tiistai 30. maaliskuuta 2021

Martinlaakson Nesteen myyjä käy maskittoman kimppuun


Tämä oli vain ajan kysymys.Kyseinen nainen teki mitä ilmeisimmin rikoksen.

"Yhdenvertaisuuslain lähtökohtana on se, että sikäli kuin jossakin liike- tai toimitilassa edellytetään maskin (tai muun hengityssuojaimen) käyttöä, tämän tilan haltijan tulisi järjestää mahdollisuus myös maskittomaan asiointiin. Tämä on Yhdenvertaisuusvaltuutetun kanta ja perustuu siihen, että joillekin ihmisille maskin käyttäminen on vamman tai sairauden johdosta kohtuuttoman vaikeaa tai mahdotonta, ja palvelun epääminen tällaiselta henkilöltä täyttää lähtökohtaisesti Yhdenvertaisuuslain 3 luvun 8 §:n mukaisen syrjinnän määritelmän. Laki kieltää syrjinnän ”esimerkiksi terveydentilan, vammaisuuden ja muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.”

Esimerkiksi kauppaliike voi kyllä lähtökohtaisesti valita asiakkaansa, mutta tämä valikointi ei kuitenkaan saa olla terveyden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella syrjivää. Jos liike kieltäytyy palvelemasta asiakasta syrjivällä perusteella, kyse on lain vastaisesta menettelystä – josta voi seurata esimerkiksi Yhdenvertaisuuslain 5 luvun mukainen hyvitysseuraamus." (koronarealistit.com)


Lue lisää aiheesta: https://koronarealistit.com/maskipakko-miten-toimia-jos-liike-tai-toimitilassa-edellytetaan-maskin-kayttoa/

Jos kohtaatte vastaavaa, pysykää rauhallisina, ottakaa tilanteesta video, ja ilmoittakaa siitä yrityksen johdolle. Teillä on oikeus tehdä toiminnasta rikosilmoitus, mutta se ei välttämättä ole aina se paras ratkaisu. Itse toimisin tässä tilanteessa niin, että ilmoittaisin yrityksen johdolle mahdollisuudesta välttää oikeustoimet, jos yritys esittää tapahtuneesta julkisen anteeksipyynnön. Tämä on mielestäni rakentavampi tapa, koska se tuo maskeihin liittyvät laillisuuskysymykset julkiseen keskusteluun, ja ehkäisee vastaavien tapausten syntymistä tulevaisuudessa. Nämä tapaukset ovat yrityksille niin huonoa mainosta, että julkinen paine on mielestäni tehokkaampi ase kuin hitaat oikeusprosessit. 

Jos otatte tällaisesta tilanteesta videon, tehkää kuten tämän videon kuvannut, ja kysykää henkilökunnalta, että poistetaanko teidän maskittomuuden takia. Jos ette saa tätä tunnustusta nauhalle, teidän on huomattavasti vaikeampi todistaa lain vastainen menettely.

19 kommenttia:

 1. Siinä näkee että tämä myyjä(mahd. omistaja) on menettänyt mielenterveytensä tässä median luomassa hysteriassa. Sen näkee mielestäni tuosta, että käy ihan fyysisesti käsiksi asiakkaaseen. Kynnys tuollaiseen on aika iso, miettikääpä minkä takia joku käy toiseen tuollai käsiksi. Myjältä on kadonnut totaalisesti suhteellisuudentaju.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa tosiaan siltä, että kyseessä on omistaja.

   Kauankohan menee, että tuolla huoltamolla järjestetään maskittomien flash mob?

   Poista
  2. Olisipa tempaus kun huoltamolla marssisi 20 maskitonta, rotevaa miestä, siinä olisi ihmettelemistä. No, en kannusta tuollaista tekemään, minusta tuo ihminen on murtunut henkisesti tässä uudessa normaalissa. Hän sanoo emme halua sairastua, ihan kun tuosta maskista olisi hyötyä sen suhteen.

   Poista
  3. Korvaan pisti myös tuon naisen lausahdus ”Täälä määrää hallitus!”. Jos tuohon saisi dubbauksen venäjäksi, niin voisin hyvinkin luulla, että video on kuvattu jossain Neuvostoliitossa. Ja kyllä, niinkuin H1789 totesi - mielenterveys on mennyt.

   Poista
  4. Tavallaan ymmärrän myös tuota naista. Voi olla että tulovirta on laskenut ja talousvaikeudet painaa päälle, ei ole helppoa yrittäjällä näinä aikoina. Lisäksi oma auktoriteetteihin perustuva maailmankuva voi olla romahtamaisillaan kun rajoitukset vain lisääntyy koko ajan. Tuosta äänestäkin kuulee epätoivon ja voimattoman vihan kun mikään ei tunnu enää toimivan kuten ennen.

   Tietenkin purkaa ahdistuksensa täysin väärään kohteeseen, eli potentiaaliseen maksavaan asiakkaaseen ja näin ollen pahentaa entisestään tilannettaan. Surullista.

   Poista
  5. Hänen mielenterveys on mennyt jo ajat sitten , ei liity covidin.... Käyttäytynyt aina törkeasti asiakkaiden ja henkilökunnan kohtaan.

   Poista
  6. En henkilökohtaisesti. Olen kuullut juttuja hänestä...

   Poista
  7. Käväisin lähi nesteellä poimimassa saunajuomat, ei tullut kasettiin😂
   Myyjätär sanoi että kyseisellä henkilöllä ei ole kaikki intiaanit olleet kanootissa pitkään aikaan.

   Poista
 2. Äkkiä vain hänellekkin Billin innoittama rokote joka ei ole rokotteen määritelmän mukaan rokote niin alkaa tuo pelko hilliintyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gatesin geeniterapiaruiske olkavarteen, niin eiköhän kyseinen täti parin vuoden sisään ole jo paljon säyseämpi :) En nyt oikeasti toivo kenellekkään mitään rokotevaurioita, mutta kyllä nämä korona/maski-karenit alkavat pikkuhiljaa vähän nyppiä.

   Poista
  2. 75 tuhatta katselukertaa tolla videolla kuuteen tuntiin. Viraaliksi pamahti. Ihan hyvä, koska porukkaa ohjautuu tämän myötä Tokentubeen. Saavat siirtyä suoraan koronapsykoosista Totuuden etsijöiden Ysin uutisiin ja Markon tunnelipsykoosiin :D

   Poista
  3. Onhan se tympeä toivoa toisille rokotevaurioita, mutta ei porukka yksinkertaisesti tulee heräämään ilman sitä. Ainoa keino voittaa on se että tässä psykopaattien johtamassa systeemissä jatkaminen tuottaa enemmän tuskaa kuin sen vastaan taistelu.

   Poista
  4. Olen jossain määrin samaa mieltä. Jos ajatellaan heräämistä, niin sehän tuottaa tuskaa, ja sen takia ihmiset eivät ole siitä kiinnostuneita. Jotta suuret ihmismassat saadaan heräämään, tilanteen on pakko mennä niin pitkälle, että unessa pysymisestä tulee heräämistä tuskallisempaa. Ikävä kyllä vaikuttaa siltä, että se on ainoa keino.

   Poista
  5. Se on vaan se sammakko hitaasti lämpenevässä vedessä efekti, ihmiset kestävät uskomattoman paljon kurjuutta jos sitä lisätään vähän kerrallaan, kerta rysäyksellä paskat tuulettimeen niin vois herääminen ripeytyä.
   Jo tällä hetkellä covid rokotteiden vakavat haittavaikutukset ovat ylittäneet sikaflunssa piikin vastaavat ja silloin vihellettiin peli poikki.(siis suhteessa piikin saaneisiin)

   Poista
 3. Minkäköhän takia just Neste kunnostautuu näissä profiloinneissa?
  https://www.youtube.com/watch?v=29E2OEa2nwo

  VastaaPoista
 4. Oletteko nähneet yhtään juttua valtamediassa tästä Martsarin Nesteen maski-episodista? Itselleni ei ole tullut ainakaan vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut vastaan mitään. Ihmettelin itsekin vähän.

   Poista
 5. Kova on tarve saada Koronarealistit-sivusto sensuroitua.

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1382611844276359169

  Tällaista on elämä tyrannia-Suomessa.

  VastaaPoista