tiistai 9. maaliskuuta 2021

Koronakorttitalo11 kommenttia:

 1. Uusi kortti pöytään: Helsingin kaupungissa alkaa kiertää virallinen tarkastuspartio, joka valvoo että ruokakaupoissa huolehditaan turvaväleistä.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nain-tehdaan-tartuntatautilain-mukainen-koronatarkastus-ruokakauppaan-mtv-virallisen-partion-mukana-helsingissa/8083520#gs.v40hip

  Asiakkaat kyllä osaavat toimia omatoimisestikin turvavälipoliiseina. Jokin aikaa sitten ruokakaupassa olin jonkun maskinaaman mielestä liian lähellä häntä, ja sain kehotuksen siirtyä kauemmas. Siirryin kokonaan toiseen jonoon, tosin käytin samalla kieltä joka ei kuulu tänne. Miten tuollaisen kanssa voi käydä enää järkevää keskustelua? Papparainen on koko ikänsä aivopesty uskomaan uutisia, ja hyväksymään kritiikittömästi kaiken mitä siellä kerrotaan. Nyt kun se pyhä nurkkajumala eli telkkari kertoo, että liikkeellä on kamala tauti ja täytyy pitää maskeja tai noutaja saapuu, niin sitten täytyy tehdä juuri niin. Ja sitten vielä jotkut hullut eivät ymmärrä tilanteen vakavuutta! Kauppaankin tullaan ilman maskeja!

  Pahinta on, että vouhottajat vetävät muita mukanaan touhuunsa sosiaalisen paineen avulla. Tiedän että monet käyttävät maskeja julkisilla paikoilla sen vuoksi, etteivät muut ihmiset tuijottaisi paheksuvasti. Vaikka tietävät ettei se auta mitään, edes virallisten tietojen mukaan.

  No, jotain positiivista sentään: Vanhan sanonnan mukaan kovissa paikoissa saat tietää, kuka on kaverisi ja keneen voit luottaa. Nyt tiedetään katukuvasta, kenen uskonto on Valtamedia :D

  VastaaPoista
 2. Kattokaapa tosta kohdasta 20:20 , ihan oikeasti, mikä vittu nuita poliiseita vaivaa?

  https://www.bitchute.com/video/bROpBtdrRShi/

  VastaaPoista
 3. Nyt on kovaa settiä Maliselta. Kannattaa ehdottomasti katsoa

  Tuomas Malisen testamentti: ulkomailta ohjattu Marin?

  https://www.youtube.com/watch?v=zcr8-kf_zfA&t=2564s

  VastaaPoista
 4. https://youtu.be/WMsn0bj_P6o

  Jos pääsee yli ennakkoluuloistaan tiettyä uskontokuntaa kohtaan, tässä on terveisiä Israelista, kaikki me ollaan samassa veneessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tavallista juutalaista kansaa "Eliitti" kohtelee samanlaisena lammaskarjana kuin kaikkia muitakin. Jostain syystä monen on vaikea päästä tästä tosiasiasta yli.

   Poista
  2. Eiköhän se ole ihan tarkoituksella rakennettu kuva, on siitä mahdollista päästä irti, pääsinhän itsekin 😂

   Poista
  3. Hajota ja hallitse.

   Onhan se tietenkin mahdollista, mutta valitettavan harvinaista. Nostan kyllä hattua jokaiselle, joka siihen pystyy.

   Poista
  4. Täytyy kyllä sanoa että itsekkin ennen syyllistyin juuri tuohon. Tosin siihen oli esim. syynä se että tavalliset Israelilaiset kannattivat pakolaisaaltoa suunnattavaksi Eurooppaan. Tässä kuitenkin kyseessä vain se, että heillä on aivan yhtä kova aivopesu kuin meillä, mutta joissakin asioissa kolikon kääntöpuolelta.

   Poista
 5. Entäpä jos kirjoittaa sanan "coronavirus" takaperin ja tutkii, voisiko se tarkoittaa jotakin vaikkapa hindin kielellä?
  https://brandnewtube.com/watch/surivanoroc-coronavirus_MChbPEARgGjAIq5.html

  Kokeilkaapa muuten millainen kuvahaun tulos tulee sanalle "Surivanoroc". Ainakin Duckduckgo antoi aika hämmentäviä kuvia.

  VastaaPoista
 6. Tämä korona on siitä jännä tauti, että sen oirekirjoon tuntuisi kuuluvan kaikki kuviteltavissa olevat olotilat, kuten tässä Vancouver Canuksin NHL- joukkueen tapauksessa:

  https://www.iltalehti.fi/nhl/a/f3c90706-15dd-4f8f-b4ac-3fe0d9edf35b

  "Oksentelua, kramppeja ja nestehukkaa"

  Eikös se ollutkaan kuumeinen hengitystieinfektio, hengenhaukkomista, keuhkojen tuhoutumista ja hengityskoneessa makoilua? Olenko lukenut viimeisen vuoden aikana valeuutisia vai enkö ymmärrä lukemaani?

  Kai se sitten se korona on kun kerran luotettavasti testattu. Meilläpäin tuollaista kyllä kutsutaan ihan yrjötaudiksi.

  VastaaPoista
 7. Koronan oireiden listaus on saatu siten, että on poimittu muutaman mieliala- ja syöpälääkkeen tuoteselosteessa mainitut sivuvaikutukset ja niputettu ne yhteen. Eli jos kenkä puristaa tai housut hankaa, varokaa, sillä sekin on todennäköisesti silkkaa koronaa.

  VastaaPoista