keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Meri Moana: Historia toistaa taas itseään


Uuden kanavan ensimmäinen video: 

Tästä tulee mieleen eilinen keskustelu Miton kanssa.

26 kommenttia:

 1. onneksi sinne oli tyyskän milla jo ehtinyt toppuuttelemaan: " - - eikä todellakaan ole reilua verrata tätä pandemia-ajan ohjeistuksia ja rajoituksia juutalaisten kohteluun natsisaksassa".
  :-) ei oo reiluu!

  Toissapäivänä tuli muuten "Annika ja Ruotsin koronamysteeri" -niminen ohjelma. En katsellut, mutta ohimennen pisti silmään kohtaus, jossa joku nuori nainen kierteli buffetista toiseen päivittelemässä, kuinka ei ole käsidesiä. "Epidemiaa ei ole otettu huomioon lainkaan. Ihan kuin sitä ei muka olisi! Hui!" Niinpä...

  VastaaPoista
 2. Pistin tilaukseen, ihan hyvää settiä, neidistähän (oletin😂) saattaa kehittyä aivan kelpo tubettaja, ajan myötä aina kehittyy ja jää turhat hapuilut pois, toivottavasti julkaisutahti on hieman ripeämpi kuin uuden ajan uutisilla tai uudella maailmalla, näin patriarkaatin edustajana vielä, ulkonäköään ei haittaa viestin läpimenoa😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaukseen laitoin minäkin, toivottavasti antaa puhtia tehdä lisää.

   Poista
  2. Joo itsekkin laitoin tilaukseen.

   Poista
 3. Mitäköhän tälle Sannallekkin on tehty että tällaisen täyskäännöksen tehnyt? Lupaukset rahasta ja vallasta, vai tekeekö ne näille kulissien takana jotakin?

  https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/?page2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus löytyy tuolta Great Reset osion kommenteista

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/11/the-great-reset.html?m=1

   Eli Sanna laulaa wef:n lauluja.

   Poista
  2. Joo niin tekee, mutta sitä tuossa lähinnä mietin että "myykö nämä sielunsa" rahan ja vallan takia vapaaehtoisesti, vai tehdäänkö näille ihmisille jotakin että niistä tulee tuollaisia. Ei kukaan joka ei ole aivan täysi psykopaatti voi yksinkertaisesti toimia sillätavalla niinkuin nämä tekee.

   Poista
  3. Olen sitä mieltä, että kyllä ihminen aina itse suostuu, ei tuohon ketään pakoteta. Mutta sitten kun on ns. sielu myyty niin voidaan kiristää eri tavoilla.

   Katselin joskus Kreikan entisen valtionvarainministerin Giannis Varoufakisin videoita kun hän kertoi Kreikan finanssikriisistä. Hän kertoi kuinka häneltä kysyttiin haluatko olla "outsider" vai "insider". Insiderit saavat enemmän tietoa jne. En vain löydä enää noita tubesta.

   Olin joskus niin tyhmä, että ajattelin että nuo kreikkalaiset ovat laiskoja kun ottivat velkaa jne. No, kyllä se melko nopeasti sitten avautui mikä oli homman nimi. Ei ne kreikkalaiset kansalaiset sen pahempia ole kun muutakaan.

   Poista
  4. Tätä olen itsekin pohtinut ja koittanut etsiä vastauksia. En ole itse edes ikinä ollut esimerkiksi ateisti, mutta olen pyrkinyt muistelemaan sitä aikaa, kun elin ehkä kaikista materialistisinta ja itsekeskeisintä vaihetta elämässäni joskus teinivuosina. Yritän joskus muistella, että minkälaisen ajatusmaailman ja moraalin omasin silloin, ja mitä olisin ollut valmis tekemään esimerkiksi rahan, suosion tai menestymisen eteen. Moraalittomia ja vääriä asioita tuli paljon tehtyäkin tuolloin. Olin ainakin jonkinasteinen koulukiusaaja, koska tässä väärinpäin kääntyneessä maailmassa koulukiusaajat ja egoistiset kovikset olivat monien silmissä kovia, tai pelättyjä jätkiä. Kaikenlaista tyhmää tuli tehtyä muutenkin ja tyttöjen tunteilla leikittyä ilman minkäänlaisia omantunnontuskia. Jos olisin edelleen nyt aikuisena samanlainen, niin ei varmaan hirveän kaukana olisi, etten esimerkiksi voisi täysin kylmästi hypätä Sanna Marinin kenkiin. Monet näistä eliitin juoksupojista ja -tytöistä ovat ihmisiä, jotka eivät ole koskaan elämässään pysähtyneet oravanpyörässä ja käsitelleet varjoaan tai ajatelleet elämää sen kummemmin. Tällainen ihminen on helppo houkutella, suostutella tai lahjoa tekemään moraalittomia tekoja. Itse uskon myös toki siihen, että kun vaikkapa poliittisella uralla henkilö etenee tarpeeksi korkealle, niin hänet pakotetaan tai lahjotaan ikäänkuin myymään sielunsa esimerkiksi osallistumalla joihinkin sairaisiin rituaaleihin. Näistä meiningistä sitten otetaan videot ja kuvat talteen kiristysmateriaaliksi. Tämän jälkeen ei ole juuri enää muutakaan vaihtoehtoa kuin totella käskyjä, mikäli haluaa jatkaa uraansa, säilyttää maineensa tai pitää henkensä. Lisäksi pimeälle puolelle antautuminen on monesti lopullinen valinta, eikä sieltä enää pääse pois, eikä välttämättä haluakaan.

   Poista
  5. Kaikki hallintojärjestelmät ovat moraalisesti kestämättömiä, todellisuudessahan siinä on kyse vain ja ainoastaan siitä, mihin pakotetaan kaikki seuraavaksi? Täten jo se, että lähtee mukaan sellaiseen, kertoo, että elämän moraaliset perusperiaatteet ovat hukassa. Tälläiseen instituutioon osallistuminenhan käytännössä vaatii sen, että kokee olevansa mahtava ja ylhäinen olento joka on "oikeutettu" päättämään mitä muut tekevät ja eivät tee omassa elämässään, tarvittaessa pakottamalla, tai sitten kokee, että on "velvollinen" päättämään alhaisien, surkeiden ja pahojen alamaisten puolesta mihin heidät seuraavaksi pakotetaan omassa elämässään jotta he "pärjäävät". Aika egoistista? Valta korruptoi, varmasti etenkin siihen sopivan sisäisen elämän omaavat. Egohan kasvaa kun sitä hivellään, ja moraali ja omatunto löyhenee kun niitä sorretaan ja venytetään, sittenhän ollaankin jo jumala maan päällä. Nämähän monesti varmaankin tiedostamattomasti, koska eihän näitä koulussa tai iltauutisissa kerrottu.

   Poista
  6. Monet (näennäisesti) päättävissä ryhmissä toimivat ihmiset esim. jopa tavan rivipoliitikot, jotka ovat kunnallispolitiikassa uransa luoneet, eivät todennäköisimmin edes tarvitse sen suurempaa houkuttelua eri suuntauksiin, sillä jos lähdet virtaa vastaan, koko "elämäntyösi" valuu sormiesi välistä. Jos myös haluat päästä piireihin, tulee virtaa myötäillä. Pitäähän se leipä saada pöytään.

   Poista
 4. Olen jo pitkään lukenut tätä mielenkiintoista blogia, mutta vasta nyt päätin kirjoittaa, koska se on mahdollista vain Google tilillä.

  Joka tapauksessa, tämä show loppuu vain jos tarpeeksi moni herää tähän suunniteltuun vedätykseen, mikä on viemässä kansakuntia globaalisti kohti totalitääristä järjestelmää. Jossain vaiheessa tulee olemaan liian myöhäistä tehdä mitään.

  Muutamia faktoja koronasta:

  - Kuolleisuus Euroopassa on jo laskenut huomattavasti alle normaalitason
  - Ylikuolleisuutta ei ole Suomessa ollut KERTAAKAAN koko koronaepidemian aikana
  - Nyt itseasiassa Suomessa kuolee tilastollisesti poikkeuksellisen vähän ihmisiä

  Lähde:
  https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

  VastaaPoista
 5. Tässä yksi teoria. https://tokentube.net/v/3686237223/Joe-Biden-kutsuu-sinut-naamiohuveihin
  Jos lähdetään siitä, että wefin you own nothing videon mukaan et enää odota elinsiirtojonossa vaan sinulle 3d-tulostetaan uusi elin niin en näkisi mahdottomana ajatusta, että nämä davosiin ja bilderbergiin menevät ihmiset jäävät sille tielleen ja klooni tulee jatkamaan heidän "työtään".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi että oli mielenkiintoinen video. Kiitokset tuosta vinkistä!

   Poista
  2. Se on ihan selvää, että tämä Joe Bideninä poseeraava seniili ei ole sama Joe Biden, joka toimi varapresidenttinä Obaman aikana. Trump myös päivitteli tätä twiitissään joskus viime syksynä.

   https://www.google.fi/amp/s/amp.reddit.com/r/insanepeoplefacebook/comments/jv6bt0/couldnt_decide_which_go_post_so_i_put_them/

   Poista
  3. Siinä taas maskipropagandaa

   https://www.iltalehti.fi/iltv-lifestyle/a/9d0b10e7-f369-47a1-abf2-c52d1968676d

   Tuossakin videossa lapsi iloisena hypplehtii maskin kanssa. Jos tälle pelleilylle ei laiteta stoppia niin ne maskittaa meidät joka paikassa. Nytkin kaupassa ei montaa ihmistä ollut oman perheen lisäksi ilman maskia.

   Poista
  4. Tuo lasten hapen saannin tahallinen ja täysin tarpeeton rajoittaminen on minun mielestä lastensuojelurikos. Kuvottavaa.

   Poista
  5. Se on just sitä. Yritin puhua eräälle tutulle järkeä kun hänen lapsi oli valittanut että ei voi mennä nuorisotilaan kun siellä vaaditaan maskia ja lapsi ei halunnut sitä käyttää. Sanoin että ei lapsia pidä maskittaa, älä nyt ihmeessä sellaista tee.

   Kuulemma suojaa lasta kaupassa saamasta koronaa. Huh, huh että ihmiset ovat sekaisin eikä järkipuhe mene perille. Kuulemma koulussa ainut, joka ei käytä maskia on oma lapseni. Koulusta tuli ilmoitus että alkavat merkitsemään ylös ketkä lapset eivät maskia käytä.

   Poista
  6. Sitä olisi vielä jokin aika sitten saanut syytteen lapsen pahoinpitelystä, jos olisi laittanut lapselle maskin naamaan...

   Poista
  7. Maskipakko pois pienten lasten kanssa työskenteleviltä

   Lukekaa ja allekirjoittakaa! :) (toivottavasti ei ole blogiin sopimatonta mainostamista)

   https://www.adressit.com/ei_maskipakkoa_pienten_lasten_kanssa_tyoskentelevill

   Poista
 6. Hei. Jospa minäkin kommentoisin jotain mielen päältä kaksi vuotta blogia seuranneena. Kun verhoa on raottanut ei paluuta entiseen enää ole. Välillä jopa pohtii omaa mielenterveyttä kun näkee sattumaa/yhteyksiä/symboliikkaa kaikkialla.
  Sattuneesta syystä katson paljon lastenohjelmia ja niissä on välillä mielenkiintoista sisältöä lapsille. Esimerkiksi maskikasvatus lapsille on alkanut ilmeisesti jo aikoja sitten. Ylen kanavalla pyörivässä lastenohjelmassa Muru kausi 1 (v. 2016-2017) jaksossa 11 atshudiini, 8-vuotias tyttö pohtii josko laittaisi maskin että voisi osallistua juhliin flunssassa. Vanhemmat kuitenkin kieltävät koska voisi edelleen tartuttaa ja levittää tautia. Lopulta osallistuu juhliin etänä. Kyseinen sarja perustuu muuten Mark Zuckerbergin siskon Randi Zuckerbergin tekemään lastenkirjasarjaan Dot missä lapsi käyttää kaikessa teknologiaa apuna.
  Vuosi sitten ihmettelin miksi Aku Ankan vuoden 2020 numerossa 5 (29.1.2020) on emojia maskit naamalla mutta nythän se on jo tiedossa miksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ihmisiä ohjelmoidaan ennalta. Moni varmaan muistaa nämä snapchat-filterit parin vuoden takaa. Näitä oli ihan helvetisti erilaisia ja tuli kokoajan uusia.

   http://snobette.com/wp-content/uploads/2017/06/khloe-snap-chat-filter-1.jpg

   Poista
  2. No just. Ja onpas hauska "sattuma" toi Zuckerberg-juttu.

   Mä oon miettinyt snapchat-sovelluksessa selkeästi ennen koronaa, jo ainakin neljä vuotta pyörineitä maskifilttereitä. Oon kyllä aika pihalla nuorten jutuista enkä tiedä, mitä tälläisten filttereiden käyttö on sitten kuvastanut, mutta kieltämättä jonkinlainen "priming" on koronan myötä käynyt mielessä. Tässä nyt jotain esimerkkejä (näitä on oikeasti ollut tosi paljon ja monenlaisia, tai ainakin siltä tuntuu)

   https://twitter.com/melissamierrod/status/838039253749796867

   https://www.pngfind.com/mpng/hioiJiJ_filter-freetoedit-sticker-by-snapchat-mask-filter-png/

   Poista
  3. Nyt oli kyllä aika hämmentävä yhteensattuma, miten samanlaiset kommentit laitettiin disillusionin kanssa vain 12 minuutin erolla.

   Poista
  4. Veikkaan että snapchatin toinenkin tarkoitus on se että kaikki ottaa itsestään selfieitä, ja niitä käytetään apuna jossakin kasvojentunnistus projektissa.

   Poista
  5. Eihän nää maskijutut ole mitään Aasia fanitusta? Siellä on käytetty maskeja iät ajat, ilma on niin sakeana paskaa että itsekin maski päälle jos skootteri on alla isossa kaupungissa.

   Poista