torstai 18. maaliskuuta 2021

Anna Abreu: 20 Ave Mariaa


Anna Abreun uusi musiikkivideo 20 Ave Mariaa on ihan mielenkiintoinen teos "Eliitin" symboliikasta kiinnostuneille. Teemana on kohtalaisen selkeästi auringon palvonta.
Video on täynnä kuvia, joissa Abreu tanssii auringon edessä. Kuvissa on melkoisen paljon yhtäläisyyksiä ikivanhoihin faarao Akhenatonin valtakauden kuviin, jossa kuninkaalliset palvovat Aton-auringonjumalaa.


Anna ja aurinko

Akhenaton ja aurinkoVarmaan ihan vain sattumaa? Jännä miten ne sattumat aina kerääntyvät niin, että käytetyn symboliikan selitys löytyy jo vuosia sitten kirjoitetuista EES-artikkeleista. Jos et tiedä miten faarao Akhenaton liittyy musiikkiteollisuutta pyörittävään "Eliittiin", suosittelen lukemaan kirjoituksen Hyksos-kuninkaat.

Videon lopussa on myös jotain huomionarvoista. C-osan lopussa Abreu ampuu pistoolilla kameraan. Tämän jälkeen aurinkoinen tunnelma saa synkemmän sävyn, ja katsojalle näytetään Abreu tanssimassa sateessa ja pimeässä, toki aurinko edelleen hänen takanaan. Tällä viitataan auringon pimeään puoleen, josta voi käyttää myös termiä Lucifer. Katsojille ikään kuin paljastetaan symbolisesti atonismin salattu puoli. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Lucifer.

"Those writers and investigators who have accused Adam Weishaupt, Albert Pike, Giuseppe Mazzini, Adriano Lemmi, and other Illuminati grand masters of being "Luciferians" would do well to acknowledge the ancient roots of this ideology so beloved of the cultists they expose. The origin of Luciferianism is Atonism. And the master masons of the world would much prefer it if this fact was never openly revealed. They prefer people to connect their god Lucifer with the horned devils and tempting demons of Christian lore. That kind of distracting error serves to obscure the complexion and nature of their bizarre doctrine. The initiated insider is the one to whom Lucifer's true nature is revealed. He is the one to be exalted by knowledge. After his blindfold is removed before the altar, it is he who will be illumined and enlightened by the radiance of Lucifer, or more correctly, of Aton." - Michael Tsarion (Irish origins of civilization)"That which we say to the crowd is ‘we worship God’… The religion should be, by all us initiates of the high degrees, maintained in the purity of the Lucifer doctrine… Yes! Lucifer is God." (Albert Pike, Letter to the Palladian Councils, July 14 1889)


Albert Pike, Illuminatin johtaja ja 33. asteen vapaamuurari


Lue myös: Suomalainen musiikkiteollisuus

13 kommenttia:

 1. Korjatkaa ihmeessä jos olen hakoteillä, alkaa vaan vaikuttamaan siltä, että pelin henkeen kuuluu tehdä kaikki avoimesti, meiltä ei itse asiassa salata kovinkaan paljon (jos mitään), me emme vaan osaa/halua nähdä asioita jotka ovat silmiemme edessä 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se vähän siltä vaikuttaa, että "Eliitti" pelaa tätä peliä tiettyjen ritualististen sääntöjen mukaan. Niihin kuuluu se, että tavallisille ihmisille kerrotaan asioita avoimesti. Se on sitten ihmisten oma vika, jos eivät tajua.

   Poista
  2. Eiköhän se ole ryhmäpaine ja auktoriteettiusko joka pitää maskit naamalla ja silmät sokeana.
   Muutama aikaisemmin meikäläisen horinoihin skeptisesti suhtautunut ihminen on viimeaikoina ehkä hieman havahtunut, tulivat voivottelemaan ja ihmettelemään mitä tässä voisi tehdä, noin aluksi kehotin heittämään maskit roskikseen että annettaisiin hieman esimerkkiä niille jotka ovat kahden vaiheilla, yllättäen kengänkärjissä olikin jotain mielenkiintoista😂

   Poista
  3. Jos ei ihan pelkkää piilovittuilua, niin ilmeisesti se on tapa noudattaa moraalia, tai jonkinlainen ehkäpä ennemminkin "vähimmäisehtojen täyttö". Kun kerrotaan mitä tehdään ja mitä aijotaan tehdä, on toimittu "oikein" toisia ihmisiä kohtaan, ei ole valehdeltu eikä huijattu, eikä näin jätetty antamatta vapaan tahdon käytön mahdollisuutta ihmisille. Jos ei kiinnostanut, et viitsinyt kiinnittää huomiota, tai et osannut lukea kieltä, tai tehdä asialle mitään niin oma vika tosiaan...

   Poista
 2. Hmm.. Aika symbolinen pläjäys tosiaan. Mieleen tuli ensikatselulla auringon lisäksi myös täysikuu. Abreuhan saapuu paikalle yöllä. Myös loppukohtauksen pepsi-tölkkikohtaus mietityttää. Pepsin logohan on dualistinen "halkaistu pallo". Videosta tuli mieleen myös tämä kirjoituksesi: https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2016/03/taysikuu.html

  Toisaalta mieleen tuli myös Tarotin paholais-kortti siitä "vankilasta", jossa ollaan sisällä ja ulkopuolella. Ja numerosta 20 tuli tietysti mieleen myös "tuomio-kortti". Pitää varmaan katsoa uusiksi pienen tauon jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. Jostain syystä tästä juolahtikin mieleen yksi suomalaisuuden pyhistä lehmistä, vanha kunnon Lotto-aurinko:

  https://images.app.goo.gl/dFSvmiXgzu3xTppN6

  Tämä ihmeellinen peli joka antaa joka niemeen ja notkoon lupauksen rikastumisesta ja paremmasta elämästä. Peli, jota on pelattu joka ikinen viikko vuodesta 1970, mutta jonka tuhansia päävoittomiljonäärejä ei jostain syystä kukaan tunne nimeltä. He ovat aina jotain naapurin serkkuja jotka voitti, tai työkaverin veljiä tai muita, mutta koskaan en ole tavannut julkisuudessa tai yksityiselämässä ihmistä joka olisi sanonut omalla naamallaan ja nimellään: Kyllä, minä se olin. Minä voitin miljoonia ja olen siitä ihan helvetin iloinen.

  Mutta kuten säännöllisesti saamme mediassa kuulla, lottovoittajathan ovat aina vaatimatonta porukkaa, haluavat pitää matalaa profiilia jne. Useimmat kuulemma haluavat jatkaa töissäänkin (joo ihan varmasti), ja varmaan lottoavat ensi lauantainakin.

  Jos hetkeksi unohtaa unelmat äkkirikastumisesta, voi vaikka ryhtyä pohtimaan Loton ja Veikkauksen syvintä olemusta. Monopoliasemassa oleva yhtiö, jossa tiedetään joka ikinen pelattu rivi jo hyvissä ajoin ennen arvontaa. Poliittisten kehäraakkien ikuinen suojatyöpaikka ja kohdennettujen (kenelle?) avustusten jakaja.

  Näitä kun miettii, voi tulla mieleen että minkähän voiman ohjaamana ne pikku aurinkopallot loksahtelevatkaan lokeroihinsa. Sattuman? Uskoo ken tahtoo.

  Voihan se tietysti olla että on liikaa tullut ryömittyä kaninkoloissa kun näin hulluja miettii. Pitäis kai lähteä tästä kioskille, lottoa viemään. Jos se vaikka tärppäisi.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä tiedän yhden lottovoittajan, sai täysosuman joskus-70 luvulla, ei ollut vielä miljoonia jaossa mutta persaukiselle pariskunnalle iso raha.
   Samaan osoitteeseen napsahti myös vakion pääpotti 2000 luvun alussa, siitä lohkesi meikäläisellekin vähän tuoreempi kiesi, ja aivan tavantallaajia😂

   Poista
  2. En itse tunne, mutta yksi tuttava tuntee yhden joka voitti päävoiton. Kuulemma osti mersun, lopetti työt ja alkoi juopottelemaan enemmän. Tämä se on näissä monissa tavallisissa pulliaisissa, että kun työt loppuu ja ei ole kukaan käskemässä menee elämältä pohja ja ei tiedä enään mitä tehdä. Tiedän myös monta jotka on eläkkeelle päästyään kuollut muutaman vuoden päästä koska juonut niin paljon. Suurinosa ei osaa olla vapaa.

   Poista
  3. "People don't want freedom, they want freedom from freedom." - Michael Tsarion

   Poista
  4. Lotto on 99% rahanpesua veikkauksen kautta ja 100% aivopesua, ohjelmointia saada sinut ajattelemaan tietyllä tavalla.

   Poista
 4. Lienen sitten kummajainen tässäkin mielessä 😁Tiedän nimittäin ihan tasan tarkkaan mitä alkaisin tekemään jos voitto osuisi kohdalle. Tosin se varmaan vaatisi sen kupongin täyttämisen ensin 😆

  VastaaPoista
 5. Tässä pohdintaa lukijoille. Miksi aurinko on aina pyöreä ja pysyvä? Ei ole olemassa auringon pimeää puolta, sillä on vain yksi ainut olemassa oleva muoto, ympyrä joka säteilee valoa. Kuukin vain heijastaa auringonvaloa.

  Time on väärinpäin emit. Mitä emit tarkoittaa? Säteillä.

  Paholaisen ovelin temppu oli uskotella maailmalle ettei hän olisi olemassa.

  3 asiaa mitä ei voi piilottaa, aurinko, kuu ja totuus.

  VastaaPoista