keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Pelastaja-Bill


Pelastus on täällä!Kaikki heti piikille!

7 kommenttia:

 1. Katupölyrokote + autojen kieltäminen + maskit + ulkonaliikkumiskielto = 1500 säästettyä henkeä (toimenpiteet saattaavat aiheuttaa välillisesti 15000 tuhatta kuolemaa muista syistä, mutta tällähän ei ole mitään merkitystä, koska pääasia on, että katupöly ei enää tapa ikinä ketään). Koomista on se, että tämä on hyvin pitkälti logiikka tässä koronasekoilussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin tulee katupölyturvavälit?

   Poista
  2. Todennäköisesti samoihin aikoihin, kun katupölyvilkku -aplikaatio ja katupölytestit, jotka ei testaa, että onko testattavalla katupölytartunta vai ei. Pumpulipuikolla sipaistaan korvan takaa ja jos löytyy minkäänlaista pölyä, niin tapaus todetaan katupölytartunnaksi.

   Poista
 2. Suosittelen muuten katsomaan Bitchutesta Fall cabal -sarjan jatko-osat ja koko alkuperäisen 10-osaisen dokkarin, jos ette ole vielä nähneet. Bill Gates -kaninkolo on SYVÄ!!!

  https://www.bitchute.com/channel/ws4fMTn6yNc7/

  VastaaPoista
 3. Ja positiiviseksi katupöly tartunnaksi merkitään jos lääkäri epäilee että potilas on kesä aikana kävellyt ulkona jolloin pöly on saattanut tarttua. Ruumiin avauksessa sitten todetaan, että oliko kuolemaan vaikuttanut tekijä katupöly vai siitepöly ja median ilmoittamat tartunta luvut tarkentuu sitten sen mukaan 2 vuoden päästä. Katupöly muunnos, jota ei voi testillä havaita, on havaittu. Varmuuden vuoksi suosittelemme pohjoisnavallakin asuvia pysymään sisällä ja käyttämään tupla maskia ja ottamaan rokote koska etelä euroopassa on epäilty olevan vaaralliselle katupölylle, joka saatta jopa alentaa kuolleistuutta, altistuneita.

  VastaaPoista
 4. Jotenkin käsitän itseni kuuluvan laajenpaan kokonaisuuteen, osaksi tätä palloa/lättyä. Ympäristöä ja ihmisten toimintaa seuraamalla vaikuttaa että olen junassa jonka raiteet päättyvät seinään, kun väkirikkaiden maiden keskiluokka vaurastuu ja pääsee samaan tahtiin kulutuksen suhteen junan nopeus kiihtyy exponentaalisesti. Itse toivon ja uskon että yksilöiden "herätessä" katastrofilta voitaisiin välttyä ja pelastaa niin ihmiset kuin ekosysteemikin.
  Luultavasti "eliittikin" ymmärtää olevansa samassa junassa, toki hieman paremmassa vaunussa, yhtä kaikki matkalla kohti seinää. Heidän ratkaisuna väkimäärän vähentäminen ja jäljellejääneiden kouliminen orjiksi.
  Eli kolme vaihtoehtoa:
  Koko elonkehän tuhoutuminen.
  Ihmiskunnan herääminen ja sitä kautta uusi terveempi maailma.
  Ihmiskunnan tuhoutuminen mutta elonkehän säilyminen harvojen herkkuna.
  Tältä kannalta arvioiden ihmiskunnan omaehtoinen pelastuminen olisi toivottavin vaihtoehto, mutta pelastaja Bilin vaihtoehto tulee kakkosena, en katso olevani niin paljon delfiiniä ylempänä että koko maailma pitäisi uhrata jotta voisin säilyttää ihmisyyteni törmäykseen asti.

  VastaaPoista