perjantai 12. maaliskuuta 2021

Show me your papers!


Alkaa olla aika mielenkiintoisessa tilassa tämä meidän maa. Median mukaan hallituksessa on keskusteltu armeijan käyttämisestä koronarajoitusten valvontaan.


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/27754430-594f-4cfa-832f-d9c283d8b902

Nyt siis suunnitellaan totalitaarisista valtioista tuttua mallia, jossa armeija valvoo ihmisten liikkumista. Tämä kertoo aika paljon siitä millaisessa mielentilassa valtion johto on. Kuolleiden määrässä ei ole mitään poikkeavaa, sairaalahoitoon joutuneiden määrässä ei ole mitään poikkeavaa, eikä tehohoitopaikoistakaan ole minkäänlaista pulaa. Silti käyttäydytään kuin meneillään olisi vakava pandemia, jonka varjolla nämä tyhjäkatseiset sannamarinit pääsevät toteuttamaan omia pimeitä rajattoman vallan fantasioitaan.

Missä se pandemia sitten on, kun ei se kerran ruumishuoneilla tai sairaaloissa näy? Se on ihmisten korvien välissä - kiitos mittavan maailmanlaajuisen propagandakampanjan. 

Onko valtion johto psykoosissa, vai onko tässä kyse laskelmoidusta suunnitelmasta muuttaa Suomi vähitellen (fabianistinen malli) valvontayhteiskunnaksi fasistisista tai kommunistisista maista tutuilla tavoilla? Herää myös kysymys, kuka tätä maata oikeasti johtaa?Kiitos vinkistä H O.

2 kommenttia:

 1. Kaikille jotka ihmettelevät, tai ovat ihmetelleet, kuinka totalitaristinen kehitys oli mahdollista, kuinka se tapahtui ja kuinka ihmiset antoivat asioiden mennä siihen, ja kuinka he saatiin tekemään toisilleen käsittämättömiä asioita esimerkiksi 30-luvun saksassa tai neuvostoliitossa:

  Tämä mitä me nyt elämme on se. Se tapahtuu täälä ja nyt. Ei enää tuola jossain, joskus aikanaan.

  Nyt kannattaa alkaa keräämään rohkeutta tehdä se mikä on oikein ja jättää tekemättä se mikä on väärin. Ihan sama mitä kukaan sanoo, tai mitä siitä seuraa. Muuten joku päivä huomataan, että oho, hiljennyskoneisto on jo toiminnassa. Oho, väkivaltakoneisto on jo toiminassa. Oho, ihmiset ilmiantavat toisiaan hallinnon määrittelemästä "paheellisuudesta" väkivallan pelossa. Oho, poliisissa ja armeijassa olikin ihmisiä jotka ovat valmiita tekemään mitä vaan väkivaltaa toisille ihmisille esimiehen, tai lain luvalla tai käskystä. Oho, lait säädetäänkin ihan miten huvittaa. Tyrannia ei ala yhdessä yössä. Se luodaan pikkuhiljaa, sinun ja minun myötävaikutuksella. Siitä ei pidetä äänestystä, ei tiedotustilaisuutta, eikä kysellä vapaaehtoisia, se luodaan pikkuhiljaa uskomisella ja tottelulla. Me ihmiset olemme sen elinvoima, ei vallanpitäjät. Tuleeko viisikko kotiisi pakottamaan sinut väkivallalla heidän tahtoonsa?

  Hallintojärjestelmät ja niiden väkivaltakoneistot alkavat näyttämään todellista luonnettaan. Ne ovat olemassa ollakseen vallassa sinua ja minua kohtaan, ei suojellaakseen meitä. Nämä menevät niin pitkälle, kuin niiden annetaan mennä, sen jälkeen ne tekevät kaikkensa pitääkseen valtansa, murskatakseen ihmisen arvon, hengen, potentiaalin ja oikeudet, ihmisyyden syvimmän olemuksen.

  Asioita todellakin ajetaan nyt johonkin suuntaan. Tämä on se suunta. Jokainen kerta kun valitsee välinpitämättömyyden, pelkuruuden, valehtelun, tekosyyt, haaveilun, toivomisen, auktoriteettien ja laumakäyttäytymisen myötäilyn, myötävaikuttaa tähän kehitykseen. Sen sijaan seiso selkä suorana koko mittaamattoman oman, ja toisten ihmisten ihmisarvon ja rajattoman potentiaalin tunnossa, oikeuksien puolesta. Oikeuksien jotka ei ole peräisin toisilta ihmisiltä, vaan luonnosta itsestään. Ihan sama mitä siitä seuraa. Se on ainut vaihtoehto totalitaristiselle kehitykselle. Sokealla uskomisella, tottelemisella ja pelkuruudella kaivaa itselleen omaa kuoppaansa. Alkaa todellakin näyttää siltä että nyt on se valinnan hetki, vapaus vai orjuus? Näitä orjuutta edesauttavia ja ajavia juttuja nimittäin ilmestyy julkisuuteen nyt jatkuvalla syötöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä 👍, nykyinen touhu alkoi todenteolla-15, ensin"rasistit" kyykkyyn (helppo kohde), sitten ilmastorealistit ja kahteen sukupuoleen uskovat jne.
   koronan myötä laitettiin vain isompi vaihde silmään turbon hukkaportit paukkuu ja eliitin käsi on jo valmiina ilokaasunappulalla.
   Jokaiselle joka on muutaman viime vuoden aikana nillittänyt natsi-saksan tai neukkulan touhuja ja ihmetellyt miten niin pääsi käymään olen kehottanut hakeutumaan peilin eteen ja kysymään syylliseltä.
   Kylmää kyytiä on luvassa meille vastaanhangoittelijoille, antaa tulla vaan, johonkin se raja on vedettävä, jos tarpeeksi syvälle menee kyykkyyn pää livahtaa omaan perseeseen ja siinä se sitten olikin😂

   Poista