sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Aton-kultti - osa 28: Vapaat muurarit


Päivitetty 16.7.2018.

Miksi vapaamuurarit - esoteerinen veljeskunta - kutsuu itseään "vapaiksi muurareiksi"? Wikipedia kertoo organisaation historiasta:
"Liikkeen 1700-lukua edeltäneiden varhaisempien juurien ja vaikutteiden on katsottu olevan keskiajalla syntyneissä muurarikilloissa ja -looseissa. Ensimmäistä kertaa termi vapaamuurari (engl. freemason) mainitaan kirjallisissa lähteissä vuonna 1376. Englannissa alettiin käyttää nimitystä vapaamuurarit joistakin erityisesti suurten katedraalien rakennustöihin osallistuneista kivi- ja rakentajamuurareista, joilla oli laillinen oikeus liikkua vapaasti eri puolilla Eurooppaa rakennustyömaalta toiselle, kun muu kansa ja myös suuri osa tavallisista muurareista oli varsin paikkaan sidottuja."
"Eliitillä" on aina enemmän tai vähemmän uskottavalta kuullostava eksoteerinen selitys asiaan kuin asiaan. Tarina muurarikilloista ja niiden jäsenten vapaasta liikkumisoikeudesta kuullostaa loogiselta ja järkevältä. Siihen on helppo uskoa.

Toisaalta vapaamuurarien riveistä löytyy myös sellaisia henkilöitä, jotka ovat julkisesti tuominneet edellä mainitun muurarikiltateorian hölynpölyksi. Korkea-arvoinen 32. asteen vapaamuurari Robert Hewitt Brown kirjoitti vuonna 1882:
"The theory that our fraternity had its origin in the building societies of the middle age is sufficiently disproved by our ritual itself, which has many features that are totally inconsistent with any such theory, and point to a far more remote era; although many things relating to operative masonry were no doubt then ingrafted on it." - Robert Hewitt Brown (Stellar Theology and Masonic Astronomy)

Esoteerisella tasolla vapaamuurarien nimellä ei ole oikeastaan mitään tekemistä muurarin ammatin kanssa. Kyse on sanaleikistä. Sana freemason on koodi muinaisegyptiläisille sanoille phre (aurinko) ja mas (lapsi). Phre-massen on suomeksi "auringon lapset" - sopiva nimi Aton-kultin salaseuralle.

Aurinko ja lapsi ovat keskeisessä roolissa tarotin kortissa Aurinko. Onko ihme, että Helsingistä löytyy niin monta patsasta, jotka kuvaavat tuota korttia? (Äitiyden ilo, Thalia ja Pegasos, Äidinrakkaus, Eduskuntatalon Tulevaisuus)


Aurinko


Vapaamuurarien logossa on (yleensä) kolme symbolia: harppi, suorakulma ja G-kirjain.

Harppi ja suorakulma edustavat feminiiniä ja maskuliinia. Kuvamotiivi tulee egyptiläisestä taiteesta, jossa taivaan jumalatar Nut on sormiensa ja varpaidensa varassa maan jumala Gebin ylle kumartuneena. Gebin jalka on aina "suorakulmaisessa asennossa".


Geb ja Nut


Feminiini ja maskuliini samassa kuvassa on vastakohtien yhdistymisen symboli. Tämäkin teema liittyy tarotin korttiin Aurinko.

Logossa näkyvä G-kirjain on herättänyt paljon ihmettelyä ja keskustelua. Selitykseksi on tarjottu sinänsä ihan järkevältä kuullostavia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi God, Gnosis tai Great Architect.

Mystisen G-kirjaimen merkitys löytyy juutalaisesta traditiosta. Vapaamuurarit kutsuvat loosejaan "temppeleiksi", koska jokainen loosi kuvaa myyttistä Salomonin temppeliä. Tuhansia vuosia sitten juutalaisten valtaapitävä eliitti muodostui esoteerisen tiedon hallinneesta pappisluokasta, jota kutsuttiin nimellä Gaonim. Nimi tarkoittaa vapaasti suomennettuna "Valon prinssit". Tämä on myös alkuperä termille Princes of Freemasonry.

"The so-called but misnamed "Jewish" co-conspirators who directed the operations of the Roman caesars and emperors, were Atonists. Specifically, they were leaders of the Order of Melchizedek (or Akhenaton). They were Pharisees and Sadducees of high rank, and keepers of the so-called "Oral Tradition" allegedly delivered to their ancestors at Mount Sinai. This quorum of sorcerers were also known as the Gaonim. In order to conceal their identity they began using the term Freemason meaning "Sons of the Sun." The capitalized letter "G" found on Masonic iconography refers to this super-secret Luciferian cabal." - Michael Tsarion (Irish origins of civilization)
"The Gaonim have nothing in common with modern religious "Jews." Terms and appellations of this kind do not refer to the kind of sects or beliefs we might at first imagine. They refer to a caste of sorcerers descended from the corrupt solar cults (or Luciferians) of antiquity. Members of the British royal family are Judites, even though they belong to the Protestant religion. The Pope and his bishops and cardinals are likewise Judites, even though they belong to the Catholic religion." -ibid

Gaonim, esoteerinen veljeskunta ja juutalaisten (atonistien) keskuudessa valtaapitänyt pappisluokka, on se todellinen alkuperä atonistien vapaamuurariudelle.


G7 - Gaonim kokoustaa


14 kommenttia:

 1. Kysymys ei varsinaisesti liity tekstiin, mutta mitä mieltä olet Francisco Francosta? Joskus olen törmännyt väitteeseen, että hän olisi laittanut Vapaamuurarit yms. tiukille. Wikipedia mainitsee asisasta hyvin niukasti: "Vapaamuurarien salaliitto oli Francon pakkomielle." Mutta vastustiko Franco todella "eliittiä?"
  Esim. Falangistipuolue oli hyvin keskeisessä osassa Francon diktatuurin aikana.
  Puolueen/järjestön lippu: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Bandera_FE_JONS.svg

  "Arms of the Franco family until 1940."
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c7/Coat_of_arms_of_Family_Franco_Bahamonde_until_1940.svg

  "Vitor Used by Francisco Franco as Head of State's monogram."
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/43/V%C3%ADtor_%28Symbol%29.svg

  "Personal Coat of Arms of Francisco Franco as Head of Spanish State (1940-1975)"
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c6/Coat_of_Arms_of_Francisco_Franco_as_Head_of_the_Spanish_State.svg

  Standard of Francisco Franco as Head of Spanish State
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4a/Estandarte_de_Francisco_Franco_%28variante_gules%29.svg

  Francolla oli käsittääkseni lukuisia "ratsastajapatsaita" joista viimeinen hävitettiin vuonna 2008. Englanninkielinen Wikipedia tarjoaa tosin ihan uskottavan selityksen, mutta voikohan siinä olla taustalla muitakin tekijöitä? Wikipedia: "Many Spaniards, particularly those who suffered under Franco's rule, have sought to remove official recognition of his regime."
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8a/Francoayto.jpg

  Mitä symbolisesti harjaantunut silmä kertoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhtaudun erittäin suurella skeptisyydellä kaikkiin näihin "Hän vastusti vapaamuurareita" -väitteisiin, joita esitetään milloin kenestäkin. Ne ovat myyttejä, jotka ylläpitävät eksoteerisen teatterin kulisseja. Esimerkiksi Hitleristä elää vieläkin tällainen myytti, että hän olisi vastustanut vapaamuurareita tai että hän olisi noussut vastustamaan "Eliittiä". Tähän höpöhöpöön uskovat vain ne jotka eivät ole vaivautuneet tutkimaan kulissientakaista historiaa.

   Toki "Eliitin" sisällä käydään aika ajoin valtataisteluita, mutta eihän se nyt sitä tarkoita, että nämä sankarit eivät kuuluisi itse "Eliittiin". Eikä nyt tarvitse olla mikään symboliikka-asiantuntija nähdäkseen Francon perheen vaakunasta millaiset taustat kaverilla on. Muuten vaan temppeliritarien ja atonistien symboleja kuten fleur de lis, kotka, Maria Magdala (torni) ja pyhän Yrjön risti? Ja muuten vaan falangistien lipussa sama nuolinippu kuin Rothschildeilla?

   Nythän elämme siinä mielessä mielenkiintoista aikaa, että kehitteillä on uusi iso "hän vastustaa "Eliittiä" -tarina. Donald Trumpin ympärille on luotu mielikuva, että hän olisi aito vaihtoehto "Eliitin" marioneteille ja että hän ei kuulu esoteerisiin veljeskuntiin jne. Uskoo ken tahtoo. Tämä kaikki vain ylläpitää illuusiota, että muutoksia saadaan aikaan äänestämällä. Sitten taas ihmetellään, että miksei mikään muuttunutkaan, vaikka äänestettiin "valtaan" uusi kaveri.

   Poista
 2. Trumpin kuvista löytyy tuota 666 sormimerkkiä, mutta erityisen suosikki äijällä näyttää olevan etusormi joko pystyssä kunnon isis tyyliin tai sormi osoittamassa kohti, joka ainakin itselläni tuo mieleen lähinnä viittauksen setä Samuliin (Ungle Sam). Vielä kun kasvattaisi pukinparran...

  VastaaPoista
 3. Päivitetty 16.7.2018. (Lisäykset sinisellä.)

  VastaaPoista
 4. Bilteman logo herätti mielenkiinnon ruutulattia-kuviollaan:

  http://resources.mynewsdesk.com/image/upload/t_open_graph_image/nrh4qztpabngkzjr4qbk.jpg

  BILTEMA-sanasta löytyy sopivasti myös kirjaimet E, L, I ja T :)

  Espoon Biltema ja kolmiot:
  https://www.google.com/maps/place/Biltema+Espoo/@60.1574624,24.6371714,394m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x468df357d3d4ac0d:0x754a6c012d3aa1ed!8m2!3d60.1577981!4d24.638188

  Tuosta Espoon Bilteman tontin vasemmassa alakulmassa on kolmion muotoinen (bilteman) ulkomainos. Siihen kun aurinko aiheuttaa varjon, niin kolmioita on kaksi vierekkäin.

  Helsingin Biltema: https://www.google.com/maps/place/Biltema+Helsinki/@60.2853295,25.0170309,232m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x46920a1d4b4a9de3:0x73da6f0eca44e83b!8m2!3d60.28552!4d25.017544

  Helsingin Bilteman rakennus näyttää olevan yhdistelmä harpista ja lakikivestä. "Harpin" päädyssä suorakulman muotoinen tie, jonka "sivujen" nimet ovat: aamuruskontie ja iltaruskontie. (hyvin on arska horisontissa)

  Ja vielä kun katselin kuvia ruotsin bilteman tavarataloista, niin voisikohan tuossa sisäänkäynnissä olla viittausta Tarotin torniin? Saturnuksen rengaskin tulee mieleen.

  https://www.biltema.se/globalassets/12.-warehouses/warehouse-images/sv/157---boras/157_boras_vh_1400x600.jpg

  VastaaPoista
 5. Vapaamuurareiden satanistisesta rituaalista selviytyneen naisen tarina.

  https://youtu.be/O7QvQGE1Yt0

  VastaaPoista
 6. David Beckhamin omistaman ja käsittääkseni myös perustaman jalkapallojoukkueen logossa näyttäisi olevan tutulla tavalla muotoiltu A-kirjain. Logossa olevien flamingojen jalat myöskin muodostavat selvästi M-kirjaimen.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Inter_Miami_CF

  VastaaPoista
 7. G-coin:

  https://twitter.com/Ben__Rickert/status/1390959080479490048

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alla lukee ”In tech we trust”. Jumalien aikakausi olisi eliitin halajamassa NWO:ssa ohi.

   Poista
 8. Tämmöinen erikoinen miekkari ollut maanantaina Lontoossa loosin ulkopuolella:

  https://www.bitchute.com/video/Wr8hY4oPzYyI/

  VastaaPoista
 9. Freemasons celebrated 300 years of Royal influence in London.

  https://youtu.be/NfUNscjeUu4

  VastaaPoista
 10. Tsarion: Princes of Light & the Origins of Masonry

  http://www.femaleilluminati.com/article-8.html

  Tässä artikkelissa hieman enemmän Gaonim-veljeskunnan historiasta.

  VastaaPoista