tiistai 13. huhtikuuta 2021

Mikko Kemppe: Potkut Terveystalolta, Korruptio, Koronakatsaus - Mikael Kivivuori


Erittäin hyvä keskustelu, jossa Terveystalolta totuuksien ääneen sanomisesta potkut saanut lääkäri Mikael Kivivuori käy läpi monia mielenkiintoisia näkökulmia liittyen meneillään olevaan koronakusetukseen ja yhteiskunnalliseen korruptioon.


7 kommenttia:

 1. Yli 20k katselukertaa parissa päivässä. Kyllä suomalaisetkin vähitellen heräilevät.

  VastaaPoista
 2. Hyvä pätkä, mutta pahaa pelkään, että Kivivuori on reippaanlaisen ulosantinsa takia liian helppo leimata "sekopääksi, joka puhelee ihan omiaan" ja siksi itse sisältö menee monilta ohi. Itse allekirjoitan hänen viestinsä täysin ja jaan linkkiä niin paljon kuin suinkin pystyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on siinä ajatusmaailmassa, että viesti voidaan sivuuttaa sen kertojan (mahdollisesti epämiellyttävän) ulosannin perusteella, en tiedä voiko itse viestikään mennä perille.

   Poista
  2. https://www.youtube.com/watch?v=lR35zcvAZfc

   Poista
  3. Valitettavasti suurin osa ihmisistä kuuluu juuri tähän kerhoon, tärkeämpää kuin mitä kerrotaan on kuka kertoo. Yhtä lailla valitettavasti me tarvitsemme näitä ihmisiä jotta voisimme elää tulevaisuudessa ihmisarvoista elämää. En tiedä mikä olisi se viisasten kivi joka kääntäisi asian tärkeämmäksi kuin esittäjän, jos se jostain löytyy maailma muuttuu hyvinkin ripeästi, lähes kaikki tieto on saatavilla jos vain massat avaisivat silmänsä sille saisimme jotain aikaiseksi, muuten hommat jäävät pienen piirin puuhasteluksi.
   Siksi tämä touhu tuntuu välillä toivottomalta, kun päivästä toiseen hakkaa päätään kovaa vasten ja koittaa tökkiä edes jonkun lampaan tiedon polun alkuun. Vastassa on koko iso media, viranomaiset ja poliitikot "kansakunnan isä" Saulin johdolla, siinä ollaan aika kovilla kun käydään taistoon aseina pienmedia, blogistit, tubettajat ja muutama omalla nimellään esiintyvä rohkea, mikä tahansa asia jota voidaan arvostella tulee myös sitä saamaan osakseen, oli kyseessä sitten ulkonäkö,ulosanti,menneisyys, kytkökset tai mikä vaan epäolennainen seikka. Myös tällä puolen aitaa on toimijoita joilla ei välttämättä ole puhtaat jauhot pussissa, eikö joku viisas sanonut: pidä ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä.

   Poista
  4. Toisella korvalla kuuntelin tänään eduskunnan kyselytuntia. Demariedustajat puolustivat pääministeriä asiassa kuin asiassa sen minkä ennättivät, ja kun kysymyksiä kohdistettiin suoraan pääministerille, vastaamaan nousikin valtiovarainministeri. Ja sitten kun Marin viimein vaivautui vastaamaan, vaivaannuin hänen tyhjänpäiväisestä ja ympäripyöreästä vuodatuksestaan, jollaiseen hänet on ikävä kyllä koulittu. Mutta niin kuin keskiverto suomalainen ajattelee: ai että, kun oli tyylikkään näköinen jakku! (vai miksikä hänen asuaan nyt pitäisi nimittää).
   Marin pukeutuu mielellään mustaan, koska sillä hän pyrkii luomaan auktoritettia, jota hän ei kokemuksellaan eikä muullakaan poliittisella osaamisellaan pysty saavuttamaan. Ja jos tilanne käy pahaksi, kohta mediassa muistutetaan, että älkää nyt Sannaa kiusatko. Hänhän on vain pienen lapsen äiti, joka terapoi itseään pesemällä kotonaan vessaa. Että niin urhea, työteliäs ja nättikin. Olkaa tekin kuin Sanna! Ja antakaa anteeksi, jos hän joukkoineen pilaa koko Suomen. Eihän hän sitä varmastikaan tahallaan tee. Ja parhaansa hän ainakin yrittää. Onhan hän niin nättikin. Ja sanoo sanottavansa selkeästi. Hänellä on varmastikin rankkaa. Ja onhan hän niin nättikin - eikun sen taisinkin jo sanoa. Mutta onhan hän. Oikein sopiva pääministeriksi. Oikein sopiva.

   Poista
 3. Kivivuoren kavereita. Katsokaa ihmeessä tutkijan mielipide rokotteista. Noita piikkejä ei saa ottaa kenenkään.


  https://tokentube.net/v/3137801168/Onko-Koronaa--PCR-testit--L%C3%B6ytyik%C3%B6-Maskeista-Nanopartikkeleja----Kalevi-Korento--35

  VastaaPoista