keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Tuomas Malisen testamentti: ulkomailta ohjattu Marin?


Tuomas Malinen ampuu melko kovilla. Kokoomukseen liittyviä kirjoituksia:


Tuomas Malinen mainitsee haastattelussa Sanna Marinin ja "nousevan kurjen" eksoteerisen symboliikan. Esoteerisen symboliikan puolella kyse on viittauksesta Bennu-haikaraan ja feenikslintuun. Näistä varsinkin jälkimmäinen on vapaamuurareille tärkeä symboli. Aiheesta enemmän kirjoituksessa E.A. Hagforsin muistomerkki.29 kommenttia:

 1. Olin juuri linkkaamassa tätä tänne, hyvää settiä.

  VastaaPoista
 2. Sannalla on tuollaiset kummalliset sieluttomat silmät niin kuin Gatesilla, Muskilla ja Zuckerbergillä.

  VastaaPoista
 3. Muistakaa Economist -lehden kansi vuodelta -88
  https://images.app.goo.gl/HED5SegaRGJYuqvT6

  VastaaPoista
 4. Nyt jopa valtamedian edustajat alkaa heräillä koronapsykoosistaan, kuten Maikkarin uutispäällikkö Ilkka Ahtiainen tässä twiitissään:

  https://twitter.com/IlkkaAhtiainen/status/1369256181391360000?s=20

  Toki voihan se olla, että piakkoin työnantajan edustajan kanssa käydyn "kehityskeskustelun" tuloksena Ilkka siirtyy "kohti uusia haasteita" 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista.

   Kun katsoo kaikkea tätä meneillään olevaa yhteiskunnallista kehitystä, ei voi olla ajattelematta, että ollaanko tässä jo lähellä padon murtumista? Paine alkaa olla jo aika kova. Mene ja tiedä.

   Jos jokin asia on kiihtymisvaiheessa, niin horkkaunisten herääminen. Näkyy vähän kaikkialla.

   Poista
  2. Mielenkiintoinen tämäkin:

   https://www.verkkouutiset.fi/paatoimittajat-huolissaan-hallituksen-salailusta/

   Poista
  3. Kyllä tässä omien havaintojenikin perusteella ollaan jonkinlaisessa murtumisvaiheessa. Moni toki vielä haluaa kieltää olleensa väärässä ja tulleensa huijatuksi, vaikka sisimmässään tämän tiedostaisivatkin. Eräskin kaverini joka aiemmin pyrki debunkkaamaan väitteitäni on selvästi joutunut alkaa luopumaan valheisiin pohjautuvista uskomuksistaan ja siirtynyt jonkinlaiseen uhriutumisvaiheeseen. Hän ei enää lähde debatoimaan kanssani ja yritä etsiä olkiukkoja sanomisistani, vaan esimerkiksi viimeksi tyytyi toteamaan, että ”niin, me muuthan ollaan sulle vain lampaita, jotka menee illuminatin lankaan”.

   Poista
  4. Jos nämä meidän havainnot ovat oikeita, se tarkoittaa sitä, että "Eliitti" on varmasti hyvin epätoivoisessa tilassa. Epätoivoinen vastustaja turvautuu aina epätoivoisiin tekoihin. Saa nähdä mitä siitä seuraa.

   Poista
  5. Eikai niiden auta kuin yrittää väkisin kiristää pantaa ja lisätä pelkoa. Eivät he enää oikein perääntyäkään voi. Lampaat on saatava rokotetuksi ja rokotepassit käyttöön. Jos nyt ruvettaisiin hölläämään rajoituksia ja avaamaan yhteiskuntaa niin liian moni jättäisi geenimanipulaatioruiskeen ottamatta. Pakko yrittää epätoivoisesti pitää teatteria yllä, vaikka koronakorttitalo on ollut jo pitkään leviämisvaiheessa. Ehkä ne keksii jotain aivan täysin päätöntä seuraavaksi. Jotain vieläkin päättömämpää kuin gestapon valvoma ulkonaliikkumiskielto.

   Poista
  6. Kyllä me vielä voitetaan tämä homma.

   Poista
  7. Jep, olen kanssa miettinyt sitä että miten tästä enää voi tulla ulos järkevästi kun kansaa on kusetettu oikein urakalla. Vähän samat tunnelmat että odottaa sitä seuraavaa siirtoa.

   Poista
 5. Elämme todellakin mielenkiintoisia aikoja. Sen minkä olen kaupungilla liikkuessa huomannut, niin ihmiset vaikuttavat olevan aika vihaisia, poislukien nuoret.
  Ehkäpä se alitajunta siellä jatkuvasti kertoilee, että tämä on nyt päin helvettiä, että vaikka laittaisin kolme maskia päällekkäin ja hukuttaudun käsidesiin, niin "pandemia" senkun jatkuu ja jatkuu, sekä rajoitukset vaan tiukkenee. Saa nähdä miten ja mihin tämä viha lopulta purkautuu, toivottavasti ei kanssaihmisiin vaan tähän meitä hallitsevaan koneistoon, positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi.

  Mutta uskomattoman kova on auktoriteettipelko ja kognitiivinen dissonanssi, sen olen itsekin saanut somessa vaihtoehtoista tietoa rummuttaessani tuta. Selkeästi esille tuotuja faktoja koitetaan vaikka miten vääntää ja kääntää omaan uskomusjärjestelmään sopivaksi logiikan menettämisenkin uhalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että viime aikoina on tullut kaupassa enemmän paheksuvia katseita. Tänäänkin taas kassajonossa yksi edessä oleva vajaa kolmekymppinen mies vilkuili minuun selkeästi ärtyneenä. Olen ottanut näissä tilanteissa sen taktiikan, että katson vain takaisin tiukalla katseella epämiellyttävän pitkään. Kun tämä kaveri näki minun tuijotuksen, loppui vilkuilut siihen. Ei tarvinnut kummankaan sanoa mitään.

   Tässä näkyy hassu psykologinen asetelma. Nämä maskityranniaan kiltisti alistuvat tyypit ovat hyvin heikkoja ihmisiä. Kun he näkevät jonkun joka täysin häpeilemättä ja anteeksi pyytelemättä tulee kauppaan ilman maskia, he näkevät jonkun joka on heitä vahvempi. Se voi ärsyttää heitä ja aiheuttaa tarpeen luoda paheksuvia katseita, mutta jos vain katsotte heitä rauhallisen tiukasti silmiin, näette miten he perääntyvät, kääntävät katseensa pois ja ovat vain hiljaa.

   Todennäköisesti heidän mielen tiedostamaton osa varoittaa heitä vaarasta: "Tuo uskaltaa vastustaa auktoriteetteja - mitähän muuta se uskaltaa?!"

   Poista
  2. Itse olen koko tämän maskilampailun ajan jakanut esimerkiksi instagramin stoorissa kunnon anti-maski -propagandaa sellaisten saatesanojen kera joka potentiaalisesti saa maskeja syleilevät ihmiset kokemaan maskien käytön häpeälliseksi ja kaikinpuolin typeräksi. Todella harvoin kukaan ainakaan päivittää kuvia maski naamalla. En väitä, että se johtuu minusta tai, että on minun ansiotani, mutta tällaisen havainnon olen silti tehnyt. Luultavasti suuri osa kuitenkin kulkee maski naamalla julkisissa paikoissa.

   Poista
  3. Kuin tilauksesta kertomaasi jouduin aika erikoisen episodin kohteeksi paikallisessa kauppakeskuksessa. Jonottelin kaikessa rauhassa kassalle, toki turvavälin pitäen mutta ilman maskia (olin ainoa), kun ostoksensa jo tehnyt vanhempi herrasmies äityi näyttämään keskisormeaan suuntaani. En ensin edes tajunnut mitä ukko siinä seisoo, kunnes tajusin että kansainvälinen olikin suunnattu minua kohti.

   Mies siinä mölisi jotain tyyliin, "eikö ole vastuuntuntoa", jolloin huitaisin kädelläni ja kehotin herraa jatkamaan matkaansa, samalla loihtiessani kasvoilleni ystävällisen hymyn. Ilmeisen harmistuneena manööverinsä epäonnistumisesta mies lähtikin matkoihinsa huutaen takavasemmalle "eikä edes osaa hävetä!" 😂

   Ja kuten tavallista, kanssamatkustajat alkoivat yhtäkkkiä löytää todella kiinnostavia yksityiskohtia seinistä, lattioista, ja kaikesta muusta paitsi meistä kahdesta näytelmän päähenkilöstä.
   Kassakin heläytti kohdallani suorastaan epätavallisen pirteän tervehdyksen 😁

   Poista
 6. Tänään kävin kirjastossa.Olen yrittänyt välttää kun siellä on epämiellyttävä ilmapiiri, kaiuttimista kuulutetaan että viivythän korkeintaan 6 minuuttia ja maski päälle j.n.e. Olen sen sijaan lähettänyt heille kirjahankintaehdotuksia, "kiellettyä kirjallisuutta". Tänään kuitenkin kävin ja kirjaston työntekijä tuli vaatimaan minulta maskia päälle, hän olisi antanut minulle semmoinen.Kieltäydyin kohteliaasti. Minä pyysin hänen nimeä ja kenen pomon ohjeet hän seuraa, koska hän ei voi vaatia minulta yhtään mitään. Hän kertoi olevansa kirjaston pomo Irmeli Isokivijärvi ja suostui kirjoittamaan lapulle nimensä kun sanon että teen ilmoituksen hänen laittomasta käytöksestä. Minne voisin tehdä semmoinen ilmoitus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjastot ovat kunnan/kaupungin yksikköjä. Varmaan kannattaa ottaa yhteyttä kaupungin johtoon tai kaupunginvaltuutettuihin. Mutta rehellisesti sanottuna en usko sen tässä nykyisessä kollektiivisessa psykoositilassa johtavan mihinkään.

   Poista
 7. Marin ei kieltänyt, etteikö Suomea johdettaisi ulkomailta, eikä myöskään ottanut kantaa Turtiaisen kysymykseen, että jos näin olisi, puuttuisiko puolustusvoimat tilanteeseen.

  https://youtu.be/Kvg_WiWq4lE

  VastaaPoista
 8. "Tsempataan vielä tämä!"

  https://yle.fi/uutiset/3-11832572

  "Itse kannan huolta siitä, mitä tapahtuu ensi syksynä, mitä tapahtuu ensi keväänä. Me saatamme olla tässä tilanteessa vielä vuosia.
  Pääministeri Sanna Marin 10.3.2021"

  VastaaPoista
 9. 110 tuhatta katselukertaa kolmen päivän aikana tällä Malisen testamentilla. Ihan hyvä määrä, mutta ei vielä riitä. Kuitenkin vasta 2% Suomen väestöstä. Toki voi olettaa, että katselijat ovat todennäköisesti lähinnä 20-70-vuotiaita. Tuossa ikähaarukassa ehkä sen reilut kolme miljoonaa ihmistä. Toisaalta tuon ikähaarukan ulkopuolella olevilla ei ole niin paljoa tässä tilanteessa merkitystäkään. Videon kommenttikenttä oli myös ihan positiivinen yllätys. Ei juuri ollenkaan lampaita määkimässä.

  VastaaPoista
 10. 23 minuuttia -podcastin jaksossa 177 puhuttiin jo Akhenatonista ja kuninkaallisten suojelemista verilinjoista. Mihinköhän tää vielä johtaa... :D

  VastaaPoista
 11. Iltapravdassa on harvinaisen hyvä kirjoitus siitä miten Suomea viedään. Tästä Tuomas Malinenkin on puhunut. -Joel

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007864025.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jan hurri on yksi harvoista valtamedian toimittajista, jonka jutuissa on edes joskus jonkinlaista tolkkua.

   Poista
  2. Ja taas olemme maailman onnellisimpia, koska mm. luotamme hallintoon:

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b7705d96-e0bc-43b8-b312-c1721f91f048

   Sellaisilla pikku sivujuonteilla, kuten että olemme 15-24- vuotiaiden ikäryhmässä itsemurhatilastojen kärjessä EU:ssa, tai että yli puoli miljoonaa (n.10% väestöstä) syö mielialalääkkeitä, ei liene merkitystä, koska hallintomme ja mediamme kertoo meille että olemme onnellisia! Ja ensi vuonna olette vieläkin onnellisempia!

   Jos joku muistaa tai muuten tietää, niin Neuvostoliitossakin oltiin aikoinaan tunnetusti erittäin onnellisia. Ja jos joku ei suostunut millään olemaan onnellinen, hänet vietiin uudelleenkoulutettavaksi sellaisiin olosuhteisiin joissa taatusti ihminen muuttuu oikein superonnelliseksi. No, jokunen saattoi jäädä matkan varrellekkin, mutta noin niin kuin pääpiirteittäin onnellistaminen toimi hyvin. Olkaamme siis onnellisia, nyt ja aina.

   Poista
 12. Katsokaa nyt miten paljon tästä elvytyspaketista on hyötyä suomalaisille!

  https://yle.fi/uutiset/3-11935190

  On tämä verovaroilla tuotettu propaganda jo melko irvokasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan käsittämätöntä ja osa ihmisistä, ne tyhmimmät uskovat vielä tuon.

   Poista
  2. Läpihän se meni, kertaluonteinen korona elvytyspaketti, joka ei liity koronaan ei elvytä eikä varsinkaan ole kertaluonteinen 😭

   Poista
 13. Neuvottelija 114 - The Great Reset 2.0 (Tuomas Malinen)

  https://www.youtube.com/watch?v=U9Kx_zQEV1M

  VastaaPoista