sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Automerkit - osa 8: Subaru ja Saab


Automerkit ja niiden logot ovat erittäin hyvin suuren yleisön tiedossa. On monia kaikkien tuntemia logoja, joita näemme joka päivä. Kuinka moni tulee miettineeksi, mitä nämä symbolit tarkoittavat?

Käsittelyssä Subaru ja Saab.

Eksoteerisella tasolla Subarun logo ja nimi viittaavat japaninkieliseen nimeen Seulasten tähtikuviolle.

Esoteerisella tasolla logo ja nimi viittaavat druidismiin.

Subarun logossa on tähtiä sinisellä pohjalla. Tähdet viittaavat egyptiläiseen Tähdistö-kulttiin, jonka perustivat Egyptiin saapuneet druidit.

Druidit olivat ns. arjalaisia. Nimellä viitattiin oppineiden miesten ja naisten "kastiin", josta tällä sivustolla käytetään väljää termiä Muinaiset viisaat. (Termiä arjalainen ei tule sekoittaa natsien käsittämättömään tulkintaan "valkoisesta rodusta". Rodulla tai etnisyydellä ei ollut mitään tekemistä alkuperäisen arjalaisuuden kanssa.)

Nimi Subaru koostuu kahdesta osasta sub ja aru. Ensimmäinen osa on latinankielinen etuliite, joka tarkoittaa muun muassa "alapuolella"("subculture" = "alakulttuuri", "subcontractor" = "alihankkija") Sana aru viittaa Irlannista Egyptiin saapuneisiin druideihin, eli arjalaisiin, Aryan. Irlannin vanhoja nimiä ovat mm. Ari, Eri ja Eire. Egyptiläisen Tähdistö-kultin papit tunnettiin nimellä Ibaru, "viisaat".

Subarun logon ja "Eliitin" kontekstissa sub on lyhenne sanasta substitute, "sijainen" tai "korvaaja". "Eliitti" on tämän päivän maailmassa korruptoitunut versio Muinaisista viisaista, joiden esoteerisen tiedon ja viisauden "Eliitti" on kaapannut itselleen.

Saabin logossa on sinisellä pohjalla atonistisen "Eliitin" heraldiikasta tuttu tunnus kotka - tietenkin punaisella värillä.

Nimi Saab viittaa egyptiläiseen sanaan saba (sba), joka on suomeksi "tähti". Sana kirjoitettiin merkillä N14. "Eliitin" kontekstissa saba / pentagammi voi viitata moneenkin asiaan, kuten Tähdistö-kulttiin, okkultismiin tai Venus-kulttiin. Pentagrammisymbolin alkuperä on Venus-transiiteissa.


Venus-transiitit ja pentagrammi


Toisaalta pentagrammi voi viitata myös egyptiläislle erittäin pyhään tähteen Sirius, jonka kirjoitusasussa on saba-merkki. Tätä kautta logon voi nähdä "Two ladies" -symbolina. Kotka oli kuoleman jumalattaren, Nekhbetin, tunnus - Sirius oli syntymän jumalattaren, Isisin, pyhä tähti.


"Sirius"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti