaja tai tubettaja.

   Poista
  2. Totta. Sillä ehdottomasti on puolensa, että pahan järjestelmän pimeä sisin on nyt kaikkien avoimesti ihmeteltävissä. Siis sellaisten, jotka dissonanssin huuruttamien linssien läpi nyt ylipäätään jotain näkee.
   Koskaan ei ole ollut näin helppoa näyttää konkreettista kättäpidempää siitä, mistä puusta tämä yhteiskunta on veistetty.
   Ja eipä siinä mittään, jos tekevät ao. esittelyn itse, totuustaistelijoiden puolesta. :)

   Poista
 5. S A N A T O N :( olen aina luottanut poliisiin ja sen antamaan turvaan, mutta tää vetää kyllä hiljaiseksi! Mitä helvettiä tapahtuu....miksi media on hiljaa? Alkaa muistuttamaan Turkin touhua, väärästä mielipiteestä ilman laillisia perusteluja, lukkojen taakse. Pelottavaa.

  VastaaPoista