maanantai 22. maaliskuuta 2021

Kysymys lukijoille


Kuinka monella teistä on ollut vaikeuksia kommentoinnin kanssa? Bloggerin kommentointi näyttää toimivan melko epävarmasti. Osa kommenteista tulee useita kertoja (joeliin viimeisin kommentti tuli järjestelmään kuusi kertaa), ja ainakin Prisonerin mukaan kommentointi ei joskus toimi ollenkaan.

13 kommenttia:

 1. On ollut ongelmia. Kommentin kirjoittamisen jälkeen se ei joskus vain lähde millään eteenpäin, eli ei tule sitä "kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen"- tekstiä, vaan sivu tuntuu jotenkin jumittuvan. Toistoja voi tulla hyvinkin tuo 6 kappaletta ennen kuin toimii. Joskus olen saanut pelaamaan kirjautumalla bloggerista ulos ja takaisin sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu, todella pitkä viive ennenkuin "kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen" palkki ilmestyy, joskus aikaisemmin sama ongelma mutta välillä toimi jouhevasti.

   Poista
 2. Sama juttu kuin Jauhottajalla. Ei lähde kommentti millään eteenpäin, eli ei tule sitä ilmoitusta. Sivu ikään kuin jäätyy.

  Ainakin pari kommenttia ei koskaan näkyny missään mihin niitä yritin kirjoittaa.

  VastaaPoista
 3. Edellinen kommentti lähti yllättäen saman tien, osoitekenttään on myös ilmestynyt vihreä lukko, oli pitkään punainen kolmio, liekö jotain vaikutusta?

  VastaaPoista
 4. Yritin kaksi erillistä kertaa lähettää "Vastaa" -viestiä otsikon "Myytinkertojat: Joe Biden on optinen..." alla olevaan omaan viestiini. Ensimmäisellä kerralla painettuani "Julkaise" se vain katosi jonnekin, kun taas toisella kerralla tuli ilmoitus "julkaistaan hyväksynnän jälkeen", mutta viesti ei sitten koskaan ilmaantunut. Ajattelin, että tekstiäni ei siis hyväksytty, vaikkei siinä mielestäni olisi pitänyt olla mitään "sensuroimisen" arvoista. Ehkä nämä viestit ovat sitten vai kadonneet jonnekin bittiavaruuteen seilaamaan?

  VastaaPoista
 5. Oletteko huomanneet samaa kommentointiongelmaa muissa Blogger-alustan blogeissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muualla kommentoinut niin en osaa sanoa.

   Taas kummasti hävisi kommentti, minkä kirjoitin toiseen bloggaukseen. Tuli jokin ihme mutrunaama hymiö harmaalla pohjalla. Saa nähdä ilmestyykö kommentti näkyviin tänne vai ei.

   Poista
 6. Olen yrittänyt laittaa kommenttia useampaan kertaan liittyen erääseen epäilyttävää perhossymbolia käyttävään firmaan joka toimii mm. Lappeenrannassa. Joka kerta ilmeisesti sensuroitu? En ole varma tuliko myöhemmin perille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan hämärästi joskus lukeneeni yhden tällaisen kommentin, mutta siitä on jo paljon aikaa. Mikäli nyt oikein muistan, taisin jättää sen julkaisematta, koska pedofiiliyhteys oli mielestäni liian kevyellä pohjalla.

   Poista
 7. Okei no hyvä tietää ettei ollut sitten järjestelmästä kyse ainakaan jokaisella kerralla!

  VastaaPoista
 8. Mulla kans yks kommentti jäänyt tulematta. Kommentin lähettämisen jälkeen kirjoituskentän blogspot-symboli muuttui ikäänkuin ”haljenneeksi” tai rikkinäisen näköiseksi, eikä tullut ilmoitusta ”kommentti näytetään sen hyväksymisen jälkeen”.

  VastaaPoista
 9. Tätä blogia ei enää löydy DuckDuckGolla vaikka hakee koko blogin nimellä. Ennen riitti, kun kirjoitti pelkästään ”eliitin”, niin tuli ehdotuksissa top3. Googlella löytyy yhä normaalisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään. Yahoossa ja Bingissä sama homma. Erikoista kyllä tuo, että Googlessa näkyy.

   Poista