maanantai 22. maaliskuuta 2021

Tuplamaski ja ruutulattia


Maikkarin uutinen tuplamaskeista: 

Jostain syystä tuo video on pitänyt kuvata paikassa, jossa on ruutulattia.

Miten yllättävää.


Vapaamuurarisymboliikkaa: ruutulattia


Hienoa nähdä, että Twitter-palaute kyseisestä uutisesta ei ole maikkarille kovinkaan imartelevaa. Ihan kaikki eivät näitä älyttömyyksiä enää osta.

15 kommenttia:

 1. Kuinkahan helvetin pahaksi tämän homman pitää mennä ennenkö porukkaa alkaa kiinnostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lauantaina oli parisen tuhatta ihmistä mielenosoituksessa, niin esimerkiksi Palefacen mielenosoitusta haukkuvassa Instagram-päivityksessä oli 9 tuhatta tykkäystä. Altavastaajia ollaan edelleen. Nää lampaat ja eliitin juoksupojat näköjään kutsuu koronatyranniaa vastustavia ”koronadenialisteiksi”. Noh, näille tulee totuus olemaan niinkuin hyppy tyhjyyteen. Sympatiat ja apua tulee kyllä itseltä löytymään niille tavallisille ”hyville ihmisille”, jotka ovat aivopestynä menneet massahysterian mukana, mutta näille vihamielisille Palefacen kaltaisille some-huutelijoille, aktivisteille ja valtamedian toimittajille ei kyllä riitä. If they die - they die.

   Poista
  2. Tässä omat fiilikset nyt. Näen asian melko synkkänä, ihmiset eivät vaan herää tähän. Kun menen kauppaan 95 % ihmisistä on maskitettuja, ilmeisesti homma menee läpi. Näen itse selkeästi mikä on lopputulema eli;

   - maskipakko,
   - jatkuvat rokotukset vuosittain,
   - pakollinen seurantasovellus (koronavilkku),
   - jatkuvat koronatestit viikottain,
   - eristyskeskukset (jonne eri mieltä olevat laitetaan),
   - lakimuutokset pakkolääkintään jne. (on jo)
   - virusmuunnokset jolloin lockdowneista tulee normaali
   - rokotuspassit, jolla pääsee liikkumaan yhteiskunnassa
   - pk-sektorin alasajo, myöhemmin tehdävää resetiä varten


   Ihmiset menevät tuohon mukaan. Avainasemassa tulee olemaan tuo massiivinen testaus, koska ilman sitä homma ei toimi. Ihmiset luulevat että kun otan piikin, niin sitten kaikki on hyvin ja elämä palautuu normaaliksi. Ei taida mennä ihan noin. Myytinkertojissa kaveri sanoi että ei usko että Suomessa mennään tällaiseen jossa ihmisiä viedään pakkolääkitykseen/testaukseen, mutta itse näen että tämä on globaalijuttu ja kaikissa maissa tuodaan sama malli käyttöön.

   Tässä Markin turhatumista
   https://www.youtube.com/watch?v=uGRGL2NbFxQ

   Ireland Health pass
   https://www.youtube.com/watch?v=AFerXipG-t0

   Ainut keino tosiaan on että riittävä määrä ihmisiä herää unesta, mitään yksittäisiä henkilöitä ei ole jotka tulee ja pelastaa.
   Poista
  3. Mikä lasketaan ”yksittäiseksi henkilöksi joka tulee ja pelastaa”? Eikö esimerkiksi Bolsonaro, Lukasenka tai vaikka se Tansanian presidentti, jotka vastustavat koronatyranniaa ole yksittäisiä henkilöjä? Tai vaikka Suomessa Ano Turtiainen? Eivätkö nämäkin ole ihan yhtälailla yksittäisiä henkilöjä kuin tavallisetkin ihmiset, mutta pystyvät vaikuttamaan asioihin laajemmin ja konkreettisemmin? Eikö esimerkiksi tämän blogin Antero V, David Icke tai joku Alex Jones ole ihan yhtälailla yksittäisiä henkilöjä, joita ilman ihmiset ei tietäisi näistä asioista mitään?

   Poista
  4. Toki, tarkoitus vain sanoa että ei kannatta odottaa ketään joka tulee ja pelastaa. Tämä vaatii kaikkien ihmisten toimia.

   Poista
  5. Minä en odota pelastajia - minä odotan johtajia. Tällä hetkellä aitoja voimansa löytäneitä johtajia on kovin vähän.

   Johtajuus ei ole sitä, että saa nimityksen johtajaksi. Johtajuus on sitä, että kasvaa johtajaksi.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2018/01/astro-teologia-osa-35-helvetti.html

   Poista
  6. Ei ole pelastajaa näköpiirissä, Jeesus vois sen homman hoitaa 😂 ainakin uskovaisten kohdalla. Kaipaan rohkeita ihmisiä näyttämään esimerkkiä ja jakamaan tietoa. Itse asiassa pelkään sitä "johtajaa" joka saattaa ilmaantua, silloin meidän ei tarvitse kuin opetella uudet laulut, uusi tahti askelten ja seurata "johtajan" lippua.
   Ehkä jopa naivisti uskon siihen että jos suurin osa meistä löytää ihmisyytensä me emme tarvitse johtajia tai muitakaan päsmäreitä. Ymmärrän että laiva tarvitsee kipparin ja topparoikka kympin, mutta en näe tarvetta kenellekään joka määrittelisi miten elän elämääni. Jos tarkoitat johtajaa jonka päämäärä on tehdä itsestään tarpeeton, kannatan täysillä.

   Poista
  7. Et tainnut ihan ymmärtää mitä tarkoitan.

   Tarkoitan niitä johtajia, jotka näyttävät omalla esimerkillään mitä aito johtaminen on. Siihen ei tarvita titteleitä, hierarkiaa, alaisia tai määräysvaltaa. Siihen tarvitaan rohkeutta ja moraalia.

   Todelliset johtajat eivät vaadi valtaa tai mainetta - he vaativat totuutta ja oikeudenmukaisuutta. Nämä miehet ja naiset ovat valmiita laittamaan itsensä likoon puolustaessaan näitä arvoja. He myös ymmärtävät, että hyvä johtaja omaksuu asenteen "no master above, no slave below".

   Ehkä tämä video antaa jonkinlaista osviittaa siitä mitä tarkoitan:

   https://www.youtube.com/watch?v=quOqoQQe6Fg

   Johtajat ovat oman sisäisen maailmansa kuninkaita. Olen ihan varma, että tämänkin blogin lukijoista löytyy niitä, joille voisi sanoa saman mitä Elrond sanoi Aragornille: "Put aside the ranger, become what you were born to be."

   Me olemme sodassa. Tätä sotaa ei voiteta, jos nämä johtajat eivät astu esiin.

   Poista
  8. Kyllä ymmärsin minkälaisia johtajia tarkoitit, eikä minulla ole mitään ongelmaa seistä sellaisen rinnalla. Edellisen aivopierun tarkoitus oli tehdä ero johtajien ja"johtajien" välille. Tarkoitus ei ollut syyttää auktoriteettikaipuusta😂.
   Tässä maailmassa on vaan niin paljon piruparkoja jotka vain odottavat jotain jota seurata, luulen että tämän blogin lukijoista kyllä harvempi👍. Näitä oikeita johtajia ei peesata vaan heidän rinnallaan astutaan tuleen.

   Poista
  9. Tuli tuosta Anteron linkistä mieleen, että mitäs pidätte elokuvasta Braveheart? "They may take our lives but they will never take our freedom ..." On se mielestäni kova vielä vuosikymmenten jälkeenkin.

   Poista
  10. Onhan se.

   "Men don't follow titles, they follow courage."

   https://www.youtube.com/watch?v=4YLy27KR4zM

   Poista
 2. Ei suoranaisesti liity kirjoitukseen mutta yleiseen aiheeseen kylläkin. Urheilu-uutisissakin velloo, kun Tapparan tsekkiläinen maalivahti julkaisi IG:ssään kuvan, jossa lukee ainoastaan "The media is the virus". Mitä kirjoittaa Suomikiekko.com: "Keskellä pahinta koronakurimusta vasta itsekin Ruotsin EHT-turnauksen jälkeisestä karanteenista vapautunut Dominik Hrachovina julkaisee sisältöä, jossa kerrotaan koronaviruspandemian olevan median luoma huijaus." Tapahtuiko tässä nyt jonkinasteinen freudilainen?

  VastaaPoista
 3. Jos tästä koronakusetuksesta pitää jotain positiivista löytää, niin ainakin se että on oppinut ihmisistä paljon. Itsellä on pari kaveria jotka uskoo tähän höpötykseen, ja toinen on vielä rajujen rajoitusten kannalla. Tuntenut heidät kaikki koko ikäni, mutta ei löydy kyllä enään vähäistäkään kunnioitusta ketään heitä kohtaan.

  Ehkäpä monet vain yksinkertaisesti ovat nuita "useless eatereitä", ei tuollaisilla ihmisillä ole minkäänlaista selkärankaa saatikka itsekunnioitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista. Itse taas olen onnekseni saanut huomata kavereistani ja jopa työkavereistani löytyvän paljon niitä, jotka näkevät kusetuksen. Loputkin yleensä ovat valmiita kyseenalaistamaan kaiken, kun heille antaa hieman faktaa, tilastoja ja analyysiä. Tosin, se tulee tehdä epätuomitsevaan ja salakavalasti johdattelevaan sävyyn. Jos toinen suuttuu, on hänen lähes mahdotonta ottaa mitään vastaan. Enkä nyt väitä, että olisit toiminut millään tällaisella tavalla.

   Itsevarmuus näkemyksessä ilman päällekäyvää retoriikkaa on vetovoimainen tapa laukoa totuutta. Älkää puhuko alentuvasti tai haukkuko muita idiooteiksi, jos he eivät ymmärrä asioita, jotka meidän mielestämme ovat ilmiselviä. Auttakaa heitä näkemään.

   Yö on pimein ennen aamuruskoa, joten pysykää vahvana.

   Poista