torstai 18. maaliskuuta 2021

Myytinkertojat: Joe Biden on optinen harha ja minä foliohattu!25 kommenttia:

 1. Kaikkein eniten ihmetyttää, miksi tämä tehtiin niin huonosti.
  Kuvaajia oli paikalla rutkasti, oletteko löytäneet muita kuin videolta otettuja stillejä, median jutuissa😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ihmetyttää ehkä vielä enemmän se, että miksi näin turhasta tapahtumasta ylipäänsä piti tehdä tällainen green screen -pätkä? Joe Biden tapansa mukaan mutisee jotain siansaksaa maskinsa takaa joukolle toimittajia ja tämän jälkeen kävelee helikopteriin. Qanon-ryhmissä telegrammissa on nyt pari kuukautta kiertänyt jos jonkilaista teoriaa tästä Bidenin presidenttiydestä ja olen kyllä seurannut tiiviisti keskustelua, mutta pienellä varauksella, koska sielä vedetään massahurmoksessa todella usein mutkia suoriksi ja kaikki saadaan vaikuttamaan ehkä hieman todellisuutta maagisemmalta. Pakko kuitenkin viimeistään nyt todeta, että jotain todella outoa tässä on meneillään.

   Poista
 2. Ymmärrän täysin il:n jutun, puolustivat vain ammattikuntansa kunniaa, jos heillä olisi Amerikan kirjeenvaihtaja hänkin olisi ollut tekemässä"vastuullista journalismia" haastattelemalla tyhjää kadunpätkää😂

  VastaaPoista
 3. Tällä kertaa ei. Kyseessä on todella optinen harha. Sen selittää noiden karvamikrofonien epätavallisen suuri koko (kts. kohta 9.30 yllä, lehdistökuva sivulta). Huomatkaa myös, kuinka lähellä Bideniä nämä pallukat ovat. Mikkien varret ovat pitkät.
  Keskittykää vaaleaan pallukkaan kuvakollaasissa kohta 10.05 eteenpäin ja pankaa merkille, että se todella on reilusti presidentin vasemmalla sivulla eikä edessä, kuten se näyttäisi olevan ylävasemmassa kuvassa. Vaalea pallukka jää siksi hänen kätensä taakse, kun käsi heilahtaa sen editse.
  Entä tumma pallukka? Kohdassa 7.18 presidentti astuu niin lähelle näitä pitkän varren päässä olevia mikkejä, että mikin pitelijä joutuu vetämään sen taakse-sivulle päin. Pressa on nyt niin lähellä tummaa mikkiä, että hänen kätensä ylettyy sen yli (kohta 7.27), eli mikki jää käden taakse.

  911 oli räjäytystyö, siitä ei epäilystäkään (tornien materiaa sinkoaa kaaressa ylös-ulospäin, unohtamatta rakennus seiskaa, joka vain luhistui vapaassa pudotuksessa), ja Sandy Hook oli mitä todennäköisimmin Suuri Jekku. Nämä vain pahimmasta päästä. Tässä vaatimattomassa tapauksessa kuitenkin kyseessä on harmiton silmänkääntötemppu. Valitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kognitiivisella dissonanssilla on monet kasvot.

   Poista
  2. Yritin vielä tuoreilla silmillä katsella, en kyllä nää muuta kuin surkean manipulaation.
   Amerikkalaisille joille kyseinen pläjäys on lähinnä suunnattu, tämä ei ole harmiton kepponen vaan rankka provokaatio. Maga porukassa lienee jo kiskotaan liikkuvia taakse, tämä kai tarkoituksenakin.
   Keinolla millä hyvänsä on saatava kähyä aikaiseksi jotta päästään keräämään pyssyt pois, Amerikan punaniskat aseineen ovat pahasti nwo:n esteenä.

   Poista
  3. "Kongnitiivisella dissonanssilla on monet kasvot" - kiitos Antero V. tämänkin asian sanoittamisesta! Olen taivaltanut totuuspolkua n. 25 vuotta ja matkan varrella luopunut toivosta, että Suomessa olisi minkäänlaista älyllistä ja rohkeaa elämää - mutta tämän vuoden alussa (!) eksyin lopulta tänne mahtavan ansiokkaaseen bolgiisi, josta oppinut paljon, löytänyt puuttuvia palasia ja selityksiä sekä ilmiöhavainnoille sanoituksia - laajalla kaarella. Ansiokkaita kommentteja myös! Erityinen kiitos niistä välineistä, joita täältä on löytynyt omaan varjotaisteluun! Mahtavaa kevättä - kyl se täst! :)

   Poista
  4. Ihan mielenkiinnosta... Mitä kautta löysit tänne?

   Kiinnostaisi tietää noin laajemminkin, että mitä kautta muut lukijat tänne ovat päätyneet. Olisi hyvin kiinnostavaa tietää miten ihmeessä tällaisen tiedon leviämisen mekanismi toimii? Tuskin tänne kukaan tulee minkään joukkokäyttäytymisen mukana. EES ei varsinaisesti ole mikään trendituote.

   "Minä luen Anteron kirjoituksia, koska se on muodikasta", ei ole kukaan koskaan sanonut. Ja hyvä niin.

   Tätä blogiahan ei voi jakaa Facebookissa, ja olen siinä käsityksessä, että yleensä ihmiset eivät muutenkaan halua assosioitua julkisesti tällaisten asioiden tutkijoiksi. Leimakirveet pitävät linkkien jaot loitolla. Jotenkin omituista, että tänne löytää ylipäätään kukaan. Siitäkin huolimatta näen Bloggerin tilastoista, että jostain on tullut todella paljon uusia lukijoita viimeisten kuukausien aikana.

   Kumma juttu! -blogin kautta tänne varmaan jokunen on löytänyt, mutta tuskin silläkään blogilla kovin laajaa yleisöä on.

   Kun minä aloitin tämän blogin kirjoittamisen, ajattelin että eihän tätä kukaan tietenkään vielä lue, mutta ehkä sitten joskus tulevaisuudessa. Nyt on ilmeisesti mennyt riittävän monta vuotta, mutta ei minulla ole hajuakaan miten tämä nykyinen yleisö on muodostunut.

   Poista
  5. Muistaakseni itse eksyin tänne ensimmäistä kertaa joskus 1,5 vuotta sitten kun ihan vain googlettelin jotain aihetta, jota oli sitten sattumalta käsitelty tällä sivulla ja tuli linkki hakutuloksiin. Tää oli siinä mielessä kultakaivos, että olin jo pitkään koittanut opiskella symboliikkaa vähä sieltä sun täältä, mutta tämän blogin löytäminen selkeytti paljon, korjasi aiempia virheellisiä tai vajavaisia näkemyksiä ja kaikista eniten laajensi/syvensi omaa tietämystä symboliikasta. Luin tyyliin parissa päivässä kaikki tuon luettelon artikkelit läpi. Oli tajunnanräjäyttävää settiä silloin.

   Poista
  6. 'Nälkäinen kertoo toiselle nälkäiselle, mistä löytyy ruokaa' - ainakin omalla kohdallani. Kokemukset suun avaamisesta näiden asioiden kanssa ovat olleet niin karuja, että olen opetellut olemaan pääasiassa hiljaa. Jotenkin rationalisoinut, että 'jos olet noin luutunut valheeseesi ja sen kanssa onnellinen, niin ei kai siinä mitään sitten, onnea matkaan vaan...'. Kun viime keväänä tämä flunssa-vedätys alkoi, aloin pitkän tauon jlk availla suutani, jos aistin ja koen että kannattaa. Onneksi niin, koska tulin mm. tietämään, että omalla työpaikallani on ihmisiä, jotka on hereillä! Eräs heistä jakoi mulle tämän vuoden puolella jonkun artikkelin tänne ja siitä alkoi oma matkani EES-blogissa. On tuntunut raikkaalta sisäiseltä suihkulta, pitkän, hikisen, rankan ja uuvuttavan taipaleen jälkeen! :)

   Poista
  7. Siis mitä? Onko jossain olemassa työpaikka, jossa voi käydä kahvipöytäkeskusteluja näistä aiheista? No enpä olisi uskonut.

   Poista
  8. Tuli mieleen tuosta Tilhi Pihlajan kommentista, kun kerran linkkasin tämän blogin ilmastonmuutos-kulttiin kuuluvalle kaverilleni. Luukut menivät heti kiinni, koska silloin tuossa etusivulla sattui juuri olemaan kirjoitus Helsingin jääleijonasta, joka oli tietysti alkanut sulaa vaikka oli talvi, koska ilmastonmuutos. Hän kommentoi jotain ”Joo yksikin tuollainen artikkeli niin ei vaan pysty” :D Tyypillistä kognitiivista dissonanssia. Jos joku haastaa maailmankuvaasi, niin et edes hyväksy kuuntelemaan mitä heillä on sanottavana. ”Olen tehnyt asiasta päätökseni, älä viitsi hämmentää minua faktoilla tai tosiasioilla”.

   Poista
  9. Mun työpaikalla todellakin on - kunhan kahvihuoneessa on oikeat tyypit paikalla. :) Joukkopsykoosi toki hallitsee enemmistöä, ihan aidosti uskovat että täällä jyllää joku tappava virus, eikä heihin todellakaan saa mitään yhteyttä edes sen suhteen, saati näissä muissa aiheissa, ainakaan toistaiseksi. Sitten osa sellaisia, jotka kulkee maskit päässä, koska pelkäävät, mutta ovat matkan varrella alkaneet kyseenalaistaa virallista narratiivia ja kaikessa hiljaisuudessa käyvät välillä kuiskimassa omia arvioitaan. Sitten tosiaan se pieni, mutta sitäkin kultaisempi vähemmistö, jonka kanssa jaetaan tietoa ja tarpeen tullen tuetaan toisiamme, kun maski- tms. ahdistelu puristaa ympärillä. Mutta ei mullakaan koskaan aiemmin, missään työpaikassa tai muuallakaan ole ollut vastaavaa. Joten arvostan :)

   Poista
  10. Jaa-a. En kyllä muista miten törmäsin sivuun, mutta vuosi oli kuitenkin 2015. 2014-2015 oli vuodet kun aloin kunnolla etsimään tietoa että mitä ihmettä täällä maailmassa todellisuudessa tapahtuu.

   Poista
  11. Sama juttu. Ei minkäänlaista mielikuvaa miten tänne ajauduin, mutta blogia on tullut lueskeltua ehkä parisen vuotta, ja viime aikoina aktiivisemmin. Ehkäpä alitajunta tai jokin muu voima ohjaa niitä ihmisiä tänne, joilla on taipumusta ajatteluun ns. boxin ulkopuolelta 😊

   Minusta tämän blogin erottaa edukseen muista se, että kirjoittaja on äärimmäisen perehtynyt aiheeseen ja tehnyt varmaan valtavan määrän työtä ja ennen kaikkea taustatyötä näiden asioiden julki tuomiseen. Kiitos siitä.

   Poista
  12. Jonkun portaalin kommettipalstalla oli linkki joskus vuosia sitten, olisiko ollut jopa vastarintaliikkeen sivuilla ollut foliohattu😂, joka tietenkin sai raskaasti runtua natseilta.
   Kun tähän tutusti fiilis oli kuin metrin halolla olan takaa vasten taulua, todella moni asia jonka olin intuitiivisesti tajunnut saivat tämän myötä sanallisen muodon, voit myös ottaa kunnian siitä että harhani (ainoastaan) juutalaisten hallinnoimasta salaliitosta mureni, eli tajusin että kyllä se on paljon laajemmalle levinnyt ja paljon vanhempi kuin kyseinen uskonto.
   Olen niin vanha käpy ettei vuosiin ole enään merkinnyt mitään mitä muut ovat minusta mieltä, joten töissä saatan vaahdota ihan mistä aiheesta tahansa, osa niitä jaksaa kuunnella osa on jopa samaa mieltä, lopuista ei ole väliä, en ota itseeni, kyllähän maailmaan meteliä mahtuu 😂

   Poista
  13. 2016/2017 Metsähallituslaki sai aikaan lopullisen heräämisen, että kaikki ei nyt ole sitä mitä kerrotaan. "Sattumalta", joihin en usko löysin tänne... Aihettakaan en enää muista.
   Ravinto puolella herääminen tapahtui jo 2010, kun huomasi, että thl suosittaa ihan täyttä paskaa ja tutkimukset rahoittaa hyötyvä taho.

   Poista
  14. En tarkkaan enää muista miten päädyin tänne. Googlettelin jotain aihetta joskus 3-4 vuotta sitten ja tämä blogi oli hakutulosten kärkipäässä.

   Minua viehätti miten hyvin näitä asioita on täällä käsitelty, kirjoitettu ja kuvitettu. Tähän on satsattu ja EES onkin oikea tietojen aarrearkku.

   Viimeisen vuoden aikana olen vieraillut täällä päivittäin kun on kaikkea kummalista tapahtunut ja kun kommentoikin on lisääntynyt, niin uskalsin itsekin kirjoittaa jotain kommenttia johonkin väliin. :)

   Poista
  15. Minä muuten näen Bloggerista, että näitä keskusteluja seuraa melko suuri määrä ihmisiä, jotka eivät kuitenkaan itse osallistu keskusteluun. Tuli tuosta sinun kommentista vain mieleen, että vaatiiko täällä kommentointi jotain ylimääräistä uskallusta?

   Sinänsä minulle on aivan se ja sama kommentoidaanko vai ei, mutta kieltämättä lukijoilta on tullut viimeisen vuoden aikana todella paljon hyviä vinkkejä. Siinä mielessä tuo kommentoinnin lisääntyminen on ollut todella positiivinen asia.

   Poista
  16. Kun löysin tämän blogin, niin juuri kukaan ei kommentoinut mitään. Sitä vain ei itse uskaltanut lähteä ekana kommenttoimaan.. Vaikeaa selittää miksi..

   Vähän sama asia, jos joku tuo työpaikan kahvipöytään suklaalevyn ja jos kukaan ei avaa sitä levyä, niin se saattaa lojua pöydällä useamman päivän, koska kukaan ei kehtaa sitä avata. Jos se taas on jo avattu levy, niin se suklaalevy hupenee piahkoin parempiin suihin.

   En tiedä oliko vähän huono vertaus, mutta on matalampi kynnys lähteä kommenttoimaan, jos joku toinen on kommentoinut ensin. Nythän täällä yks sun toinen kirjoittaa erinomaisia kommentteja. :)

   Poista
  17. Toinen syy miksi oli korkea kynnys kirjoittaa alussa tänne kommenttia oli se, että symboliikka oli allekirjoittaneelle vieras aihe. Sitä ei edes osannut kommentoida mitään relevanttia, koska aihepiiri oli tuntematon, vaikkakin todella kiinnostava.

   Itse olen aiemmin kävellyt tässä blogissa käsiteltyjen esoteeristen patsaiden ohi ja ajatellut yksioikoisesti vain, että Onpas komeita patsaita täällä. Symboliikka ei käynyt mielessä.

   Kun tämän blogin avulla valkeni miten kaikki onkin suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten, niin se oli aika mykistävää. Sitä ei osannut edes kommentoida. Sitä meni sanattomaksi ja tunsi itsensä tyhmäksi kun ei itse ollut vastaavia asioita oivaltanut.

   Vähän pulppuava kirjoitus, mutta toivottavasti tästä nyt jokin punainen lanka tuli esiin.

   Poista
  18. Itse olen tätä blogia käynyt lukemassa säännöllisen epäsäännöllisesti jostain 2015 (loppuvuodesta?) asti. Löysin tämän jollakin toisella sivustolla olleen linkin kautta. Olin jo muutamaa vuotta ennen sitä tutustunut ajatukseen siitä, siis vain tutustunut ajatukseen, että maailma ei olekkaan niin kuin meidän halutaan luulevan, vaan asioita hallitaan jotenkin muuten maailmanlaajuisesti. Se ajatus selitti niin monta epäkohtaa, epäloogisuutta ja tunnetta epäoikeudenmukaisuudesta virallisessa narratiivissa, että siinä oli oltava jotain perää. Tämä blogi oli ensimmäinen julkaisu johon olen tutustunut, jossa asioita pohjustettiin, perusteltiin ja selitettiin, ja sain innoitusta ja rohkaisua siitä, että olen mahdollisesti oikeilla jäljillä ja informaatiota aiheesta on olemassa, siitä asti olen tätä käynyt lukemassa. Kiitokset blogin ylläpitäjälle varmasti valtavasta työmäärästä! Tämän blogin kautta olen löytänyt lukuisia muita informaationlähteitä, jotka edelleen ovat innoittaneet ja rohkaiseet mahdollistamalla ymmärrystä ihmisestä ja maailmasta. Viisautta onkin olemassa! Pitää vain kiinnostua, etsiä ja olla rehellinen.

   Jossain vaiheessa tulee raja vastaan, jossa kaikkea ei voi enää pitää sisällään, vaan on pakko edes jotain puhua, tässä sitä ollaan. :D

   Poista
  19. Törmäsin blogiin ensimmäistä kertaa kaverin linkkaamana, sittenmin olen eksynyt tänne useasti ylilaudan kautta. Pidän erityisesti Helsingin patsaita ja maamerkkejä käsittelevistä kirjoituksista.
   2016 pakolaiskriisin ja koronan myötä olen alkanut huomaamaan epäilyttäviä asioita päättäjissä sekä mediassa. Pitää katsoa mitä kädet tekevät eikä sitä mitä suu sanoo. YK:n agenda 2030 pinssit, Marinin vaatteiden symboliikka yms. pienet merkit. Voisin sanoa että ilman tätä blogia en olisi löytänyt tietoa aihepiiristä yhtään, vaan eläisin sokeana edelleen. Viimeaikoina olen alkanut lukemaan blogia lähes päivittäin ja saanut myös anopin innostumaan aiheesta.

   Poista
 4. Tämä on kyllä niin kehnosti tehty, että melkein voisi luulla sen olevan tarkoituksellinen syötti jotain varten, mutta en nyt keksi mitä varten.

  Tai sitten se on vaan niin kehno kuin on ja se on tehty uskotellakseen ihmisille kaiken olevan normaalisti valkoisessa talossa. Tosin Marshall Reportin blogissa paljastetaan, että Biden ei ole valkoisessa talossa, vaan hänen valkoinen talonsa on lavaste Georgiassa:

  https://themarshallreport.wordpress.com/2021/03/15/oops-udate-wait-until-you-see-this-one-you-just-cant-make-it-up/

  https://themarshallreport.wordpress.com/2021/03/14/oops-the-biden-show-is-in-take-5-lights-camera-action-rollem/

  Myöskin valkoisen talon katolla oleva "Pow Mia" -lippu ("Prisoner of war - missing in action") viittaa siihen, että armeija on ottanut maan haltuun, koska Biden on vihollisvallan (eli Kiinan) nukke ja vaarantaa kansallisen turvallisuuden, ja että oikea lainvoimanen armeijan ylipäällikkö eli presidentti on "hukassa".

  Odotan kyllä innolla seuraavaa jaksoa.

  VastaaPoista
 5. Löysin muistaakseni tänne vuonna 2015. Tosin en muista kuinka tarkalleen löysin tämän blogin aikoinani. Muutaman kommentin pedofiili symboliikan juttuihin Kommentoin/vinkkasin ja Antero niistä jutun tekikin. Sen jälkeen olen vain seurannut aktiivisesti blogia ilman kommentointia. Syytä tähän en osaa sanoa miksi en ole osallistunut enempää keskusteluun. Olihan tämä silloin löytäessä toivoa herättävä blogi itselle. Vahvisti silloin sitä sisäistä tunnetta, että kyllä tässä vahvasti oikealla tiellä ollaan niistä asioista joita oli silloin huomannut tutkiessa ja tutkimusten yhdistämistä pala kerrallaan toisiinsa. Täältä moniin kysymyksiin, tutkimuksiin vahvistusta saanut ja löytänyt. Paljon uutta oon oppinut, kiitos siitä. Olen saanut jopa vaimoni näkemään ja tunnistamaan symboliikkaa mainoksista, ohjelmista/elokuvista, kun olemme katsoneet ja jutelleet tämän blogin jutuista. Olen huomannut myös, että kommentointi on selkeästi lisääntynyt koko ajan viimeisen neljän vuoden aikana ja varsinkin nyt lähiaikoina. Itse olen linkannut paljon tämän blogin juttuja kavereille ja muille asioista kiinnostuneille. Varsinkin lähiaikoina, kun heränneitä tullut selkeästi esiin enemmän koko ajan. Olen huomannut ilokseni useilla some alustoilla, blogeissa, videoilla, striimeissä ja uutisten kommenttipalstoilla on alettu nyt hirveön paljon kyseenalaistamaan median ja eliitin juttuja. Useita ihmisiä on alkanut omalla nimellään julkisesti haastamaan ja kyseenalaistamaan meneillä olevia juttuja mitä media jauhaa jatkuvasti. Näiden rohkeiden on helppo puhua ja keskustella kun käyttää virallisia faktoja joita media ei uskalla käyttää tai tuo esille narratiivin tuhoutumisen ja kontrollin menettämisen pelosta. Anonit ja sammakot nimimerkkien takaa tekevät nyt hirveästi töitä ja sitä "oikean" toimittajan työtä tuodakseen tietoa esiin. He ovat selkeästi uhkana valtamedioiden propagandalle ja laittavat "nukkuvat" heräilemään/tutkimaan itse niitä kaninkoloja ja mitä karmeimpia teorioita. Täytyy kans sanoa, että myös minun työpaikallani näistä blogissa olevista asioista ja muistakin eliitin juonista keskustellaan kahvipöydässä tiettyjen heränneiden henkilöiden kanssa. Kokeilkaa rohkeasti työpaikallakin rikkoa kepillä jäätä, saatatte yllättyä. Keskustelin kerran töissä työntekijän kanssa, joka oli meillä keikkalaisena, eikä oltu koskaan juteltu mistään tälläisistä aiheista. Hän oli kovasti kiinnostunut silloin Pankki maailmasta ja rahajärjestelmästä. Näytin silloin hänelle muistaakseni 2017 vuonna, työvuorossa Ronald Bernhardin dokumentin ja muutenkin vähän samoista aihepiiristä keskusteltiin. Tämän päivän jälkeen hän rupesi tutkimaan asioita ja silmät aukeni. Tämän hän minulle ilmoitti myöhemmin. Tuon jälkeen emme koskaan ole nähneet kasvotusten tämän kyseisen vuoron jälkeen toisiamme, mutta olemme pitäneet tiiviisti yhteyttä kaikki nämä vuodet viestitellen ja toisillemme löytämiämme juttuja välittäen. Eli suosittelen avaamaan keskustelua haistellen kuinka toinen reagoi. Ehkäpä tässä innostuu nyt kommentoimaan enemmän tänne.

  VastaaPoista