perjantai 26. maaliskuuta 2021

"It's up to you"


Kolme vapaamuuraria kertoo koronarokotteen tarpeellisuudesta:
Onhan tämä jo melkoisen säälittävää, kun täytyy raahata näitä sotarikollisia kameroiden eteen vakuuttamaan koronarokotteen tarpeellisuudesta.

19 kommenttia:

 1. Postaan sittenkin tänne, kun liityy paremmin aiheeseen:

  -------------------------------------

  Tuosta Suezin kavanan tukkeutumisesta -

  Koko tapahtuma haiskahtaa pahasti muulta kuin vilpittömältä sattumalta:
  - Ajankohta on huonoin mahdollinen nyt kun taloutta on muutenkin kuristettu ylettömästi koronarajoituksilla.
  - Jos iso laiva menetti hallintansa tuulen vuoksi, niin näin vakavavia vastaavia onnettomuuksia olisi luultavasti tapahtunut useamminkin vuosikymmenten aikana.
  - Juuri ennen onnettomuutta laiva kulki reittiä, jonka tuloksena karttaan piirtyi alatyylinen kuva miehen sukuelimestä.


  Jos kanavan tukkeuman seurauksena syntyy globaajeja toimitusvaikeuksia, niin "osuupa" hyvin yhteen niiden aiempien vuodettujen (vahvistamattomien) hallituspuolueiden asiakirjojen kanssa Ranskasta ja Kanadasta, jossa Covid toimintasuunnitelma oli kerrottu tälle vuodelle. Ks. suunnitelmissa oli mm. ilmoitettu 2021-Q2 aikana syntyvän toimitusketjuvaikeuksia, varastojen tyhjentymisiä ja suurta taloudellista epävarmuutta.

  Vahvistamattomat lähteet:
  - Sähköposti Kanadan hallituspuolueen jäseneltä: https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/jdsdme/leaked_email_from_canadian_liberal_committe/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
  Vastaavanlainen viesti Ranskansta:

  - Kuva ranskalaisesta asiakirjasta, sisältää samoja tapahtumia kuin yllä oleva viesti. Google translatella saa sisällön englanniksi.
  https://l1d.org/une-note-du-haut-commissariat-au-plan-devoile-notre-avenir/

  Huom: nämä olivat vuodettu jo syksyllä 2020.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa varteenotettavalta teorialta. Olet varmaan oikeilla jäljillä. Eihän siitä ole kuin pari viikkoa, kun se väitetysti Marsissa oleva kone piirsi myös kikkelin hiekkaan. Kyllä eliittiä naurattaa.

   Poista
  2. Kyllä, ja oletteko huomanneet että sattumalta nyt tapahtuu aivan älyttömästi "luonnon katastrofeja"?

   https://www.youtube.com/channel/UCp2Ld1eSnZjiWbOd4sQOp6Q

   Poista
  3. Kyllä veikkaan kanssa että kyse on tosiaan tuosta toimintaketjujen katkomisesta. Tämä tulee varmaan pahenemaan ja näen että on vähän kettuilua tuo reitin kuvio, vähän samoin kun tuplamaskijuttu. Toki aina on pieni mahdollisuus sattumaan, mutta usko sattumiin on mennyt jo ajat sitten.

   Poista
  4. Seuraavaksi pikabetonilastissa oleva alus kyljelleen Panaman kanavan sulkuun?

   Poista
  5. Tätä seurattu myös jos seuraava jakeluun liittyvä ongelma tulee esille tai jonkun raaka aineen saannin kannalta kriittinen tekijä haavoittuu lähden samoin tein hernepurkki ostoksille ?Meillä on nytten noin 2 viikon säilykkeet varastossa.

   Poista
 2. Taitaa tosissaan olla eliitin keinot vähissä, jos nämäkin kaksi täysin uskottavuutensa menettänyttä kuminaamaa on otettu mainosmiehiksi Suureen RokotusRulettiin. Onko nyt ihan oikeasti niin, ettei tuoreempia kasvoja enää löydy? Vai joko ne tuoreemmat kasvot on haistaneet ajan hengen ja alkavat irtisanoutua tästä vanhasta pyramidihuijauksesta?

  George W. Bush on kyllä siinä mielessä merkittävä henkilö, että hän ja hänen hallintonsa toimet ovat varmasti toimineet suurempana ihmisten herättäjänä kuin mikään muu yksittäinen tekijä. Omallakin kohdalla voi sanoa että synnynnäisestä auktoriteettikammosta huolimatta 9/11 oli se lähtölaukaus, joka sai tutkimaan asioita kuplan ulkopuolelta. Olen jo sen verran vanhempi sgubbe, että muistan elävästi kun töistä tultua joku avasi telkkarin ja siinä ne tornit paloi, ylimääräisessä uutislähetyksessä.

  Koko tapahtumasarja oli niin absurdi, että heti tuli tunne että nyt ei ole kaikki kohdallaan, vaikka kyseessä onkin katastrofi. Niin kuin ei sitten ollutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9/11 oli kyllä merkittävä tapahtuma. Olin silloin esikoulussa ja koululla pidettiin siitä joku kriisipalaveri kaikille oppilaille ja vanhemmat kutsuttiin myös paikalle kuuntelemaan kun opettajat kertoivat mitä oli tapahtunut. Muistan tuolta ajalta myös miten aamulla kun heräsi ennen kouluun lähtemistä katsomaan jotain digimonia, niin Bin Ladenin naama oli joka päivä heti aamu-uutisissa. Pelkopropaganda oli massiivista silloinkin ympäri maailmaa.

   Poista
 3. Arnold Schwarzenegger taas vetää porukkaa halvalla, tässä näiden julkkisten oikea tarkoitus:

  https://www.youtube.com/watch?v=K9Bl4i0RNkE&t=282s

  Ei kyllä yllätä jos nuo tuon alieni kusetuksenki vetää jossakin välissä.

  VastaaPoista
 4. Pitipä sattua, että juuri 12 ihmistä levittää rokotehuuhaata:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/583d0ab4-1f2a-4404-b401-8e9ca6bb652b

  VastaaPoista
 5. Ja sotarikoksista puheen ollen, Microsoft alkaa varustaa USA:n armeijaa Hololens- laseilla, joilla voi nähdä jopa seinien läpi:

  https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/11656cb5-7610-4140-a6c5-ed7565c34be1

  Hololens- lasit on kehittänyt Microsoftille herra nimeltä Alex Kipman. Pikainen kuvahaku miehestä osoittaa hänen viihtyvän jostain syystä t-paidoissa, joissa on kuvattuna mm. pöllö, pääkallo, sekä silmä kolmion sisällä.

  https://images.app.goo.gl/eVSoG64F61Vb1DeR6

  VastaaPoista
 6. Live-musaa teuraalle tuleville:

  https://yle.fi/uutiset/3-11878306

  No, olihan Auschwitzissakin orkesteri

  VastaaPoista
 7. Qanonisteilla kuupa jumissa tämän jälkeen. Jos Trump on/oli oikeasti kontrolloitu oppositio, niin sitten hänen presidenttikautensa oli kyllä kaikkienaikojen poliittinen teatteri ja jonkinlainen reverse-psyop, jossa olivat mukana kaikki maailman poliitikot, julkkikset, media ja hänen perheensä. Tämä, että Ivanka ottaa rokotteen ja hyvesignaloi sillä somessa, ei toki tarkoita, että isänsä olisi samoilla linjoilla. Voihan tytärkin olla selkääpuukottaja. Lisäksi epäilyttää henkilö, joka on naimisissa amerikanjuutalaisen miljardööri-siionistin kanssa, joka omistaa rakennuksen osoitteesta 666 fifth avenue, New York.

  https://www.instagram.com/p/CNqQe5QBVES/?igshid=e8xitzjgwcnf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua on epäilyttänyt aika paljon se miten innokkaasti Trump hehkutti rokotteiden nopeaa markkinoille tuloa. Se on ehkä se eniten kysymyksiä herättävä asia, kun pohtii tätä Trump-kuviota.

   Poista
  2. Voihan se olla että Ivankalla/Ivankan siipalla tai jopa itse Donaldilla on näppinsä pelissä rokotebisneksessä. Asiat tahtoo olla monitahoisia, varsinkin kun kyse on rahasta.

   Muutoin amerikanjuutalainen vävy sopii ihan hyvin kuvioon, profiloituihan Trump presidenttikaudellaan Israelin vankkumattomana tukijana.

   Poista
  3. No sepä. Varsinkin kun hänen kantansa oli aiemmin hyvin skeptinen rokotteita kohtaan. Lisäksi Donald junior harva se päivä haukkuu Faucia somessa, on rokotepasseja vastaan ja on jopa sanonut, että korona on kusetusta. Tässä Trump-keississä on todella paljon ristiriitoja.

   Poista
  4. Ite oikeastaan hänen ensimmäisen presidentti vuotensa jälkeen aloin epäillä. Kyllähän se olisi voinu sen 4v aikana lyödä läjään tuon koko homman jos olisi halunnut. Esim pelkästään sillä että olisi perustanut oman tv-yhtiön ja sosiaalisen median.

   Poista
  5. Neljän vuoden aikana ei muutaman tuhannen vuoden aikana rakennettua, täydellisesti organisoitua valtakoneistoa pureta, vaikka omistaisi oman sosiaalimedian ja televisiokanavan. Olisiko tullut vähän diktaattorimainen fiilis, jos Trump olisi käyttänyt viestimiseen omaa mediaansa? Diktaattori hänestä väännettiin jo ilmankin. Meidän on helppo huudella täällä netissä, että mitä minä olisin tehnyt toisin, tai enemmän. Jos oletetaan, että Trump on ”hyvis”, niin pitää muistaa, että vastapuolella on sellaiset pelurit, joilla ei ole minkäänlaista moraalia, tai mitään rajaa, jota he eivät pahuudessaan ylittäisi.

   Trump: -Me laitetaan teidät gitmoon

   Deep state: -Jos yritätte jotain, niin me räjäytetään Texas taivaantuulin ja käännetään se omistamamme median avulla sinun syyksesi.

   Poista
 8. https://yle.fi/uutiset/3-11917933

  "Miksi ihmiset hehkuttavat rokotuksen saamista? - Sillä halutaan alleviivata sankaruutta"

  Me ollaan sankareita kaikki, kuten laulussakin sanotaan. Tai ainakin melkein kaikki.

  VastaaPoista